לאחר לחצים רבים.. הודיעו לכל עובדי החברה שלי שביום הבחירות מקבלים 200 אחוז..
א אליאור ריגבי New member 22/3/06 #1 לאחר לחצים רבים.. הודיעו לכל עובדי החברה שלי שביום הבחירות מקבלים 200 אחוז..
פ פני בובה New member 23/3/06 #4 מקנאה... אני אהיה 200% בקלפי, לא רק מצביעה אלא גם ובעיקר עובדת... לפחות המשכורת טובה.
א אליאור ריגבי New member 23/3/06 #5 עם פי 200% אנשים יותר מביום רגיל../images/Emo3.gif סתם סתם... תהני (פעם אחרונה שהייתי בים הייתי בן 14 נראלי )
עם פי 200% אנשים יותר מביום רגיל../images/Emo3.gif סתם סתם... תהני (פעם אחרונה שהייתי בים הייתי בן 14 נראלי )
ט טלטלונת המקורית New member 23/3/06 #6 אנחנו מקבלים 200% אבל מכיוון ששירות הלקוחות לא עובד אנחנו עושים סקרים לאחת המפלגות
B Black Star New member 26/3/06 #7 "התנדבתי" לעבוד באותו יום המרכז שירות שלנו לא עובד אבל התנדבתי לתגבר במרכז אחר, ולקבל 200% (נו, מה רע?) אגב, שאלה בשביל שאר אנשי המרכז שלי... במסגרת אחוז המשרה שלנו אנחנו זכאים ליום חופש אחד בשבוע, השאלה היא אם זה הוגן שיום הבחירות נחשב ליום החופש השבועי של רוב העובדים?
"התנדבתי" לעבוד באותו יום המרכז שירות שלנו לא עובד אבל התנדבתי לתגבר במרכז אחר, ולקבל 200% (נו, מה רע?) אגב, שאלה בשביל שאר אנשי המרכז שלי... במסגרת אחוז המשרה שלנו אנחנו זכאים ליום חופש אחד בשבוע, השאלה היא אם זה הוגן שיום הבחירות נחשב ליום החופש השבועי של רוב העובדים?