לאחר בקשות רבות...

לאחר בקשות רבות...

הנה זה בא.. ממש כמו בכל שבוע =] והפעם קצת נוסטלגי חמוד ויפה עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים? המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: תמונת באיסיקיו הנוכחית: חבר? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה עייף? את מי אתה הכי רוצה לחבק? ממה הכי נמאס לך? את מי היית רוצה להרוג? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? איפה אתה הולך לגור?: כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו?: וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב? איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: האם אתה חושב יותר מדי? אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח? אוהב להתעטש? שונא שנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? אכפת לך מאיכות הסביבה? קונה צרובים\צורב? חוסך כסף למשהו מיוחד? קשור לחפצים? אוהב חולצות גזורות? אוהב לטייל? אוהב כפכפים? לובשת בוקסר? שמש או גשם? קר לך או חם לך? ילדותי? חולם בהקיץ?

חח:)

עבר: שם המורה בכיתה א': רונית! הזיכרון הראשון שלך: אהמ...לא זוכרת... האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לפעמים,אבל מעט מאוד:) האם נהגת לאכול דברים מוזרים? חחחחח לא נראלי המקצוע הראשון שנכשלת בו: אהמ..מתמטיקה?עיברית? המקצוע האחרון שנכשלת בו:מתמטיקה! האם עברת דירה?לא=/ איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? עשוקה! השיר האחרון ששרת: "קן לציפור בן העצים.." חח לאחיין שלי:) הדבר האחרון שצחקת בגללו: ממ מכל מיני שטויות של האחיין שלי,כפרעליו.."הבועות סבון לא עובדות לי!" חחח:) הפעם האחרונה שבכית: ממ..לפני כמה ימים... האדם האחרון שראית: הכלבה שלי..חחח...נכון שזה נקרא? הדבר האחרון שאמרת: "אני כיביתי את הדוד" -לאמא שלי. הדבר האחרון שאכלת: עוגה של אמא הדבר האחרון ששתית: מים השיר האחרון ששמעת: "יש לי סיכוי"-אביתר בנאי הדיסק האחרון שקנית:חח...קניתי לאח שלי דניאל סלומון הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום!איזה ילדה טובה אני,הא? הדבר הכי מטורף שעשית: ממ...תנו לי לחשוב על זה הווה: שיער נוכחי: מסת'ומרת? בגדים נוכחיים: חולצת קן 23 ומכנס תכשיטים נוכחיים: שרשרת תמונת באיסיקיו הנוכחית: דובי!כמו תמיד חבר? אהמ..אין לי..דייייייייייי ... אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: משעמם לי,היתי רוצה שהקבוצה(י')שלי תהייה פה איתי ותצחיק אותי האם אתה עייף? קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק? את בתאל,כי סתם אני מתגעגעת אליה:) ממה הכי נמאס לך? ממ..מעצמי. את מי היית רוצה להרוג? את הבצפר שלי!! עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? השבוע איחלו לי להיות סופרת וכאלה,אבל אני רוצה ללכת לכיוון ספיכולוגיה וסוציולוגיה איפה אתה הולך לגור?: בישראל,זה בטוח! כמה ילדים אתה רוצה?:3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת,קודם רישיון,אחרי זה נדבר איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? בעוד 15 שנה אני אהיה בת 31 בעזרת השם,אני מקווה שאגור במושב או קיבוץ..ויהיה לי כבר ילד ובעל יפה נפש...אני אהיה אשת קריירה..ויהיו לי 4 כלבים וגם חתול,ו..עבודה לא תחסר לי..ו...זהו? חושב הרבה על העתיד?: בערך מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: חחח...די נו.. ספר אהוב: אה..זה לא הצד החזק שבי. סופר(ים) אהוב(ים): אני!!סתם חחחח לא..אהמ..לא יודעת אין מישהו אהוב. צבע אהוב?הכל רק לא שחור איבר שהכי מושך אותך: עיניים ושיער אתה שמח כש:אנשים שאני אוהבת שמחים,כשמצחיקים אותי,כשטוב לי. האם אתה חושב יותר מדי? בארור אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: כאן,בארץ..לא מוותרת על ישראל שלנו. קפה אהוב: נס קפה! ריח אהוב: אהמ...ריח של עוגה..חחח מה מכעיס אותך: אי צדק,שקרים,לדעת שמסתירים ממני משהו,שמאכזבים אותי. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שאלה קשה...נקסט חח האדם שעושה לך הכי טוב: הרבה אנשים עושים לי טוב חדר אהוב בבית:החדר שלי מקום אהוב בעולם: ממ...יורודיסני,יש בו קסם כזה מקצוע שנוא:מתמטיקה,לשון..כאלה.. אוהב את בצפר?: לאאאאאאאא איכסה פיכסה נרדם בשיעורים?: רק בשל"ח!! מעשן?:לא נפגע (רגשית) בקלות?: מאנשים שממש יקרים לי נותן מעצמך?:אני חושבת שכן,תלוי במה אוהב לפוצץ נייר בועות? מה?נייר בועות? לועס דברים? חחחחחחחחח כן אוהב להתקלח? כן,לרוב... אוהב להתעטש?לא..זה לא כיף שונא שנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? בהחלט אכפת לך מאיכות הסביבה? אה הא. קונה צרובים\צורב? כן.. חוסך כסף למשהו מיוחד? אהמ..לא בידיוק... קשור לחפצים?כן אוהב חולצות גזורות? תלוי איזה אוהב לטייל? ברור!! אוהב כפכפים? חחח כן לובשת בוקסר? אהמ..לא:$,אבל זה לא משנה לי כל כך שמש או גשם? גם וגם קר לך או חם לך? עכשיו?נעים לי ילדותי? לפעמים חולם בהקיץ? כןןןןןןןןןן

