לאחרונה נחשפתי לצ'אט...

לאחרונה נחשפתי לצ'אט...

ושאלה ראשונה הנשאלת בשיחה ע"י הצד השני היא כמעט תמיד: בן כמה? ואם העזתי ואמרתי את גילי האמיתי, אזי - או שמייד יש התנתקות או "לא מתאים - בהצלחה". ובכן רק רציתי לומר להגנת המבוגרים שבינינו: צעירים דעו לכם: מבוגר הוא כמו יין ישן - שמשתבח עם הזמן וזאת יען כי אין חכם כבעל ניסיון - ומי כמו המבוגרים שיש להם ניסיון רב באבחנה בין טוב לרע, איפה צריך להיות זהירים, וחוץ מזה מי אמר שכל שיחה בצ'אט צריכה להוביל למיטה? עם כל הכבוד אבל סטוצים הם לא הכל בחיים ואקטים - לא תמיד יענו את הכל... לפעמים גם שיחה אינטימית, שיחת נפש מלב אל לב יכולה להועיל לשני הצדדים או לאחד מהןם הנמצא במצוקה כל שהיא...(במיוחד אלה הדיסקרטים והחבויים עמוק בארון...) בדרך כלל אני מחפש את הסרוגים, החרדים והדתיים ואיתם אני מנסה ליצור קשר ולשוחח ולאו דווקא בתחום המיני, ולא פעם יוצא לי לשוחח לתוך הלילה שיחה שבה שופך הצד השני את לבו ואתה מרגיש שהוא זקוק למאן דהוא שישמע את אשר על לבו ולקבל עצה נכונה בזמן הנכון. אני מודה ומתוודה אינני פסיכולוג וגם לא יועץ, אבל במהלך שנות חיי (יובל שנים) למדתי לראות את הדברים בכיווני אור שונים ולהתייחס לכל אחד מנקודת מבט שתתאים לו. לא פעם אני גם מועד ונופל - אבל משתדל לקום להתנער ולהמשיך הלאה... אז זכו כמו שאמרתי לעיל: מבוגר הוא כמו יין ישן - שמשתבח עם הזמן

הקהילה כ"כ מגוונת,

אני, למשל, לא יכול לראות את עצמי עם מישהו מבוגר ממני. האקס שלי, הכי מבוגר ממני, היה 10 שנים מעליי. וגם על זה אכלתי את עצמי כל פעם מחדש. כל האקסים שלי היו גדולים ממני, אבל לא יכול לראות את עצמי עם מבוגר ממני. לא יודע, כנראה מחסום כזה בראש. ואני חייב להגיד, לטובת טענתך הצודקת בהחלט - שיש לי ידיד טוב שמגיע לצ'וטט אצלי במחשב... והוא נדלק רק על מבוגרים. הוא הולך רק על בני 30-40 פלוס... אז כמו שיש אותי, יש גם אותו. אני מבין לגמרי את הטענה הצודקת שלך!!!
אבל תבין שגם לא כולם אוהבים מבוגרים. ובמקביל - יש את אלה שאוהבים מבוגרים.
והייתי עוד חופר על זה, אבל אני צריך לחזור לישיבה כעת...

Nחמן

New member
מצפה נפלא ויקר!

