לאחר בקשות רבות...

yanayu

New member
גרת ברמת אביב??? כותב התגובה- תענה!

who are you, do i know you???????? teeellllll mmmeeee!

Kobi Guerrero

New member
אני עדיין גר ברמת אביב...

לפי הכינוי שלך, אם אני מנחש נכון, אתה ינאי. ואם תסתכל טוב על הכינוי שלי (או על הפרטים), תבין שאני קובי... ושאנחנו כבר מכירים.

yanayu

New member
אתה בקן רמ"א?, מופרע, מי אתה לעזאזל

גרררררררררררררררררר?!

yanayu

New member
חחח... את לא מבינה מה קלטתי הרגע...

זה קובי....... אני מכיר אותו. כולם שנאו אותו וחיכו שהוא יעזוב את הקן... חחח....... ותסלחו לי על החוסר טקט ועל הרשעות....

Kobi Guerrero

New member
וגם לא נכון, אבל לא משנה

ואני לא רוצה להיכנס ל"קרב העלבות" עם ילד שעדיין לא לגמרי התבגר... אבל תמסור ד"ש לאחיות שלך.

איך הצלחת לקלות את זה??

פריקי חגמרי... זה לא שמלא אנשים כתבו לך שזה קובי.... ומה שאמרת הייה ממש חסר טאקט!!

עונה...

שם המורה בכיתה א':נורית פלד הזיכרון הראשון שלך: נטשו אותי בתחנת אוטובוס לבדי בגיל 4... האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא.. למה הייתי צריכה?! האם נהגת לאכול דברים מוזרים?לא.. המקצוע הראשון שנכשלת בו:לא זוכרת המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא נכשלתי נראה לי... ואם כן אז הראשון היה גם האחרון.. האם עברת דירה?כן איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?נחמד השיר האחרון ששרת: "מכל האהבות" של עידן רייכל אשמתי שבבצפר עושים חזרות לטקס וזה נתקע לי בראש?! למרות שיש גם את השיר\חיבור שמנאל כתבה וזה דבר שולט!!! הדבר האחרון שצחקת בגללו: בגללו עליו המדריך שלי... הפעם האחרונה שבכית: לפני חודש בערך.. האדם האחרון שראית:לורית הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת:סנדוויץ בבצפר הדבר האחרון ששתית: מים השיר האחרון ששמעת: "מכל האהבות" של עידן רייכל אשמתי שבבצפר עושים חזרות לטקס וזה נתקע לי בראש?! הדיסק האחרון שקנית: לא קניתי.. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול לנקות את הבית הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת... היו כמה נראה לי.. הווה: שיער נוכחי: חום בהיר בגדים נוכחיים:מכנס אדום וחלוצה תכלת תכשיטים נוכחיים: עגילים תמונת באיסיקיו הנוכחית: פרפר חבר?