לאחר בקשה...

שילגיה18

New member
לאחר בקשה...

שלום לכולם.... אני די חדשה פה (הייתי בפורום פעם וחזרתי לאחר תקופה ארוכה מאוד מאוד....). נעים מאוד!!!!! לאחר בקשה שמתי פה תמונה ממשחק הורסבול בחוות רעננה.... אם יש למישהו בקשה לעוד תמונות מהמשחק או תמונות לא רק מהמשחק שיגיד......

שילגיה18

New member
הכדור ....

עטוף בכמה חבלים שניתן להיאחז בהם. ואם הוא נופל אז מישהו יורד ולוקח אותו......

PinkHorse

New member
אך בדיוק הוא יורד ולוקח אותו

אם אין לכם רצועות על הארכובות?

NTL

New member
יש להם רצועות

אבל הם לא רוצים לשים אותם... P: כשתבואי ותראי תמשחק זה יהיה נורא מצחיק... הכדור נופל ואז כולם יורדים ומתנפלים על הכדור ואז המשחק הופך להיות קצת פוטבול אמריקאי... :) אבל החל משבוע הבא לא תהיה להם ברירה אלא להשתמש ברצועות

PinkHorse

New member
חח אוקיי..

כשאני רכבתי הורסבול על השיעור הראשון היינו עם רצועות והתאמנו על להרים כדורים... וואי זה כזה ספורט מגניב, אך אני זוכרת שצחקנו ברמות.... חח ואני לא אשכח לעולם שבאיזה משחק בתחרות דרסז' נפלתי 3 פעמים (כן במשחק אחד!!) כשניסיתי להרים כדורים כי יצאה לי הרגל שאמורה ללכת על האוכף..

NTL

New member
כרגע אנחנו

עובדים על שליטה מספקת ביד אחת ולא לפוצץ את הראש של הסוסים על הכדור. סוף סוף הם מצליחים לשלוט על הסוסים כמו שצריך גם בקנטר והכל ביד אחת... הבעיה היא שהסוס שהכי אוהב הורסבול בחווה הוא 170+ ויש לו בטן ענקית... הרצועות לא מספיק ארוכות בשביל שיהיה אפשר לדרבן ובואי לא נדבר על לקחת את הכדור מהריצפה עליו... אבל אין מה לעשות... הסוס הזה אוהב לנגוח בכדורים...

lions queen

New member
../images/Emo23.gifוולקאם ../images/Emo13.gif

בת 18? מאיפה? אגב, ניצן, עוד חודשיים (פחות יום) בת 19.. תהני =)

שלום../images/Emo13.gif

אני שיר
ברוכה הבאה

NTL

New member
תראי איזו חמודיייייייית

אחת היצורות הכי חמודות בעולם בערך!!! סייחה של פונית!!! יאללה אנשים למצוא לה שם!

שילגיה18

New member
אם אני לא טועה כבר נתנו לה שם...

לפחות זה מה שהבנתי כשהייתי שם היום...

NTL

New member
לא

כמה ילדים קרציות קוראים לה כל פעם בשם אחר: פיצי כושית פיצפונת פוצימוצי שמוצילוצי פוחצית שמוצית וכו אני רוצה שם אמיתי לדוגמא: איך קוראים לשני הסייחים השניים? אפש וספוטי (ידוע גם כספוטניק). ואיך קוראים לשלישית? זו כמו ספוטי רק בלי הכתם אני דורשת שם!

NTL

New member
דהההה המפרזל לקח אותו בטנדר במושב

האחורי

למעלה