לאחר קריאת

proteje

New member
לאחר קריאת

ביקורות ב DPREVIEW עדיין מתלבט בין A70 ו S5000 אבקש דעה מתוך ניסיון עם S5000: 1. איכות התמונה 2. רעש 3. צילום לילה (ללא פלאש) אני לא מסתכל על איך המצלמה נראת (SLR) אלה על איכות התמונה. מה אתם היתם בוחרים?

proteje

New member
זאת תשובה?

כן בדקתי גם CANNON A80 ו גם OLYMPUS. עשיתי סקר ועצרתי על 2 הדגמים אלו. בקשתי דעה על הדגמים אלה - ומה אני מקבל? (אולי זאת מדיניות של הפורום. פשוט בפורום שכן אנשים לא עונים אם זה לא קשור לשאילה - פורום אופניים) אם את נותנת 2 דגמים נוספים: 1. תמליצי למה (כבר כתבתי שהיתי ב DPREVIEW?)? מה היתרונות? 2. שמתי לב שהתשובה הכי פופולרית פה: "לך ל-www.xxxxxxx.com" ואולי רוב האנשים לא מבינים מה זה: Barrel and Pincushion Distortion Chromatic Aberrations Vignetting אני אומנם לא חדש בעסק והגדשתי קצת זמן ללימוד כל הדברים... The bottom line: הפורום לא עזר לי בקצת ( אהההה סליחה שלחו אותי 3 פעמים ל- DPREVIEW) בפורום אופניים לימדו ועזרו.... זאת הפעם האחרונה שאני נמצא כאן.... סליחה אם פגעתי במישהו ישירות - הכוונה שלי היא שפה זה פורום ל-מקצוענים. ואם אתה מתחיל אז לך תעשה שיעורים לבד... ומה עם קצת עזרה? תנסו לכתוב בפורום אופניים שאתם רוכבים מתחילים ותראו איזה שירשור תקבלו... שוב ניסיתי לבנות ביקורת בונה - סליחה אם לא הצלחתי.

idohal

New member
כן, זאת תשובה ו JAZZ כתבה בדיוק

את מה שהיה צריך לכתוב. גם אני עניתי לך שכדאי יותר מצלמה אחרת. אף אחד כאן לא שולח אחרים להתעמת עם מושגים מקצועיים ואם יש כאלה לא מובנים בשמחה יענו יבארו אותם. נדמה שכל מי שרב עם המנהל שלו בעבודה או בן/בת זוגו בבית אנחנו חוטפים את הריקושטים. ביקורת בונה זה לא השתלחות זה כנראה כן.

proteje

New member
+20$

זה התשובה המנומקת שלך? סליחה, כנראה אני לא במין את הסברים ורמזים הכתובים בין השורות... JAZZ כתבה מה שהיתה צריכה לכתוב? ולמה צריך לכתוב את מה שלא שואלים? אפשר ואפילו רצוי לכתוב מה שלא שואלים, אבל אולי כדאי להסביר לבן אדם למה לא 2 הדגמים האלה, למה כן אולימפוס או A80? מה החסרונות/יתרונות... ולמה אתה חושב שיש בעיות עם בן/בת זוג או מנהל? איך הגעת למסקנה כזאת? מתוך ניסיון אישי? אז לפני שמתחילים להסיק פה מסקנות על אנשים, תבדקו טוב את הפורום שלכם - במיוחד כאשר בא בן אדם "מבחוץ" ורואה מה שקורה פה ... מבחוץ רואים דברים בזוית שונה לפעמים. בקשר למושגים - הדגש היה שDPREVIEW לא מתאית לאנשים מתחילים ופורום הזה שלך אותי 3 פעמים לשם (ולא רק אותי)

הגישה שלך לא מזמינה עזרה

במקום לשאול את מה שלא ברור לך, אתה חושב שתפקידך 'לתת על הראש' ולהטיף - והשקעת בזה די הרבה אני רואה- וכי איך נדע שלא מתאים לך אם לא תציין? שים לב לשאלתך - כמה היא כללית ואין בה 'כלום' שאפשר להינעל עליו. (כאן לא פורום 'קריאת מחשבות') אין טעם לרשום סיכום שלם ומושקע בזמן ומחשבה - אם בכלל לא צריך אותו. ולשם התחלה - יש בטאגליינס למעלה,מאמרים המיועדים למתחילים - אני מניחה שכבר קראת אותם, אבל ציין לפיהם מהם הנקודות החשובות לך במצלמה - מה נסיונך, מהן ציפיותיך, ומה נושאי הצילום. אף אחד מהדברים האלו לא היה בשאלתך - אז - איך בכלל אפשר לענות ??? הגמל לא רואה את הדבשת שלו? מצטערת, אבל תגובות כאלו מקפיצות ומקוממות אותי ...כשנכנסים לבית ומתארחים בו...אומרים שלום ומתנהגים בנימוס - כי אחרי הכל - הבית לא שלך...

