לאחר זוגיות של 4 שנים

לאחר זוגיות של 4 שנים

בן זוגי נטש והחליט כי הוא לא אוהב יותר ולא מוכן לתת צ'אנס לזוגיות (זו הפרידה הראשונה שלנו) כרגע אנחנו פרודים 4 חוד' , ניסיתי לחזור אך הוא מסרב בתוקף... כ"כ קשה לי עם הפרידה . איך מתמודדים עם פרידה? אשמח לשמוע ממישהו שעבר כזו.

אני חושבת שכולנו עברנו את זה

בנוסח כזה או אחר. איך מתמודדים? מוצאים את היתרונות כמו לישון באלכסון, מוצאים את כל הדברים המרגיזים והרעים ושמחים שהם נגמרו, חושבים כמה אפשרויות נפלאות גלומות בעתיד. והכי חשוב - נותנים לזמן לעשות את שלו ולהשכיח את הכאב.

Tully Is Here

New member
../images/Emo45.gif

ומידי פעם גם מתפרקים קצת ובוכים ומרגישים שסוף העולם ואז קמים וממשיכים הלאה למחר חדש...

הזמן מרפא חולים

מנסיון יש כמה מדרגות בפרידות הבכי השיחות עליו הניתוחים לחכות לטלפון להשלות את עצמך ובסוף לחשוב על פעם בחודש בהצלחה| חמודה קבלי -

גם אני שם

רציתי רק להגיד שאת לא לבד. הרגשות שלך מופיעים בסדר זהה גם אצל אחרים. אני וחברה שלי נפרדנו אחרי שלוש שנים אחרי שכבר החלטנו להביא ילד ביחד. זה בא ממני, חייב לציין. הרבה זמן הרגשתי תקוע וניסיתי לגרום לזה להצליח. קשה לותר על האהבה. ואני יודע שאהבתי. גם עכשיו, שאני יודע שזה אבוד ואני מחזיק את עצמי לא להתקשר למרות שאני הכי רוצה בעולם. ופרידה היא קשה, לא משנה מאיזה צד אתה מסתכל על זה או מי גרם למה וכל המילים שכולם אומרים הם קשות וריקות ואתה מרגיש הכי מסכן בעולם ונראה שאין המזגן שיגרום לך להתקרר ואין תנור מספיק גדול בשביל להתחמם לידו.אתה פשוט לא רגוע. לישון באלכסון זה לא כיף. אחת ולתמיד שיהיה ברור. אין כמו לישון אחד על השני. אבל כנראה שפשוט צריך להרגיש חרא, לטפטף קצת קצת אופטימיות להתאמן הרבה. לקחת אומגה 3.... ללמוד לדבר לעצמך ולהגיד הרבה יהיה בסדר ולנג'ס לחברים שירחמו עליך קצת בסוף אמרו לי שזה מסתדר. הרבה בהצלחה ושהטוב והאושר יחזרו לגור אצלך הכי מהר.

למעלה