אין... ואם המדריך שלי היה עונה על השאלון הזה? אה שיט שכחתי הוא היה מסתדר עם זה... אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: זה בטח לא עיניינכם! האם אתה עייף? תמיד.. את מי אתה הכי רוצה לחבק? את כל החברות המדהימות שלי ואת כל החברים המדהימים שלי ממה הכי נמאס לך? מהמדריך שלי? + מחצי עולם שחושב שאני מגעילה\אגואיסטית\מטומטמת\פקצה ועוד הרבה דברים... את מי היית רוצה להרוג? את המדריך שלי ואת המדריכה! עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? מש'ו בתחום הרפואה איפה אתה הולך לגור?:איפה שאני עכשיו... נראה לי.. כמה ילדים אתה רוצה?:שלושה זה מספיק.. באיזה סוג של מכונית תנהג?: אני אלמד נהיגה בכלל?! איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? רחוק.. חושב הרבה על העתיד?: תמיד מפחד ממנו?: לא למה לי? וקצת בכללי: להקה אהובה: אין.. ספר אהוב:יש המון סופר(ים) אהוב(ים):יש המון צבע אהוב? כתום איבר שהכי מושך אותך:?!?!?!!?!??!?! אצל מי? אתה שמח כש: אני שמחה כשהאחרים שמחים האם אתה חושב יותר מדי? לפעמים אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: יוון קפה אהוב: מעדיפה תה ריח אהוב: אין.. מה מכעיס אותך: המדריך שלי! אם הייתה שאלה מה מעצבן אותך? אז הייתי עונה המדריכה שלי! מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעת תגידו אתם! האדם שעושה לך הכי טוב: כל אדם שהוא יקר לי וחשוב לי...(בטח שלא המדריכים שלי!) חדר אהוב בבית: החדר שלי... מקום אהוב בעולם: יוון\איטליה\אוקראינה מקצוע שנוא: גאוגרפיה!!!!!!!!!!!! אוהב את בצפר?: לא כל כך... למה מי כן?! נרדם בשיעורים?: היו כמה פעמים.. מעשן?: בטח עכשיו דווקא אני...!! נפגע (רגשית) בקלות?: לא נראה לי... בעצם תלוי ממי.. נותן מעצמך?:תמיד אוהב לפוצץ נייר בועות? בטח לועס דברים? מסטיק נחשב? אוהב להתקלח? כן!! אוהב להתעטש? לא כל כך.. שונא שנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? זה כזה מעצבן!!!!!!!!! אבל כמובן לא ברמה שהמדריכה שלי מעצבנת.. אכפת לך מאיכות הסביבה? למה לא.. קונה צרובים\צורב?לא.. חוסך כסף למשהו מיוחד? כן.. קשור לחפצים? יש כמה חפצים.. אוהב חולצות גזורות? הן בסדר.. אוהב לטייל? כן.. אוהב כפכפים? כן.. לובשת בוקסר? לא... (מעניין מה המדריך שלי היה עונה פה!) שמש או גשם? יש באמצע? קר לך או חם לך? עכשיו מאוד נעים לי.. ילדותי? לא!!!! אני מאוד בוגרת לגילי.. כל מי שמכיר אותי יעיד על כך... חולם בהקיץ? לא..

