לאחר מעקבים מרובים

jahnon

New member
לאחר מעקבים מרובים

בנעשה בפורום זה, הגעתי למסקנה כי האנשים כאן משועממים, ללא בעיות תהומיות וסתם עם בעיה נפשית (קבוצה שהינני גאה להיות משויך אליה). אי לכך ובהתאם לזאת החלטתי החלטה, החלטה חשובה, החלטה שתשים את פורומינו זה על המפה וכמו שאמר טל ברודי, ויש לקרוא זאת עם מבטא, אנחנו על המפה ואנחנו נשאר על המפה. מי זוכר את ימי בית הספר (או עדיין נמצא שם) העליזים (עליזים יותר עליזים פחות, לא להיות קטנוניים), שם, בשעת אחד השיעורים (אצלנו זה היה היסטוריה) מרוב שיעמום היינו מעבירים פתק מאחד לשני כאשר כל אחד היה רושם משפט אחד ומקפל את הפתק כך שלא יראו מה רשם, בסופו של דבר היה נוצר סיפור, משעשע יותר או משעשע פחות (איכשהו תמיד היו קונטציות מיניות בסיפור אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי), בכל מקרה החלטתי עם עצמי (אנוכי ניסה להפריע ולספר בדיחות, שלא הצליחו לו כי אני ועצמי כבר הכרנו אותם) שננסה להרים דבר כזה בפורום רק שכאן כל אחד יוכל לבחור אם לראות את השורה או לא, בסופו של דבר יווצר לנו סיפור מעניין (או שלא) אבל בכל מקרה יעביר לנו את ימי הקיץ המהבילים.

אני אתחיל

דני מעשן הרבה. לא מדובר על גראס או חשיש אלא על הדברים הרגילים. יאללה, שמישהו ימשיך.

jahnon

New member
ואני אמשיך

הוא גם היה שותה אבל לא את הדברים הרגילים אלא וויסקי, ברנדי את הדברים הכבדים.

nutmeg

New member
שינוי פורמט להקל על הזיכרון:

- דני מעשן הרבה. לא מדובר על גראס או חשיש אלא על הדברים הרגילים. - הוא גם היה שותה אבל לא את הדברים הרגילים אלא וויסקי, ברנדי את הדברים הכבדים. - ובכלל, אם מסתכלים על ההרגלים שפיתח כבר בגיל צעיר, אפשר לחשוב שמדובר באדם כבד, ומבוגר יחסית לגילו הכרונולוגי.

De-Panther

New member
פעם הוא נכנס לאתר בשם תפוז ומאז הוא

רצה לנהל שם פורום

מוגג

New member
בייחוד בלילות

של ירח מלא, בהם חש במדקרות גלמודיותו ננעצים בו בכל עוז.

De-Panther

New member
ואז הבנאדם המעוות הזה הבנאדם הנוראי

הזה החליט לכנות את עצמו אפי היקרה

למרות ששמו האמיתי היה אפריים

(סיכום עד כה) דני מעשן הרבה. לא מדובר על גראס או חשיש אלא על הדברים הרגילים. הוא גם היה שותה אבל לא את הדברים הרגילים אלא וויסקי, ברנדי את הדברים הכבדים. ובכלל, אם מסתכלים על ההרגלים שפיתח כבר בגיל צעיר, אפשר לחשוב שמדובר באדם כבד, ומבוגר יחסית לגילו הכרונולוגי. פעם הוא נכנס לאתר בשם תפוז ומאז הוא רצה לנהל שם פורום. בייחוד בלילות של ירח מלא, בהם חש במדקרות גלמודיותו ננעצים בו בכל עוז. ואז הבנאדם המעוות הזה, הבנאדם הנוראי החליט לכנות את עצמו אפי היקרה, למרות ששמו האמיתי היה אפריים.

