לאחר שלש שעות

arye9

New member
לאחר שלש שעות

של דיפדוף (לאחור) וקריאה בפורום הנפלא הגעתי רק עד חודש אוגוסט. ברשותכם מצורף הדף הראשון של ספר שנכתב לזכרו של סב סבי. כמו כן ראיתי ששאלו הרבה על תוכנת היפוך תאריכים מעברי לגרגוריאני ואני מצרף קישור לתוכנה שסימתי לפני ימים מעטים. תודה אריה

yoavep

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

האם אתה גם מבצע בפועל חיפוש שורשים? או רק מסתכל בנו
? כי אם כן, נשמח לקבל עוד פרטים לגבי שמות המשפחה אותם אתה חוקר, מקומות, שנים וכו´. לפי הדף שסרקת נראה שיש לך היסטוריה משפחתית מפוארת פה בישראל

שרי סילבר

Active member
מצטרפת לברכת ברוך הבא וגם לבקשה של יואב לשתף אותנו בפרטים, באם הינך מבצע חיפוש שורשים. אנחנו כאן תמיד מוכנים לעזור.

arye9

New member
תודה למברכים וברוכים הנמצאים

אמשיך להיות פסיבי בפורום (נשאר לי לעבור על החומר מאוגוסט ומטה
). מידי פעם אשלח תמונה או מסמך ישן. ברכות אריה

צביקוש21

New member
ברוך הבא למשפחה..../images/Emo24.gif

בשמי ובשם עצמי... אני מברך אותך עם הצטרפותך למשפחת שורשים משפחתים.

צביקוש, איפה היית../images/Emo35.gif

נעלמת לנו
אני מקווה שההודעה הזו מסמנת את חזרתך לשורות הפורום, ובעיקר לחיפושים האישיים, אשר יובילו לתוצאות הרצויות.
ארנון

צביקוש21

New member
אני כאן !

אני כאן ! פשוט מכיוון שאין משהו חדש ואין בפורום שום הודעה שעוזרת לי כרגע לא ראיתי לנכון לכתוב משהו.. אבל אם יש למישהו משהו שיאיר לי את עיני אז.... קדימה.. אני מחפש את מקור שם המשפחה palas . זהו שם המשפחה של אמי מילדות. למי שלא מבין תזכורת.. .......אמא שלי ומשפחתה הגיעו מאנגליה לישראל בסוף שנות ה 70. אמא שלי גדלה בלונדון בשכונת גולדס גרין. שם המשפחה (בעצם של סבא שלי ז"ל) ככל הנראה תורגם מעברית. ידוע לי רק שההורים של סבא שלי הגיעו מפולין או משהו כזה ו palas זה תירגום מעברית.

צביקוש21

New member
הלו? תגובה?

ארנון.. שאלת איפה אני.... אז עניתי... אך לא זכיתי לקבל תגובה....היתכן?..........

gcarmi

New member
התוכנות שלך

לאריה שלום. נסיתי את שתי תוכנות הלוח שלך והן אינן עובדות, לפחות לא אצלי. בתחילה קבלתי הודעה שנחוץ קובץ vbrun300.dll ואחרי שהתקנתי אותו מופיעה הודעת שגיאה על חוסר בקובץ והעסק נופל. תן עצה בבקשה תודה גדעון.

arye9

New member
מצטער לשמוע

אחכה לשמוע עוד תגובות, לעת עתה איני יודע אבל אבדוק

למעלה