לאחרונה....

whatever4

New member
לאחרונה....

דיברנו הרבה על אנשים (פירוש:פרחות) שסתם מתחילים לשמוע נירוונה כי זה מגניב וכולי...... אז... רציתי לשאול את דעתכם: יש לי חברה מאוד טובה שלאחרונה התחילה לשמוע את נירוונה, די בזכותי (אני רוצה להודות להורי שהביאוני עד הלום). היא צרבה לעצמה כל מיני שירים של נירוונה ושומעת אותם כל יום בהפסקות. הבעיה היא (אם אפשר לקרוא לזה בעיה) שהיא בכלל לא יודעת את המשמעות של השירים, שלא לדבר על המילים! אומנם מידי פעם היא מבקשת ממני לכתוב לה את המילים של שיר מסוים אבל היא אף פעם לא מתעמקת בזה יותר מידי. בקיצור היא שומעת נירוונה, אבל לא ממש מנסה להבין את המשמעות. אז מה אתם אומרים על זה? מצד אחד זה אחלה שהיא שומעת נירוונה ונהנת אבל מצד שני היא בכלל לא מבינה מה היא שומעת. אני חייבת להגיד שעד לא מזמן בכלל לא חשבתי על זה אבל לאחרונה זה קצת מעצבן אותי.... מה דעתכם?

Ayoola

New member
המממ...

התשובה שלי בטח לא תעזור לך כל כך.... אבל דעתי היא שלכל אחד יש את הסיבות שלו לשמוע נירוונה... זו להקה רבת סיבות לשמיעה (מה
) יש את אלה ששומעים בגלל המשמעות, יש את אלה שרוצים להיות מאאאגיבים, יש אלה שסתם שומעים כי הם אוהבים ויש אלה שgod knows למה הם שומעים את זה.... בכל אופן, העברת הביקורת על אנשים טיפה נמאסה עליי (אבל ממש טיפה כי אני אוהבת לרדת על אנשים) ואולי זו רק השעה... אז בכל אופן, אם היא אוהבת לשמוע מבלי להתעמק במילים שיהיה לה בכייף. גם לי יש חברה כזאת... רק שזה לא רק כשהיא שומעת נירוונה, ככה זה הכל אצלה. בהתחלה ניסיתי להילחם על זה שהיא צריכה לדעת ולהבין את המשמעות... עכשיו אני מבינה שתעשה מה שהיא רוצה. אני לא שמה זין... איזה הודעה מפגרת כתבתי.....

Queen of Spells

New member
../images/Emo45.gif

ועוד משהו קטן שלא ממש קשור...יש לי שאלה... בשיר In bloom על מי קורט שר?

ענבר ש

New member
לא נראה

שהוא שר את זה למשהו ספציפי, הוא שר את זה על המעריצים שלו

ענבר ש

New member
מממ

שתעשה מה שהיא רוצה, אני לא יודעת כמה זמן זה נמשך, אבל לפי דעתי זה עוד יבוא אלייה,הרי כולם מתחילם בקטן.
בלי שתשימי לב,היא עוד תשמע האווי(איך רושמים את המילה הזאת בעברית?)
מטאל

ב נ נ י

New member
הההההממממממממ....

האמת אם תחשבו על זה, אין פירוש לשירים של קורט, הרעיון המרכזי בשירים שלו, הוא הדיכאון של החיים וכאלה... לפעמים האכזבה... ברב השירים זה סתאם אוסף של מישפטים שכולם רומזים על אותו הכיוון... הלכתי למישהו שיפרש לי ת'שירים והוא אמר שצריך להכיר את הבן אדם שרשם, אחרת הוא (האיש שפירש שלא מכיר את נירוונה), אמר שאין משמעות לשירים... צריך לדעת את הראש של קורט, ואנחנו יודעים אותו, אם גם היא יודעת סבבה, אבל האמת היא היא נהנת מהמוסיקה זה גם טוב!!!

life style

New member
../images/Emo35.gif

למה צריך לנתח את השירים כדי לאהוב את נירוונה? אפשר לאהוב את הלחן בלבד למרות שלהקשיב למילים בתכלס נותן לך נקודת מבט חדשה על העולם... אז הפסד שלה שהיא לא מתעמקת - מה זה עניינך?

FlamMAble

New member
אולי היא שומעת בגלל המוזיקה ולא

בגלל המשמעות, אני בטוחה שלפחות יותר מחצי ממכם לא התחילו לשמוע נירוונה בגלל המשמעות של השיר. כי בהתחלה שאת שומעת שיר הדבר הראשון שאת מבחינה בו זה המוזיקה! והמוזיקה מעולה! רק אז (אם בכלל) את מתחילה להתעמק במילים ובמשמעות.

Runaway Train

New member
לדעתי זה ריקני ודפוק לאהוב

להקה מסויימת או זמר מסויים ולשמוע כ"כ הרבה שירים שלו בלי להבין את המשמעות ובלי להבין על מה הוא מדבר בשיר ועוד יותר רע זה להקשיב רק ללחן ולהנות רק מהלחן זה רק בפופ עושים את זה איזה מן כבוד זה לאמן שיושב וכותב שירים מביע דעתיו,מביע כאב מביע תיסכול ואתם נהנים רק מהלחן??

Led sky

New member
אי אפשר להכריח אנשים להבין את

המשמעות של השירים. אני אוהב את השירים של נירוונה בגלל העוצמה הריגשית שבהם, וגם בגלל הלחן. אפשר לאהוב מוסיקה רק בגלל הלחן, אבל לא ניראה לי שאפשר לאהוב מוסיקה רק בגלל המשמעות.

Queen of Spells

New member
כל זה ענין של דעה

יש אנשים שאוהבים במוסיקה את הקול של הגיטרה...יש אוהבים את הקול של הזמר\ת...יש כאלה שאוהבים את המשמעות של המילים...

אבל יש גם להקות שמנסים להבין מה המש

מעות של השירים אבל זה פשוט לא מתחבר לכלום... השיר יותר מדי מוזר יותר מדי גאוני.. איך שתקראו לזה... זה מה שקורה לי אני מנסה לפעמים להבין כמה שירים של רדיוהד ונאדה כלוום אני לא מבין בגרוש מה הם רוצים... ואולי להקות טובות לא צריכים להבין..

life style

New member
רדיוהד

עושים שירים בדומה לנירוונה שקל להזדהות איתם! בגלל זה כייף להקשיב למילים ולא רק ללחן

למעלה