אוקע.. אני

עבר: שם המורה בכיתה א': או ענת או איריס.. אני לא בטוחה הזיכרון הראשון שלך: אני יושבת על עדן חלון בכפר האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? אהממ.. לא ממש... האם נהגת לאכול דברים מוזרים? אני זוכרת שאכלתי חול פעם.. המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכרת המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? כעעע.. מלא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? כייף השיר האחרון ששרת: משהו צרפתי כזה לא זוכרת תשם אבל הוא פשוט נתקע לי בראש הדבר האחרון שצחקת בגללו: לחברה שלי נשברה הזכוכית הנשאת במיקרוסקופ.. פעם אמרו לנו שאם זה קורה אז אנחנו משלמים לבצפר על המיקרוסקופ..חחחח הפעם האחרונה שבכית: לא ממש בכיתי.. דמעות היו.. יום השואה האדם האחרון שראית: טל.. חברה שלי הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: גלידה טעימה טעימה =] הדבר האחרון ששתית: מים השיר האחרון ששמעת: papa dont preach - madona הדיסק האחרון שקנית: בית הבובות =] הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אהממ.. שלשום? הדבר הכי מטורף שעשית: בחיים? לא יודעת הווה: שיער נוכחי: חלק, ארוך, יפה :) בגדים נוכחיים: מכנס מתרחב, חולצת בצפר וגופייה.. הייה לי גם צעיף ירושלמיות אבל הוא הציק אז הורדתי תכשיטים נוכחיים: צמידי חוטים כאלו תמונת באיסיקיו הנוכחית: אהה? חבר? הרבה.. ולכם? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ואיי.. יש ממש הרבה.. חלק עכשיו בארועי ה אחד במאי, אוף.. המגן הזה בביולוגיה! ארררררר האם אתה עייף? לא ממש את מי אתה הכי רוצה לחבק? דובי ממה הכי נמאס לך? בצפר את מי היית רוצה להרוג? מורים עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? משהו איפה אתה הולך לגור? ארץ ישראל כמה ילדים אתה רוצה? כמה שיהיו באיזה סוג של מכונית תנהג? אני רוצה C3 איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? 15? זה אומר שאני אהייה בת 33.. ואיי... רחוק לי מידי.. בוא נדבר על ההוה.. למה עתיד? חושב הרבה על העתיד? מעדיפה לחיות את ההוה.. אם נחשוב על העתיד במקוםמלחיות עכשיו את החיים אז נפספס את ההווה ואז נצטער על זה כל החיים מפחד ממנו? שיבוא.. אני אראה לו י הבוס וקצת בכללי: להקה אהובה: dream theater, muse ספר אהוב: סיפורו של גרמני סופר(ים) אהוב(ים): אין לי אחד... אלב ג'ורג' ארוול הוא טוב ורם אורן צבע אהוב? סגול איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: יש לידי אנשים שאני אוהבת האם אתה חושב יותר מדי? כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: פה קפה אהוב: אין לי ריח אהוב: לא יודעת מה מכעיס אותך: אנשים רעים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני כותבת, גם שרה האדם שעושה לך הכי טוב: יש הרבה חדר אהוב בבית: שלי! מקום אהוב בעולם: כרגע הקן מקצוע שנוא: לא יודעת אוהב את בצפר? ככה כהכה, בא בתקופות נרדם בשיעורים? לא.. =S מעשן? חס וחלילה.. איכסעע נפגע (רגשית) בקלות? תלוי.. בכל יחסי אצלי נותן מעצמך? הרבה אוהב לפוצץ נייר בועות? ברו!!! מי לא? לועס דברים? מסטיקים, עטים אוהב להתקלח? אין לי כוח להתקלח.. אבל אני אוהבת אוהב להתעטש? זה קצת כייף שונא שנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? ממש אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים\צורב? לא! (אני לא קונה.. אני גם לא צורבת.. אני רק מורידה לשמוע במחשב.. אבל מה אשני אוהבת אני קונה) חוסך כסף למשהו מיוחד? לא קשור לחפצים? מאוד.. בגלל זה אין לי מקום בחדר אוהב חולצות גזורות? אורירי יותר אוהב לטייל? כעע אוהב כפכפים? מאוד לובשת בוקסר? לא שמש או גשם? גשם עם שמש קר לך או חם לך? באמצע ילדותי? כן חולם בהקיץ? כן.. זה כייף *אם לא מגן בביולוגיה יכלתי עכשיו להיות בתא :(

אני.

