אני.
אז מה אם עוד 40 דקות אני צריכה ללכת לתגבור במתמטיקה ויש לי עוד אלף ואחת דברים לעשות לפני זה. בא לי. (נו חזרתי בשלוש, אני יוצאת בארבע ואחזור בתשע בערך ;[ ) עבר: שם המורה בכיתה א': יהודית הזיכרון הראשון שלך: אני זוכרת שבגן נפלה לי שן והתחלתי לבכות כי חשבתי שהיא לא תחזור או משהו וחיפשתי אותה בחצר של הגן כדי לשים אותה חזרה במקום וזה
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: אני? הייתי הכי נקבה שיש. ז"א, בגן-כיתה א' ככה. הייתי הולכת רק עם שמלות או משהו. האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא, חוץ מפעם אחת ששכן שלי שכנע אותי ללעוס קצה של דשא. המקצוע הראשון שנכשלת בו: בתעודה? לא היה כזה. במבחן? לא זוכרת. המקצוע האחרון שנכשלת בו: במבחן, מתמטיקה. האם עברת דירה? יותר מידי
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מקסימה. השיר האחרון ששרת: רבות הדרכים, עכשיו. הדבר האחרון שצחקת בגללו: צחקתי? אני תמיד מצחקקת, אולי כשאמרתי לתום משהו ממש מגעיל מצידי על מה שכתוב לי על היד. הפעם האחרונה שבכית: יום רביעי. נראה לי. וואו זה עזר. האדם האחרון שראית: תום? יורי? הדבר האחרון שאמרת: "אני לא באה בשש" הדבר האחרון שאכלת: עוגיה שאמא הכינה D: הדבר האחרון ששתית: מים. השיר האחרון ששמעת: שומעת עכשיו רבות הדרכים. הדיסק האחרון שקנית: אואו לפני המון זמן. נראה לי של גארבדג'. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכרת
הדבר הכי מטורף שעשית: אני לא כזאת אדם מטורף. לא עולה לי שום דבר לראש עכשיו. הווה: שיער נוכחי: חלק-גלי, שטני-חום-בלונדיני מה שבא לו, עובר בקצת את הציצים נראה לי. בגדים נוכחיים: חולצה סגולה עם מכשפה עליה וג'ינס. תכשיטים נוכחיים: אוהו. עגיל מפרט, עגיל סיכת ביטחון, שלושה צמידי חוטים על היד, צמיד כזה של התרומות מהגומי, צמיד של ציפיסיקסטיז, חוט עם תליו צב עליו, שרשרת עם מפרט עליה, טבעת עם כוכב ואבן סגולה באמצע, טבעת שנראית כמו סרט קשור, וטבעת שאני לא יכולה להגדיר את הצורה שלה. תמונת באיסיקיו הנוכחית: סתם איזה דמות מעפנה שעיצבתי. חבר? לא תודה. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לא חשוב. האם אתה עייף? כל כך, ישנתי רק ארבע וחצי שעות בלילה וזה ויהיה לי יום ארוך. את מי אתה הכי רוצה לחבק? לא חשוב. ממה הכי נמאס לך? לימודים. את מי היית רוצה להרוג? לא להרוג, אבל להתעלל קצת בכמה אנשים. סיון קודם כל. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא יודעת. באמת שלא. איפה אתה הולך לגור?: כמה שיותר רחוק מתל אביב, נראה לי אני חוזרת לחניתה. כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לאדעת. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? בחניתה, עם בעל נראהלי. לאדעת נו. חושב הרבה על העתיד?: בכלל לא. מפחד ממנו?: לא. מה שבא ברוך הבא. וקצת בכללי: להקה אהובה: אין. ספר אהוב: אין. סופר(ים) אהוב(ים): אין. נו אני לא בוחרת אהובים בנושאים כאלה. צבע אהוב? קיימת אובססיה נוחכית לסגול אבל אני אוהבת את כל הצבעים. בעיקר סגול שחור ולבן. איבר שהכי מושך אותך: עיניים, פה. אתה שמח כש:הכל מסתדר D: האם אתה חושב יותר מדי? כל כך כן. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ניו יורק. קפה אהוב: לא משנה, העיקר קפה. ריח אהוב: וניל? מה מכעיס אותך: סיון. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעת. באמת שלא. האדם שעושה לך הכי טוב: לא חשוב. חדר אהוב בבית: שלי D: מקום אהוב בעולם: החדר שלי, והמקלחת. מקצוע שנוא: ערבית. אוהב את בצפר?: אין לי בעיה איתו. נרדם בשיעורים?: רק בכימיה, המורה הזאת משעממת (ועדיין מי הוציאה מעל 100 במבחן? D: ) מעשן?: לא, לא עכשיו. נפגע (רגשית) בקלות?: כל כך כן. נותן מעצמך?: הכי הרבה שאני יכולה. אוהב לפוצץ נייר בועות? העהאהעה!!!11 נייר בועות! העאה! ~מפנטזת~ לועס דברים? נמ. לא נראה לי. אוהב להתקלח? הכי בעולם. סתם כי זה מקום לברוח אליו. (לא, לא בורחת. לא.) אוהב להתעטש? לא הקדשתי לזה יותר מידי זמן מחשבה. שונא שנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כל כך
אכפת לך מאיכות הסביבה? אהא קונה צרובים\צורב? לא ממש חוסך כסף למשהו מיוחד? אמפי4 קשור לחפצים? יותר מידי. אוהב חולצות גזורות? הכי. אוהב לטייל? בערך. אוהב כפכפים? אהא לובשת בוקסר? לא שמש או גשם? שמש עם רוח קרירה. קר לך או חם לך? נעים. ילדותי? לפעמים, כשיוצא. חולם בהקיץ? לא. אולי מנסה לעקל דברים אז משחזרת אותם במחשבה, אבל לא הרבה.