היי!! כמה דברים

"בגדים נוכחיים: חולצת קן 23 ומכנס" מאיפה יש לך? לא היית בקן אז!!! אני רוצה הסבר!

אז אני עונה!!!!!!!!!!!!!!!!

עבר: שם המורה בכיתה א': איריס טומשין הזיכרון הראשון שלך:תלוי למה הכוונה האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?כן המקצוע הראשון שנכשלת בו:אמממ מתמטיקה אני חושבת וזה היה בכיתה ג' המקצוע האחרון שנכשלת בו:אממממממ לא זוכרת!!! תנכ חוששני האם עברת דירה?כן :( הרב ברוק :( הבית הישן!! איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?מ=א=ו=ש=ר=ת השיר האחרון ששרת:לא יכול להוריד ממך את העיניים!!! ולא מתפנה לא מתפנה חבל לכולם על הזמן(זה מה ששרתי אבל זה לא כל כך שיר אז הראשון) הדבר האחרון שצחקת בגללו:שחזרתי מסבתא הפעם האחרונה שבכית:אתמול דמעות של אושר האדם האחרון שראית:בת דודה שלי גילי הדבר האחרון שאמרת: "מה עם ליטי?" הדבר האחרון שאכלת:פרוסה עם גבינה וגמבה הדבר האחרון ששתית:מים כמו תמיד השיר האחרון ששמעת: לא יודעת בMP4 הדיסק האחרון שקנית:לא קניתי אבל רינה קנתה את הדיסק של הבית הבובות בפעם הרחאונה הפעם האחרונה שעזרת לאמא:מזמן הדבר הכי מטורף שעשית:שמור למערכת הווה: שיער נוכחי:מדורג עם פסים מהעבר ובעיקר טיבעי בגדים נוכחיים:החולצה של הפסחייה שדאגתי שיהיו לי 2 ומכנס של בית כזה תכשיטים נוכחיים:העגיל בגבה ובטבור שלי תמונת באיסיקיו הנוכחית: של הכתוב שלי מאחורי השומרית קן ראשון מרכז ובמסנגר זה של הקבוצה שלי חבר? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:שי האם אתה עייף?לא וגם אם כן צריך ללמוד למגן את מי אתה הכי רוצה לחבק?את שי ממה הכי נמאס לך?מהחלתים את מי היית רוצה להרוג? אני בן אדם טוב אני לא באמת רוצה להרוג את נו טוב אתם יודעים אלה שמלמעלה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?נחייה וניראה איפה אתה הולך לגור?:ת"א או כ"ס כמה ילדים אתה רוצה?:תאומים או 4 באיזה סוג של מכונית תנהג?:אודי טי טי איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?אממ היום אני בת 17 עוד 15 שנה אני אהיה בת 32 שיט אני אהיה זקנה!!!!!!! חושב הרבה על העתיד?:כן! מפחד ממנו?:לא מה שיהיה יהיה וקצת בכללי: להקה אהובה:בית הבובות והדורבנים ספר אהוב:ורוניקה מחליטה למות סופר(ים) אהוב(ים):פאולו קאולו צבע אהוב?שחור וורוד איבר שהכי מושך אותך:עיניים שיניים וידיים אתה שמח כש:שי איתי האם אתה חושב יותר מדי?כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:רק אבל ר=ק בישראל! קפה אהוב:נס ריח אהוב:וניל ושל פרחים ושל הרבה נוווו מה מכעיס אותך:כמעט כל דבר בחיים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:שירה האדם שעושה לך הכי טוב:שי וגילי חדר אהוב בבית:החדר שלי מקום אהוב בעולם:ישראל מקצוע שנוא: מתמטיקה! בני גורן-הרס לי תילדות ואת הבריאות! אוהב את בצפר?:בטח(בציניות) נרדם בשיעורים?:פעם אחת נירדמתי מעשן?:פעם עישנתי נפגע (רגשית) בקלות?:כן נותן מעצמך?: ככול שאני יכולה אוהב לפוצץ נייר בועות?ברור הכי כיף בעולם לועס דברים? מסטיק! כמו עכשיו אוהב להתקלח?כן אוהב להתעטש? כן זה משחרר שונא שנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?הכי כיף! אכפת לך מאיכות הסביבה?כן אני בעד הירוקים אפילו קונה צרובים\צורב?לא חוסך כסף למשהו מיוחד?לא קשור לחפצים? לפלאפון שלי אוהב חולצות גזורות? כן! אוהב לטייל?כן אוהב כפכפים?כן לובשת בוקסר?לפעמים זה נוח שמש או גשם?גשם קר לך או חם לך?נחמד לי ילדותי?כן חולם בהקיץ?הכי כן