אז מה אם עוד 40 דקות אני צריכה ללכת לתגבור במתמטיקה ויש לי עוד אלף ואחת דברים לעשות לפני זה. בא לי. (נו חזרתי בשלוש, אני יוצאת בארבע ואחזור בתשע בערך ;[ ) עבר: שם המורה בכיתה א': יהודית הזיכרון הראשון שלך: אני זוכרת שבגן נפלה לי שן והתחלתי לבכות כי חשבתי שהיא לא תחזור או משהו וחיפשתי אותה בחצר של הגן כדי לשים אותה חזרה במקום וזה
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: אני? הייתי הכי נקבה שיש. ז"א, בגן-כיתה א' ככה. הייתי הולכת רק עם שמלות או משהו. האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא, חוץ מפעם אחת ששכן שלי שכנע אותי ללעוס קצה של דשא. המקצוע הראשון שנכשלת בו: בתעודה? לא היה כזה. במבחן? לא זוכרת. המקצוע האחרון שנכשלת בו: במבחן, מתמטיקה. האם עברת דירה? יותר מידי
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מקסימה. השיר האחרון ששרת: רבות הדרכים, עכשיו. הדבר האחרון שצחקת בגללו: צחקתי? אני תמיד מצחקקת, אולי כשאמרתי לתום משהו ממש מגעיל מצידי על מה שכתוב לי על היד. הפעם האחרונה שבכית: יום רביעי. נראה לי. וואו זה עזר. האדם האחרון שראית: תום? יורי? הדבר האחרון שאמרת: "אני לא באה בשש" הדבר האחרון שאכלת: עוגיה שאמא הכינה D: הדבר האחרון ששתית: מים. השיר האחרון ששמעת: שומעת עכשיו רבות הדרכים. הדיסק האחרון שקנית: אואו לפני המון זמן. נראה לי של גארבדג'. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכרת
הדבר הכי מטורף שעשית: אני לא כזאת אדם מטורף. לא עולה לי שום דבר לראש עכשיו. הווה: שיער נוכחי: חלק-גלי, שטני-חום-בלונדיני מה שבא לו, עובר בקצת את הציצים נראה לי. בגדים נוכחיים: חולצה סגולה עם מכשפה עליה וג'ינס. תכשיטים נוכחיים: אוהו. עגיל מפרט, עגיל סיכת ביטחון, שלושה צמידי חוטים על היד, צמיד כזה של התרומות מהגומי, צמיד של ציפיסיקסטיז, חוט עם תליו צב עליו, שרשרת עם מפרט עליה, טבעת עם כוכב ואבן סגולה באמצע, טבעת שנראית כמו סרט קשור, וטבעת שאני לא יכולה להגדיר את הצורה שלה. תמונת באיסיקיו הנוכחית: סתם איזה דמות מעפנה שעיצבתי. חבר? לא תודה. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לא חשוב. האם אתה עייף? כל כך, ישנתי רק ארבע וחצי שעות בלילה וזה ויהיה לי יום ארוך. את מי אתה הכי רוצה לחבק? לא חשוב. ממה הכי נמאס לך? לימודים. את מי היית רוצה להרוג? לא להרוג, אבל להתעלל קצת בכמה אנשים. סיון קודם כל. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא יודעת. באמת שלא. איפה אתה הולך לגור?: כמה שיותר רחוק מתל אביב, נראה לי אני חוזרת לחניתה. כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לאדעת. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? בחניתה, עם בעל נראהלי. לאדעת נו. חושב הרבה על העתיד?: בכלל לא. מפחד ממנו?: לא. מה שבא ברוך הבא. וקצת בכללי: להקה אהובה: אין. ספר אהוב: אין. סופר(ים) אהוב(ים): אין. נו אני לא בוחרת אהובים בנושאים כאלה. צבע אהוב? קיימת אובססיה נוחכית לסגול אבל אני אוהבת את כל הצבעים. בעיקר סגול שחור ולבן. איבר שהכי מושך אותך: עיניים, פה. אתה שמח כש:הכל מסתדר D: האם אתה חושב יותר מדי? כל כך כן. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ניו יורק. קפה אהוב: לא משנה, העיקר קפה. ריח אהוב: וניל? מה מכעיס אותך: סיון. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעת. באמת שלא. האדם שעושה לך הכי טוב: לא חשוב. חדר אהוב בבית: שלי D: מקום אהוב בעולם: החדר שלי, והמקלחת. מקצוע שנוא: ערבית. אוהב את בצפר?: אין לי בעיה איתו. נרדם בשיעורים?: רק בכימיה, המורה הזאת משעממת (ועדיין מי הוציאה מעל 100 במבחן? D: ) מעשן?: לא, לא עכשיו. נפגע (רגשית) בקלות?: כל כך כן. נותן מעצמך?: הכי הרבה שאני יכולה. אוהב לפוצץ נייר בועות? העהאהעה!!!11 נייר בועות! העאה! ~מפנטזת~ לועס דברים? נמ. לא נראה לי. אוהב להתקלח? הכי בעולם. סתם כי זה מקום לברוח אליו. (לא, לא בורחת. לא.) אוהב להתעטש? לא הקדשתי לזה יותר מידי זמן מחשבה. שונא שנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כל כך
אכפת לך מאיכות הסביבה? אהא קונה צרובים\צורב? לא ממש חוסך כסף למשהו מיוחד? אמפי4 קשור לחפצים? יותר מידי. אוהב חולצות גזורות? הכי. אוהב לטייל? בערך. אוהב כפכפים? אהא לובשת בוקסר? לא שמש או גשם? שמש עם רוח קרירה. קר לך או חם לך? נעים. ילדותי? לפעמים, כשיוצא. חולם בהקיץ? לא. אולי מנסה לעקל דברים אז משחזרת אותם במחשבה, אבל לא הרבה.