המשך - הוא הוציא את תעודת הזהות

מכיסו וגילה להפתעתו כי שמו האמיתי הוא לא אפריים, אלא דני. (
) קול הצווחה האדיר שבקע מגרונו הזעיק למקום את אימו, שרה.

שרה, שכולם חשבו שהיא אימו, בטעות,

מיהרה לשים את הפיאה הנוכרית ואת השיניים התותבות ורצה לראות על מה המהומה.

nutmeg

New member
אבל מרוב שהתבלבלה

בעת הספרינט, שמה את הפיאה בפה ואת השיניים על הראש - מה שהקשה מאוד על נשימותיה. קשה - קשה לנשום עם גוש שיער בפה... ועוד יותר קשה לרוץ עם שיניים תותבות בשווי משקל עצבני על הראש.

jahnon

New member
בדרכה החוצה פגשה את השכן מיקו

שבצעירותו היה שחקן קולנוע מבטיח.

המוזרה

New member
והשאלה המתבקשת שלה היתה

"מיקו עם מי אתה מתעסק על הבוקר?" משהו נשמע לא שייך, חשבה לעצמה, אבל לא הפסיקה לרוץ.

את חייבת להפריע באמצע הסיפור?!

כן, אני רוצה לדבר על זה, אבל "אחורי זה". ובכלל, איתך אני מוכן לדבר אפילו על מצב הקואלות באוסטרליה. אני מוכן גם לשתוק, אם תרצי.

n k

New member
מצב הקואלות באוסטרליה לא טוב ../images/Emo11.gif

"בשנה שעברה, יותר מ-600 קואלות נפגעו מרכבים בכבישי המחוז, ו-146 מתוכן מתו. הבי.בי.סי מדווח שלמרות שהקואלות לא מוגדרות כזן נכחד, מומחים לחיות בר מעריכים שנותרו בעולם פחות מ-100 אלף קואלות."

jahnon

New member
למה להפריע באמצע?

אז זה מה שהיה לנו.... דני מעשן הרבה. לא מדובר על גראס או חשיש אלא על הדברים הרגילים. הוא גם היה שותה אבל לא את הדברים הרגילים אלא וויסקי, ברנדי את הדברים הכבדים. ובכלל, אם מסתכלים על ההרגלים שפיתח כבר בגיל צעיר, אפשר לחשוב שמדובר באדם כבד, ומבוגר יחסית לגילו הכרונולוגי. פעם הוא נכנס לאתר בשם תפוז ומאז הוא רצה לנהל שם פורום. בייחוד בלילות של ירח מלא, בהם חש במדקרות גלמודיותו ננעצים בו בכל עוז. ואז הבנאדם המעוות הזה, הבנאדם הנוראי החליט לכנות את עצמו אפי היקרה, למרות ששמו האמיתי היה אפריים. מכיסו וגילה להפתעתו כי שמו האמיתי הוא לא אפריים, אלא דני. () קול הצווחה האדיר שבקע מגרונו הזעיק למקום את אימו, שרה. מיהרה לשים את הפיאה הנוכרית ואת השיניים התותבות ורצה לראות על מה המהומה. בעת הספרינט, שמה את הפיאה בפה ואת השיניים על הראש - מה שהקשה מאוד על נשימותיה. קשה - קשה לנשום עם גוש שיער בפה... ועוד יותר קשה לרוץ עם שיניים תותבות בשווי משקל עצבני על הראש. בדרכה החוצה פגשה את השכן מיקו שבצעירותו היה שחקן קולנוע מבטיח. והשאלה המתבקשת שלה היתה "מיקו עם מי אתה מתעסק על הבוקר?" משהו נשמע לא שייך, חשבה לעצמה, אבל לא הפסיקה לרוץ. והיא לא רצה כמו שסוס רץ, אלא דווקא כמו שחמורוב רצה היא. לפתע, יא-ראבי, היא נתקלה בחמורבי. ודווקא הוא, חמורבי היה איש וגבוה ואילם ודק.

למעלה