לאחר ניתוח הגדלת חזה

EastGirl83

New member
לאחר ניתוח הגדלת חזה

לפני חצי שנה עשיתי ניתוח להגדלת חזה, לפני ביצוע הניתוח הרופא המנתח ציין בפני שהתוצאות יהיו יפות, ובדיוק אידיאלית להגדלת חזה, כאשר הפגישה נעשתה עם חברה שיוכלה להעיד לטובתי. כעת, לאחר הניתוח, ברצוני לציין שאני מאוכזבת מאוד משום שהניתוח לא הצליח והשתלים אינם נמצאים במקום הראוי שבו הם אמורים להיות ויתרה מזאת לאחר כמה חודשים, הרופא המנתח אמר שהחזה הוא בעייתי כי החזה לא קרוב אחד לשני ובדרך כלל עושים ניתוח נוסף על מנת לשפר (אפשר להוסיף שאת האשמה הוא מפיל עלי במקום שהוא יקח את האחריות לידו). יש לציין שהוא לא אמר זאת לפני הניתוח וגם חברה שלי יכולה להעיד, כלומר הרופא המנתח לא אמר שאני צריכה לעבור עוד ניתוח לשיפור החזה, כלומר לשלם עוד כסף ועוד סבל לעבור. יש לי שתי שאלות: האם ישנה אפשרות לתביעה למרות שרשום בחוזה שחתמתי שחדר ניתוח ושתלים זה עלי (אבל עדיין זה סוג של רמאות משום שהוא לא ציין בפני שאני צריכה לעבור שני ניתוחים מלכתחילה!) ובמידה שאני אעשה ניתוח נוסף ואשלם על הניתוח הזה גם, יש אפשרות לקבלת פיצויים? אשמח מאוד אם תעזרו לי

יכול להיות...

יכול להיות בהחלט שיש לך עילת תביעה בגין רשלנות רפואית. זה לא נשמע לי הגיוני שצריך לבצע שני ניתוחים ולא נאמר לך. פני ליעוץ משפטי.

למעלה