MakeItHurt

New member
תשובות ../images/Emo3.gif

עבר: שם המורה בכיתה א':ענת כהן הזיכרון הראשון שלך:שידיד שלי אמר לי בגן שהוא יעשה ממני גזר קצוץ חח האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:ני חושבת שכן במובנים מסוימים האם נהגת לאכול דברים מוזרים?כן המקצוע הראשון שנכשלת בו:אף פעם לא נכשלתי.. אה רגע במבחן בהנדסה המקצוע האחרון שנכשלת בו:מבחן בתנ"ך האם עברת דירה?כן בגיל חודשיים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?כ'ף! השיר האחרון ששרת:הנה אני בא של הדג נחש הדבר האחרון שצחקת בגללו:מנוגה אבל אני לא זוכרת ממה.. הפעם האחרונה שבכית:ואוו ממזמן... האדם האחרון שראית:אומ.. אבא הדבר האחרון שאמרת:וואי גדול על אימייל ששלחו לי הדבר האחרון שאכלת:עוגה הדבר האחרון ששתית:קולה השיר האחרון ששמעת:כמה כוכב של עברי לידר (יש לי את הדיסק
) הדיסק האחרון שקנית:קנו לי של קווינס אבל אני מחליפה ושל עברי לידר הפעם האחרונה שעזרת לאמא:היום.. הדבר הכי מטורף שעשית:אומ... הווה: שיער נוכחי:אממ אסוף הצמות שורש בגדים נוכחיים:ג'ינס חולצה ארוכה וחולצה קצרה של בצפר מעל תכשיטים נוכחיים:עגילים תמונת באיסיקיו הנוכחית:אין חבר?אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:דותן האם אתה עייף?קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק?את כולם כי אני זונעת חיבוקים
ממה הכי נמאס לך?מקול שלי הוא צרוד =\ את מי היית רוצה להרוג?כמה מורות שלי עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?אני רוצה להיות מהנדסת מחשבים איפה אתה הולך לגור?:אומ... או במרכז או בצפון כמה ילדים אתה רוצה?:2 באיזה סוג של מכונית תנהג?:מה שיהיה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?אממ נשואה אשת קריירה חושב הרבה על העתיד?:כן מפחד ממנו?:לא וקצת בכללי: להקה אהובה:אומ..... סיסטם ספר אהוב:הארי פוטר סופר(ים) אהוב(ים):אין צבע אהוב?כחול שחור איבר שהכי מושך אותך:עיניים אתה שמח כש:אני מנסה להיות תמיד שמחה האם אתה חושב יותר מדי?לא כ"כ זה לא טוב.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:אוסטרליה קפה אהוב:אין ריח אהוב:של אוכל :] ושל בשמים מה מכעיס אותך:שמרגיזים אותי ?! מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אומ.... אמי אמרה לגרום לבנים שיש להם חברה להתאהב בך.. האדם שעושה לך הכי טוב:אמי :] חדר אהוב בבית:מטבח
מקום אהוב בעולם:בית מקצוע שנוא:לשון ותנ"ך וספרות אוהב את בצפר?: לא ממש נרדם בשיעורים?:נרדמתי בכיתה א'... מעשן?:לא נפגע (רגשית) בקלות?:תלוי נותן מעצמך?:כן אוהב לפוצץ נייר בועות?כע =] לועס דברים? כן אוהב להתקלח?כן אוהב להתעטש?לא שונא שנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?כן אכפת לך מאיכות הסביבה?כן ! קונה צרובים\צורב?אבא שלי צורב חוסך כסף למשהו מיוחד?לא קשור לחפצים?כן אוהב חולצות גזורות?כן :] אוהב לטייל?כן! אוהב כפכפים?כן לובשת בוקסר?כן שמש או גשם?שמש קר לך או חם לך?חם לי ילדותי?אומ... בכמה דברים חולם בהקיץ?כן

TziMHoNoa

New member
מחר מגן וזה מה שאני עושה..