idohal

New member
יש לי רק שאלה אחת אליך מה בדיוק

אנשים חייבים לך? מישהו חייב לעמוד דום או לפנות את הזמן עבורך? אם היית ממשיך את השיח היית מקבל את כל התשובות אבל מכיוון שאתה יודע לענות תשובות טובות יותר משלנו אני מניח שתוכל מצוא את אותן לבד כי אנשים כמוך מוציאים את החשק לעזור ואת הפורקן שלך אל תוציא בבקשה עלינו. אגב באמת טעיתי כי כנראה הבעיות שלך עם עצמך ולא עם הסובבים אותך שלום ולא להתראות.

תגובה טיפוסית של מי שחושב שחייבים

לו
ושחושב שאנחנו כאן כדי לחפש לו מידע לגבי מצלמות ושאלות,כדי לחסוך מזמנו הוא.גם קישורים לא סיפק.שנחפש בעצמנו. ואם כבר 'חרש'-לא סיפק את הלבטים שלו ולמה נעצר דווקא באלו. שאלה כללית זוכה לתשובה כללית. לא הייתי מתייחסת לכזה.חבל על זמני ומאמצי. מה לעשות...אי אפשר לרצות את כולם
כך היה וכך יהיה וללא סבלנות...בודאי שלא. (טוף,יש עוד אחרים שצריך לעזור להם...)

proteje

New member
אז תתחילי

בזה שאין לך זמן . 1. וכאשר בה בן אדם לפורום אופניים ואומר:" אני רוצה לקנות אופניים. אילו כדאי?" שאילה כללית? אז כן עונים לו: 1. שטח/כביש? 2. מה התקציב? 3. איך הכושר? 4. טיולים/תחרויות? ואז.............. שולחים לקרוא מאמרים וכ"ו 2. את קוראת את מה שאני כותב? או שאני לא מספיק טוב בעברית? ציטוט:" ושחושב שאנחנו כאן כדי לחפש לו מידע לגבי מצלמות ושאלות,כדי לחסוך מזמנו הוא.גם קישורים לא סיפק.שנחפש בעצמנו..." אני בקשתי שתחפשו בשבילי? על אילו לינקים את מדברת? בסה"כ שאלתי דעה על 2 המצלמות - דעה על הדגמים ספציפיים - דעה מתוך ניסיון. אז איך בדיוק יש כאן דעה שלך מתוך ניסיון על 2 הדגמים אלה? אני לא שאלתי כי אני יודע שחייבים לי!!!! שוב - אני נמצא בפורום שכן, ואת כללי המשחק אני מכיר היטב. כנראה שמנהל הפורום פה לא יודע לקבל ביקורת על השתשובות שלו/שלה. על שאילות כללילות

לא ענית לשאלותי-אי אפשר לענות לך

אם לא תציין את הדברים החשובים - כדי לדעת התאמה אישית אליך. ואת זמני מעדיפה להשקיע לטובת מי שמעריך. אין לי עניין בך ובויכוח עקר איתך.אז מציעה להפסיק כאן. תשובות תקבל כבר מהאחרים. כאן בפורום עוסקים בנושאי צילום - אבקש להתמקד בכך. תודה.

arnon123

New member
שוב תשובה של לינק

יש אתר שמצלם אותם אובייקטים במצלמות שונות ואתה יכול להשוות את התוצאה. אל תחפש שיתנו לך תשובה, כי לכל אחד יש את המדדים שלו, אחרת כל העולם היה קונה את אותה מצלמה. יש מצלמות יותר חדות, צבעים טיפה שונים, אחיזה, זום, וכו', ובסופו של דבר תצטרך אתה להחליט!!

proteje

New member
תודה

את האתר אני מכיר, אבל לא ידעתי שיש השווה בין התמונות של אוביקטים זהים. מאוד נוח ויעיל.

מאחר ואין לי אפשרות כזו,

כי אין לי גישה לאף אחת מהן, האם תוכל לספר מה אני צפוי לראות? מה ניסית? הסתכלתי בגרסאות הגדולות של התמונות שבאתר, וזה נראה די שקול..

old

New member
אין מה להשוות

ב70 רואים פיקסליזציה ובG3 כלום חלק לחלוטין אני לא מדבר על משהו לא חד אלה שבהדפסה רואים את ההבדל

איך זה ייתכן?

אני מאנין שראית את מה שאתה מספר, אבל איך זה אפשרי שעל המסך התמונות נראות זהות באיכותן ובגודלן, ובהדפסה הן יוצאות שונות? ממש צילמת והדפסת באותם תנאים? מישהו ממומחי הדיגיטל פה יכול להסביר?

למעלה