MANEL1991

New member
עונה בכיף:]

עבר: שם המורה בכיתה א':שרה...היא הייתה כלה... הזיכרון הראשון שלך:ששמתי את היד שלי בתוך מכונת תפירה פועלת...זה היה כואב משו...ולקחו אותי לבית חולים עניינים בלאגנים.. הייתי בת שלוש:/ האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:היו קטעים... האם נהגת לאכול דברים מוזרים?חח לא נראלי המקצוע הראשון שנכשלת בו:מדעים, כיתה ד המקצוע האחרון שנכשלת בו:תנ"ך, יום חמישי האם עברת דירה?אכן איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?מעניינת..? השיר האחרון ששרת:צל כבד הדבר האחרון שצחקת בגללו:הייתי היום עם חברה בעיר ונכנסנו לסופר פארם סתם בשביל הכיף...בקיצור היא ראתה מישהי עם כובע וטי-שרט וג'ינס והייתה בטוחה שהיא גבר...והיא עשתה לה עיניים...ואז אמרתי לה:"חן, זאת בת,צאי מזה" והיא האדימה והתחילה לצעוק בכל הסופר פארם:"אני לסבית אני לסבית! אני פאקינ לסבית!" קיצור היה משעשע ומצחיק... הפעם האחרונה שבכית:היום, מרוב צחוק... האדם האחרון שראית:אחותי. הדבר האחרון שאמרת:"לילה טוב אמא" הדבר האחרון שאכלת:אייסקפה נחשב? הדבר האחרון ששתית:דיאט קולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! השיר האחרון ששמעתRed Hot Chili Peppers-Road trippin הדיסק האחרון שקנית: החדש של אביב גפן הפעם האחרונה שעזרת לאמא:חחח הורדתי לה סוכר מהמדף העליון... הדבר הכי מטורף שעשית:לא רוצים לדעת... הווה: שיער נוכחי:אהה חום ומגניב...? בגדים נוכחיים:מכנס חאקי קצר וחולצה שחורה. תכשיטים נוכחיים:צמיד... אבל בכללי לא אוהבת תכשיטים... תמונת באיסיקיו הנוכחית:של פחית דיאט קולה!!!!!!!!!!! חבר? ואם זה היה בן עונה על השאלון הזה?!!? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:סוד כמוס האם אתה עייף?אה קמתי בשלוש בצהריים...אבל בכלזאת-באלי לישון קצת... את מי אתה הכי רוצה לחבק?את כולכם!!!! ממה הכי נמאס לך?לימודים את מי היית רוצה להרוג? לא מאחלת מוות לאפחד:] עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?פסיכולוגית=] איפה אתה הולך לגור?:ראשון או תל אביב כמה ילדים אתה רוצה?:זה לא משנה...כמה שיהיו יהיו:) באיזה סוג של מכונית תנהג?:חח ניסן פאת'פיינדר איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?עם משפחה וילדים חושב הרבה על העתיד?:ממש לא...וזה לא בסדר! מפחד ממנו?: רק בגלל שאני שותה דיאט קולה בכמויות אז רוב הסיכויים שאני אחלה במחלה סופית או משו בסגנון אז אני קצת מבואסת מזה... וקצת בכללי: להקה אהובה:REM ספר אהוב:וואו יש המון סופר(ים) אהוב(ים):יוו ברח לי השם... צבע אהוב?כחול וסגול... איבר שהכי מושך אותך:עיניים אתה שמח כש:האנשים מסביבי שמחים... האם אתה חושב יותר מדי?לעיתים... אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:חחח בבניין מול הקן קפה אהוב:אייס קפה!!! ריח אהוב:של גפרור שרוף...זה ריח כזה טוב.... מה מכעיס אותך:הברזות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:כותבת שירים אני מניחה האדם שעושה לך הכי טוב:יש הרבה... חדר אהוב בבית:החדר שלי מקום אהוב בעולם:הקן שלי=] מקצוע שנוא:מתמטיקה!!!!!!!!!!! אוהב את בצפר?: לא ממש... נרדם בשיעורים?:כן...לעיתים תכופות..לפחות פעם ביום...ולא סתם נרדמת-חולמת גם חלומות שמושפעים מהשיעור...פעם חלמתי בשיעור תנ"ך שאני דוקרת את עין ימין של המורה...זה היה מפחיד...אני חייבת להפסיק לישון בשיעור!!! מעשן?:לא נפגע (רגשית) בקלות?:כן נותן מעצמך?:כמה שיותר אוהב לפוצץ נייר בועות?חחח פצפצים?! הכי כן!!!!!!! לועס דברים? יוווו כ"כ! אני חייבת להפסיק עם זה! אוהב להתקלח?ברור! אוהב להתעטש?חח לאכפת לי שונא שנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?אני כ"כ שונאת אתזה...אבל אצלי זה בכמויות...אני מרגישה כמו נכה אכפת לך מאיכות הסביבה?בטח! קונה צרובים\צורב?לא דיסקים...מורידה שירים מהקאזה ואז קונה את הדיסק...לכו תבינו... חוסך כסף למשהו מיוחד? אני הכי בזבזנית בארץ קשור לחפצים?ממש לא... אוהב חולצות גזורות?לא כשהן עליי=] אוהב לטייל?כן:) אוהב כפכפים?לא לובשת בוקסר?כן...הכי נוח שמש או גשם?גשם!! קר לך או חם לך?לא זה ולא זה ילדותי?לעיתים... חולם בהקיץ?: כ"כ

