לאחר דיון ממצה

maayan i

New member
לאחר דיון ממצה ../images/Emo88.gif

לאחר קיום דיון ממצה בוועדת החקירה, הגעתי למסקנה שאין מסקנה בקשר לסיבת התאונה.
מע´ הרדיו פועלת ללא דופי, יש צורך לתקן קרע בציפוי הגומי של האנטנה
. לא הוצאנו מכלל אפשרות טעות אנוש
... הוועדה הגיע למקנה בקשר לבטיחות ושרידות הרכב, היה מחסור בקורות חיזוק בחלקו האחורי של הרכב. המלצות: 1. להפסיק להתעסק בשטויות
. 2. להוסיף קורות, חגורות בטיחות וכריות אוויר
. 3. להמשיך ולבנות דורות באים וטובים יותר. אני ממשיך עם המלצה 3 וכמובן אוסיף חיזוקים מתבקשים, מקווה ששבוע הבא לקראת סוף השבוע היא תרקום עור וגידים, ותסע. כל זאת כל עוד אני לא אתקל בקשיים בשיפורים שאני מתכוון לעשות.
הוועדה סיימה את דבריה.

hiyair

New member
תגובה למסקנות

עם קודם תקיים את מסקנה מספר אחד אז זה יחסוך לך המון ועדות חקירות ושתיות וכמובן קיום של שאר המסקנות

maayan i

New member
מממממממ

בוקר טוב. זו אפשרות מעניינת, אם תתן רעיון מעשי מה לעשות עם מנוע לא תקין של טיסן (לתקן אותו בארץ בינתיים לא בא בחשבון ועדין לא מצאתי מקום אחר שמחזיק חלקים בשבילו) ומע´ רדיו של שני ערוצים בשמחה אשקול זאת. אגב מחיר יצרית רכב חדש הוא אפסי- הכל כבר ישנו(דבקים, לכה וצבע), רק לקנות כמה קורות - גג 20 שקל. ובכלל הרכב משמש אותי בימי השבוע כשאי אפשר ללכת להטיס, כך שאכן מדובר בצעצוע, אבל הוא מעביר את הזמן יופי. בידידות מעין

shakshuki

New member
ועדת בדיקה חיצונית

מונתה לחקר הפרשה ללא ידיעתך, והגיעה במקביל למסקנות והמלצות משל עצמה:
1) גוף המכונית קצר מדי. יש להאריכו.
2) עקב החום הרב בארצנו יש להוסיף מניפה קבועה בחלקו האחורי של הגוף, עם פס נפנוף שיצנן את המכונית בעת הנסיעה. את פס הנפנוף יש לחבר לסרוו מיוחד. מומלץ להוסיף אפילו שתי מניפות - אחת במאונך.
3) לו היו למכונית ידיים היא היתה יכולה להמנע מפגיעה לא רצויה בגוף שבו התנגשה. אי לכך ובהתאם לזאת יש להוסיף לה שתי זרועות משני צידיה.
4) ככל הנראה הרכב זקוק למרחב פתוח ונטול מחסומים, מה שאינו בנמצא על האדמה. אי לכך יש להסיע להבא את המכונית בשמיים בלבד.
5) הועדה מצביעה על חוסר ההגיון שבהטסת טיסנים מהסוג הנ"ל על האדמה, וקוראת לבעל הרכב להמנע להבא מטעויות לא ברורות שכאלה. זמננו יקר. נבקש לא לקרוא לנו עוד.

maayan i

New member
מי בעד חיסול הטרור ירים את ידו.....

לא נקבל המלצות של וועדה חיצונית אשר חבריה חרצו הדין מראש (מזכיר משהו? ועדת גנין...).
אני אולי באמת אשים ידיים מקדימה- מישהו מוכן לתרום? בכל אופן אכן יש לי משהו ש"נוסע" באוויר ובעל מרכב ארוך- הטיסן. (בחברות אבי- אין לי דבר נגדך, מה גם מה שכתבת ממש מצחיק...) אני בהחלט מוכן לשקול להפסיק לייצר את המכוניות. השאלה למה כולם נגד? סה"כ מדובר במשהו נחמד להעביר את הזמן- אני לא מתכוון להפסיק להטיס, להיפך... אני רק מבקש מכם לתת רעיון פרוייקט חדש, יכול להיות טיסן HOMEBUILT יכול להיות הכל. במידה ואכן יש רעיונות לטיסן אני צריך עזרה בתיכנון. בבקשה אם למישהו יש רעיון נא לפנות אלי. בתודה מראש.

shakshuki

New member
אההה.... זה לא היה ברור?

זתומרת.... בעצם התכוונתי שתהפוך את המכונית לטיסן. חשבתי שזה מובן. טוב, לא חשוב. ביי, נלך להטיס.

למעלה