לאחר המוות.

imdark

New member
מוות הוא אמונה

אתה ביקשתה מאנשים לומר לך במה הם מאמינים ואני אמרתי למה אני מאמין ולמה אני מעמין בזה

DTfromBT

New member
לא ביקשתי את הדעה של האנשים לגבי כל

דבר מתחת לשמש :). אבל לא משנה :), אתה אומר שזאת שאלה בלתי אפשרית - זה נכון שאין לנו דרך לדעת, אבל לכן יש את הקטע של ה"אמונה" - אמונה זה כאשר אתה לא יודע משהו ואתה מסתמך על מה שאתה מרגיש, ולכן, את התשובה אתה פותח ב "אנ יחושב" או "אני מאמין ש..." ניאאאא, לא משנה... בין השורות שם אני חושב שסיפקת את התשובה שלך, וזה מה שחשוב :).

RainBird

New member
אני חושב שמה שהאדם מאמין שיקרה לו, קורה לו. למשל אם בחייו הוא מאמין בגילגול, אז האופציה הזאת תופיע לו במותו. גן עדן וגיהנום? האגרגורים ידאגו לזה. וגם, אני מבדיל בין מושג הרוח לבין מושג הנפש- בקצרה, הנפש היא הרגש האנושי, הוא מתגלגל הלאה, אבל הזהות והידע שלנו נשארות תמיד בעולם אותו הן מכירות וזו הסיבה שתמיד ניתן לתקשר איתן ברמה זו או אחרת. דייהנו רוח לא יכולה ללמוד משהו חדש כי היא תמיד טביעת אצבע של מי שהיא הייתה בחיים, ונפש לא יכולה להתפתח בלי רוח וזו הסיבה לסימביוזה האנושית (בתוך הגוף) ארדן.

neophile

New member
mer-ka-ba

ba היא הנשמה אשר מתגלגת ka היא הרוח\הגוף האסטרלי חוץ מאלה יש לנו עוד כמה גופים הba שלנו עוברת מגילגול לגילגול לעומת זאת הka נשארת מי שחי חיים מודעים, הka שלו תתאחד עם הba בסיאנס בתור דוגמה מעלים את הרוח\הגוף האסטרלי. מקווה שזה עזר לכם קצת להבין

Bloody shit

New member
גהכגה.3123

אני יודע שלפי היהדות הנשמה שלך מתגלגלת מחדש עד שתשלים משו שהתחלתה ולא סיימת ורק אז גן עדן או גהנום

למעלה