לאחרונה

שי ב ן 31

New member
לאחרונה

לאחרונה אני חולמת הרבה חלומות קצרים שחלק מהם אני אפלו לא ממש זוכרת אבל קשורים למציאות למשל חלמתי שחברתי חקיבלה ציון גבוהה מידי בפסיכומטרי אחרי שהזכרתי את הפסיכומטרי בחיים שלי. אני בת 14 אז יש לי עוד זמן חוץ מזה חלמתי שאבא שלי אומר לי שהיו לו פה ושם ידידות לפני שהוא ואמא התחתנו מה שלא נכון בחיים ולכן נורא מוזר וחלמתי שידיד שלי אומר לי שהוא גיי שכמה פעמים אמרתי לו שהיה נחמד עם הוא היה גיי כי אז היה יותר כיף להיות ידידה שלו (כי אז לא היה סיכוי לחברות מה שיכול להרוס ידידות טובה) אבל הוא לא אז זהו. עוד לפני זה חלמתי שני חלומות דיי ארוכים אחד על אותו הידיד (אני והוא בני 14 להשכלה כללית) אבל בחלום היינו גדולים יותר והלכנו מחובקים בחוף הים אבל משום מה הפנים שלו כל הזמן השתנו והוא כל שנייה נהייה דומה לאיזה שחקן מאופרת סבון שמי יודע מתי ראיתי אותו ומאיזו אופרת סבון. ופתאום משהו אוסף את כל האנשים מחוף הים וכל האנשים שהיו בים מתאספים לאיזה מקום ואז במקום הזה מופיעות פתאום ילדות מהכיתה שלי ועושות רעש ומפריעות עכשיו, אנחנו עומדים בתור ללא יודעת מה והן כמו תמיד נדחפות וצועקות אין בי עוד כוח לסבול ואני מקימה כזאת צעקה שכמוהה לא שמעו וקופצת כמעט עד התקרה של החדר הזה ופתאום כאילו משום מקום מופיעה המנהלת של הבית ספר שלנו ומתחילה לצעוק עלי זה מפחיד אותי מאד טוב מגיע התור שלי (סוף סוף) ואני מתקרבת לאשנב כזה קטן ומאחוריו יושבת אישה ושואלת אם אני מוכנה להתגייס לצבא הגנה לישראל אז אני חושבת קצת ואחרי מחשבה שאין לי ממש ברירה אני אומרת כן חלום שני- אני נמצאת בחצר האחורית של בית הספר ושם נמצאים קבוצת גיבורי סרט אחד, לא תבינו איזה אבל כאלה לא בדיוק בני אדם- הם אלים אבל יש שם בן אדם אחד והם כאילו חבורה כזאתי שלומחת בפשע על-טבעי כולם בסרט מבוגרים אבל בחלום הם בני גילי עכשיו, בסרט השחקן הראשי (בן אדם) מגיע לעולם של אותם אלים והם מלמדים אותו להלחם כדי שיעזור להם להביס רשע אחד אז כמו שתמיד בסרטים הרשעים שולחים חבורות של יצורים להלחם בהם אז ככה גם כאן כולם נלחמים חוץ מאותו שחקן ראשי- בן אדם והם, האלים צוחקים עליו בגלל שהוא לא יודע להלחם אז אני באה ואומרת לו שיעזוב אותם שהוא טוב מהם בהרבה ושלא ישים לב ואנחנו עוזבים את כל החבורה מחובקים בהליכה איטית זה בערך הכל מה דעתך יש משמעות? או שזה פאוט מובן מאילו בתקווה לתגובה מאב

רוצה לצעוק לשמים...

היי שי, ברוכה הבאה! החבר הזה שלך, את מרגישה נוח איתו מצד אחד ומצד שני מפנטזת על ``אילו הוא היה נראה אחרת``. היית רוצה שהוא יהיה אביר חלומותיך אבל זה לא ממש זה. עוד יש רמז לכך שאת קולטת ממנו יותר מידי דמויות שמתחלפות...אולי צביעות או חוסר עקביות. לפעמים אתה מרגישה שאת רוצה לצעוק לשמים על דברים שמרגיזים אותך, ובכל זאת את שומרת בבטן, בגלל שאת יותר מידי מכבדת את המבוגרים סביבך. הגיוס לצבא מטריד אותך, אך את משכנעת עצמך שאין ברירה....את מוותרת בקלות. גם בהמשך נראה שאת נוטה לא להילחם בשביל להשיג את מטרותיך, ואת משכנעת את עצמך יפה מאוד שכולם טועים ושלא צריך להילחם. חלומות פז, רואה בכוכבים.

שי ב ן 31

New member
רגע רגע

זה בכלל לא השם שלי אני לא יודעת איך הבן אדם הזה נדחף לשם אבל זה בכלל לא השם שבו נכנסתי נכנסתי בשם מאב אני לא מבינה למה עשו לי את זה בכל מקרה תודה על התגובה ובגלל שאתה מנהל הפורום תבדוק בבקשה מה קורה פה כי בכלל היה לי הכל אחר שם אחר וכתובת אחרת בתודה מראש מאב

מאב

New member
או תודה לאל

עכשיו זה כותב לי בסדר זה היה השם שלי מההתחלה ואני לא יודעת מה קורה פה מאב

למעלה