...Yippie
עבר: שם המורה בכיתה א': רוית. היא לא הייתה משהו. הזיכרון הראשון שלך: נראה לי שהזיכרון החזק באמת הראשון שלי הוא ממלחמת המפרץ. זה היה קצת אחרי שההורים שלי התגרשו, אז היה לי קצת מוזר שאמא ואבא היו באותו בית (כי אני ואמא גרנו אז ברמת-גן, ובגלל שהיו אזהרות על סקאדים נסענו לירושלים לבית של אבא). כל המלחמה שיחקתי במשחק כדורסל במחשב. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא נראה לי. הייתי מאוד ספורטיבי... האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא, להיפך - לא אכלתי כמעט כלום כשהייתי קטן. דברים קצת השתנו מאז
המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכר... המקצוע האחרון שנכשלת בו: ממש לא אכפת לי. האם עברת דירה? וואו, המון... התחלנו בבית בקטמון שבירושלים, ועברנו למרכז העיר. ההורים התגרשו, אז עברתי עם אמא לרמת-גן. אחרי שנה עברנו לרמת-אביב. אבא התחתן בפעם השלישית (בפעם השניה הוא נשאר באותו בית), והוא עבר לגני-יהודה לבית של אשתו (מאז, גני-יהודה הפכה לחלק מסביון). קצת אחר-כך אני ואמא עברנו לבית אחר ברמת-אביב. ועכשיו, אבא ואשתו מחפשים בית אחר באיזור סביון. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? אקשן. השיר האחרון ששרת: "Why Can't I Be You" של The Cure. הדבר האחרון שצחקת בגללו: משחק כדורסל שראיתי בלילה. הפעם האחרונה שבכית: לפני 4 ימים, ממשברון אישי קטנטן. האדם האחרון שראית: אמא. הדבר האחרון שאמרת: "לילה טוב, אמא". הדבר האחרון שאכלת: עוגה של סבתא. יאם! הדבר האחרון ששתית: קפה. השיר האחרון ששמעת: "Radio America" של The Libertines. הדיסק האחרון שקנית: Santiago de Cuba של מיכה שטרית. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום בצהריים. הדבר הכי מטורף שעשית: קניתי בוטן בודד בסופר. שילמתי עליו. סיפור מטורף לגמרי. הווה: שיער נוכחי: כלומר איך הוא נראה? נו, רגיל כזה... כמו תמיד. בגדים נוכחיים: סמרטוטי בית רגילים... תכשיטים נוכחיים: Pfft, כן, בטח. תמונת באיסיקיו הנוכחית: ICQ זה סתם. חבר? חבר. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: יש המון אנשים שהייתי שמח לראות עכשיו, אבל נראה לי שאת רובם אני אראה היום בחגיגות ה-30 לאפריל... אה, סליחה - האחד במאי. האם אתה עייף? לא ממש. את מי אתה הכי רוצה לחבק? ויקי גררו, אלמנתו של האליל שלי אדי גררו זצ"ל. ממה הכי נמאס לך? ממערכת החינוך בישראל. את מי היית רוצה להרוג? אף אחד. ממש אף אחד. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? משהו מול קהל. אני בטוח בזה במאה אחוז. איפה אתה הולך לגור?: אני אשמח לחזור לירושלים. כמה ילדים אתה רוצה?: אין לי מושג. מוקדם מדי בשביל זה... באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא מעניין אותי. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? מתעסק במוסיקה, משחק או היאבקות. חושב הרבה על העתיד?: לא כל כך. כשהוא יבוא, הוא יבוא. מפחד ממנו?: ממש לא. וקצת בכללי: להקה אהובה: Weezer. ספר אהוב: מדריך הטרמפיסט לגלקסיה. סופר(ים) אהוב(ים): דאגלאס אדאמס, מיק פולי. צבע אהוב? כחול ואדום. איבר שהכי מושך אותך: מה עוד יכול למשוך חוץ מידיים? אתה שמח כש: דברים טובים קורים לאנשים אופטימיים
האם אתה חושב יותר מדי? בדרך כלל, כן. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: טוב לי איפה שאני כרגע. קפה אהוב: הא?!? לא יודע, אני לא מהאלה שיבקשו "פרפוצ'ינו-ארוך-הפוך-מוקצף-מותך-שחור-חציל". ריח אהוב: יש משהו בטיפקס... מה מכעיס אותך: הרבה דברים... זה החיסרון בלהיות עיראקי... אני עובד על זה. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני חושב שהיכולת להקשיב למי שמדבר איתי. האדם שעושה לך הכי טוב: סבתא~!!!!1 חדר אהוב בבית: החדר שלי, כמובן. כל שאר הבית די מיותר מבחינתי. מקום אהוב בעולם: קן רמת-אביב וביה"ס להיאבקות בפ"ת. מקצוע שנוא: ממש לא סבלתי שיעורי מתמטיקה. זוועת עולמים. אוהב את בצפר?: כתלמיד, ממש לא. נרדם בשיעורים?: לא, הייתי עסוק מדי בדברים שלי. מעשן?: Never ever. נפגע (רגשית) בקלות?: נראה לי שכן. נותן מעצמך?: לדברים שחשובים לי, אני נותן הכל. אוהב לפוצץ נייר בועות? כן! גאד, כן... לועס דברים? רק קשיות, משום מה... אוהב להתקלח? לא, אבל מבין את החשיבות. אוהב להתעטש? זה היה מוזר... שונא שנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? זה די מעצבן, כן. אכפת לך מאיכות הסביבה? מאוד. זה מאוד חשוב לי. קונה צרובים\צורב? לקנות צרובים זה מיותר. לגבי צריבה - רק אמנים לועזיים מבוססים. בתעשיית המוסיקה בארץ אין מספיק כסף בשביל שאני ארגיש טוב עם צריבה. חוסך כסף למשהו מיוחד? אני חושב על להתחיל לחסוך לרשיון נהיגה. קשור לחפצים? לגיטרות שלי, אבל קשה לי להגדיר אותן כ"חפצים". אוהב חולצות גזורות? לא כשהן עלי
. אוהב לטייל? כן. אוהב כפכפים? לא. לובשת בוקסר? בוקסר כן, לובשת לא. שמש או גשם? כל עוד זה לא קיצוני, אז לא אכפת לי. קר לך או חם לך? כמעט אף פעם לא קר לי. ילדותי? אני מספיק בוגר ואחראי בשביל שאני אוכל להוציא את הילד שבי החוצה. חולם בהקיץ? לא.