שקרנית גם הכי מעצבן אותך זה איחורים

חחחחחחחחחחח אממ אמממ אמממ.......רמז? אני ? לאאאאאאאאאאא זה בטח החל"ת שלך

MANEL1991

New member
שני, זה לא מעצבן אותי כשמאחרים לי,

מעצבן אותי כשמאחרים לי והקן נעול... ותפסיקי לעשות מגיל מינימום שטן. הוא מאחר בדיוק כמו שאת מאחרת אז אי אפשר לכעוס עליו בקטע הזה. נכון,עצבן אותי כשהוא קבע איתי ואיחר-אבל מה לעשות שהוא אנושי?

הוא לא מינימום הוא ה-שטן ואת יודעת

טוב מאוד למה אני חושבת ככה.... ואני לא מאחרת לפגישות,פעולותוכול דבר חשוב אחר אבל בשביל סתם לשבת הקן אז כן אני מאחרת קורה.....אבל כאני מאחרת כי אין לי מחוייבות כמו קן שאני צריכה לפתוח אותו

MANEL1991

New member
בסדר בסדר אבל שני אני לא חושבת שכל

הפורום צריך לדעת מזה... זה לא כ"כ פייר כלפיו. אנחנו יכולות לדבר שעות על כמה שהוא לא בסדר אבל בואי לא נערב את הפורום בזה,טוב?

Kobi Guerrero

New member
אתם קצת קשים מדי בעניין, לדעתי

נכון, זה באמת לא בסדר שהוא מאחר, אבל אל תשכחו - לחל"תים יש סדר-יום צפוף מאוד, שרובו באזור ההנהגה (שלהזכירכם, נמצאת בת"א)... והם גם גרים בת"א. אז נכון, האיחורים הם עניין בעייתי ולא נעים, אבל הרבה פעמים זה לא ממש באשמתם...

MANEL1991

New member
אני לא כועסת עליו שהוא מאחר...

בעיקרון-אינלי בעיה עם זה...אני לא שופטת אותו ולא כלום... אני מבינה שזה קשה להגיע מההנהגה בתל אביב, אבל עובדה שהחל"תית שלנו כן מגיעה בזמן כל הזמן... תקשיב, הוא אנושי והוא מאחר...בסדר גמור לי אין בעיה עם זה

Kobi Guerrero

New member
REM, הא?

אני ממש, אבל ממש ממליץ לך לשמוע את "REMember" של להקת Corky and the Juice Pigs. זאת להקה של קומיקאים קנדיים. זה שיר פסיכי לגמרי - פארודיה מטורפת על REM. והזמר, Sean Cullen, מחקה את מייקל סטייפ בול.

MANEL1991

New member
וואו קובי...

זה השיר הכי הזוי ששמעתי בחיים שלי! חחח שיר מטורף פשוט. מטורף,אבל מגניב

אם אני אומרת דברים לכולם אז גם לך =

מפחד ממנו?: רק בגלל שאני שותה דיאט קולה בכמויות אז רוב הסיכויים שאני אחלה במחלה סופית או משו בסגנון אז אני קצת מבואסת מזה... אל תדאגי. יהיה טוב חחחחחחח אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:חחח בבניין מול הקן.. את מגניבה =]

למעלה