עבר: שם המורה בכיתה א': חגית הזיכרון הראשון שלך: אין לי זכרון ראשון האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לפעמים... האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא ממש המקצוע הראשון שנכשלת בו: אנגלית המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה (ואז ירדתי לשלוש יח') האם עברת דירה? כן איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? לא יודעת השיר האחרון ששרת: משהו של אתי אנקרי בטח... הדבר האחרון שצחקת בגללו: "אין CCD במגן!!!! חה!!!" הפעם האחרונה שבכית: היום או משהו האדם האחרון שראית: ליאור אחותי הדבר האחרון שאמרת: "תסגרי את הדלת אחרייך" הדבר האחרון שאכלת: אני לועסת קינמון להנאתי כרגע הדבר האחרון ששתית: מים השיר האחרון ששמעת: אני שומעת איזה שיר של בוטן מתוק בקרקס כרגע... הדיסק האחרון שקנית: לפני שנים רבות, כשעוד הייתי קונה דיסקים... סתם. בפסח קניתי דיסק של איזו להקת רחוב שניגנה בנחלת בנימין. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול- שלשום בטח הדבר הכי מטורף שעשית: סנפלינג? הווה: שיער נוכחי: צמות בגדים נוכחיים: חולצה שחורה וג'ינס תכשיטים נוכחיים: תקנתי את הצמיד שקיבלתי מחברה טובה ונורא התלהבתי אז הוא עליי עכשיו תמונת באיסיקיו הנוכחית: אין... חבר? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: יש כמה... האם אתה עייף? כן את מי אתה הכי רוצה לחבק? ממה הכי נמאס לך? מללמוד לטכנולוגיה ולחשוב שיש לי עוד שבוע וחצי למגן במתמטיקה ואני לא יודעת כלום את מי היית רוצה להרוג? אף אחד עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא יודעת איפה אתה הולך לגור?: לא יודעת כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: באופניים איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? באונייה הקטנה והחמודה שלי, מסתובבת בעולם חושב הרבה על העתיד?: קצת מפחד ממנו?: משתדלת שלא וקצת בכללי: להקה אהובה: אין ממש.. ספר אהוב: יש כמה.. אולי השחף, של ריצ'ארד באך... סופר(ים) אהוב(ים): פאולות קואלו, יאנוש קורצ'אק... צבע אהוב? כחול איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: האם אתה חושב יותר מדי? אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לא יודעת קפה אהוב: קפה אמיתי שמכינים על פלטה או על מדורה ריח אהוב: קינמון, ותבליני-תה באופן כללי מה מכעיס אותך: כל מיני... מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: חדר אהוב בבית: חדרי הקט מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: טכנולוגיה, מתמטיקה, וכל מה שיש לי בו בגרות השנה. אוהב את בצפר?: בטח. לא!!! נרדם בשיעורים?: אסור לנו מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: משתדלת שלא נותן מעצמך?: לפעמים אוהב לפוצץ נייר בועות? מה זה? לועס דברים? קינמון! אוהב להתקלח? תלוי מתי אוהב להתעטש? לא במיוחד... שונא שנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? לא. אני נורא נהנית מזה... אכפת לך מאיכות הסביבה? אכן קונה צרובים\צורב? כן חוסך כסף למשהו מיוחד? לפולין! קשור לחפצים? לפעמים אוהב חולצות גזורות? תלוי עד כמה גזורות אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? לא לובשת בוקסר? כן שמש או גשם? שמש!! קר לך או חם לך? כרגע שום דבר ילדותי? לפעמים חולם בהקיץ? כן

למעלה