לאחר קניות

sigalit33

New member
לאחר קניות../images/Emo91.gif

שלום לכולן! אחרי שני מסעות קניות, אני שמחה להמליץ על חנות שלא היכרתי וגם לא מופיעה ברשימת החנויות כאן באתר. שם החנות הוא cotton, אני הייתי בסניף בקניון רננים ברעננה, אבל ידוע לי שיש סניפים נוספים. אקציר, יש שם דברים מדהימים בסגנון צעיר ומקורי. קצת דומה לפלאוארס אבל יותר מחויט ומעניין! קניתי שתי חצאיות, אחת קטיפה ואחת ג'ינס בשילוב קורדורוי וגם עליונית קורדורוי בשילוב קטיפה. ולגבי המעיל שחיפשתי - אז מצאתי מעיל משגע ב"ג'אמפ"!!! והיתה הנחה נפלאה של 50%!!!!! איזה כיף! זהו, רק רציתי לחלוק והמליץ... המשך יום נעים, סיגלית

silvey

New member
../images/Emo77.gif תתחדשי ותיהני יום יום../images/Emo140.gif

DREAM111

New member
היי סיגלית

אז קודם כל תתחדשי על הדברים החדשים. בבקשה אם יש על השקית את שמות הסניפים של הרשת וכתובות אשמח אם תשלחי לי ואצרף את זה קבוע למאמרים וכמובן אם ידוע לך סדר גודל מידות יכול לעזור לכולנו.

sigalit33

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif

תודה לכולן! דרים, אני מבטיחה לשלוח לך את רשימת הסניפים (היא אכן מופיעה על השקית). לגבי מידות, אני לא כ"כ יודעת, יש שם מגוון די רחב של מידות אבל זה גם מאד תלוי בדגם ובבד. בחצאית הקטיפה שקניתי מידה 2 הספיקה לי, ולעומת זאת חצאית הג'ינס לקחתי מידה 3... במתאים לי עוד לא יצא לי לקנות חצאיות, כך שאין לי למה להשוות מבחינת מידות. אני ראיתי גם מידות 4, שזה ממש גדול ואולי יש מידות גדולות עוד יותר. בכל מקרה, אני כבר מתה לחזור לחנות הזו שוב
לכו ותהנו גם אתן

גם אצלנו בחיפה יש הנחה על המעילים

בג'אמפ והם בחלט מ-ה-מ-מ-י-ם ואני מתכוונת ללכת היום למצוא איזה חמודון אחד בשבילי. תתחדשי ותהני מהקנייה!

sigalit33

New member
ממש לא../images/Emo70.gif

יש במידות מאד גדולות, לפחות מהדגם שאני קניתי... אם זכור לי נכון המידות הגיעו מעבר ל50 ומשהו.

למעלה