נגעת בנקודה רגישה וכואבת גם אצלי. גם אני בעבר ניסיתי את בצ'אטים אבל עד שהתוודעתי אל המחשב ואל האינטרנט... כבר הייתי זקן מופלג. מהצ'אטים ברובם הבנתי, שרוב הגולשים מחפשים סקס ביד ומיד. חמען האמת במשך הזמן התחלתי לחשוש מעט לעורי, שכן כיצד יכולתי לדעת, מיהו הגולש בצד האחר של המחשב? מאז שהתוודעתי כאן לפורום אינני מתקרה כלל לצ'אט (פרט לצ'אט פנימי, שנוצר ע"י סבבב - מנהל הפורום הקודם). חמרות גילי המבוגר אני חש כאן כמו בקומונה. אני מבין לליבם של הצעירים, שרוצים אקס בגילם. זה לגיטימי וזה טבעי. אבל כנדומני, שמדבריך אני למד, ששיתוף פעולה הומוסקסואלי איננו רק סקס. וגם אם סקס, יש הרבה דרכים ליהנות ממנו באופן אקראי. למשפט האחרון לא זו בלבד, שאתה צודק, אלא אפילו חכם מאוד. לפעמים נדמה, שיש לנו בעייה גדולה של החלפת אקסים, ועד שאנו מתעשתים מהפרידה האחרונה, מבלי להרגיש בכך התקדמנו עם השנים ונעשינו זקנים. האם למשל ידעת, שלפני 40 שנה הייתי צעיר בן 18? האם אביאל למשל שם לב לכך, שלפני שנה הוא היה בן 18? נראה, כאילו עברו כמה ימים ועליי כמה שנים בודדות בסך הכל אבל... וכחלום יעוף... (מתוך הפיוט "ונתנה תוקף" מתפילות הימים הנוראים בנוסח האשכנזים). אז זהו! אין מה לעשות. אני מתנחם במפגשים הקבוצתיים הפתוחים לכל גיל וגם בשבתות הו"ד. אולי בדור של אביאל ומרי (עוד חצי שנה בן 26...) יבינו קצת אחרת, כשיגיעו לגילנו.

mendy770

New member
רובם בצ'ט מחפשים סטוצים

בתקופת רווקותי הייתי מצו'טט ופרט לבחור אחד שהיינו חברים כל השאר היו סטוצים מאז שהתחתנתי אני מתנזר לגמרי מצ'טים כי זה ממש לא מעניין וסתם שורף זמן יקר לגבי מבוגרים זה תלוי יש כאלו שמעדיפים מבוגרים והם המיעוט אבל הרוב מעדיפים צעירים אני אישית תמיד נמשכתי לאנשים שהם יותר מבוגרים ממני (למעט חריגים) ועוד דבר שהרגיז אותי בצ'טים שכולם שם משקרים לגבי הגיל שלהם הייתי נפגש עם מישהו שכתב שהוא בן 30 והוא היה בן 45 במקרה הטוב (כאילו מה הוא חשב שאני עיוור) בקיצור המסקנה צ'טים סתם שורפים זמן יקר

Naor2x

New member
אין מה לחפש בצ'טים יקירי...

אני כבר הגעתי למסקנה הזאת לפני זמן רב - בחסדי ה'
צ'טים זה מתאים למי שמחפש זיונים - ומי שמחפש - שיבושם לו. אבל אתה לא נשמע לי אחד כזה... אז אם אני צודק, קבל עצה ידידותית והתרחק מהאתרים האלה... כי משם לא תבוא הישועה ושם בטוח לא תמצא את מבוקשך...

צודרים שניכם, מנדי ונאור...

הצ'יטוט נבע מתוך סקרנות וגילתי שם עולם ומלואו (כולל חרדים ודתיים רבים ואפילו מאוד...) הכרתי קצינים דתיים (היה ביניהם אחד כוללניק - לאחר שפרש מצבא קבע, נשוי+) אכן נכון יש שם הרבה בררה ולכן לקחתי בלנ"ד על עצמי להיות פה יותר בחברתכם. תודה על העצות והכיוון הנכון.

Nחמן

New member
אני מתנצל

על עצם הכוונה. כמעט קראתי בכותרת "צוררים..." ולא הבנתי את הקשר בינה לבין התוכן עד ש... נכון! הם צודקים...
להודעה אחרת מטעמך בעניין הכתבה של עמית לוי אינני זוכר, אם אתה כתבת זאת או מישהו אחר, אם אנחנו אנשים נורמליים, אזי אין מקום למצעדים. זכויות נקנות באמצעות קשרים פוליטיים ודעת קהל נקנית באמצעות יחסי ציבור. לא אחת טענתי, שהמצעדים לא בהכרח מטיבים עם הקהילה אלא לפעמים להיפך. הגמרא אומרת ("בבא מציעא" פ"ה ע"ב): "איסתרא בלגינא קיש קיש קריא". אולי יום אחד יתעשתו חכמי ההומואים ויגלו, ש"המלך הוא עירום". אולי השיגו מעט זכויות אבל איבדו הרבה נקודות בדעת הקהל.

תיקון טעות* צודקים

הבעיה שבפורום כזה אין אפשרויות לעדכן את ההודעה ולתקן את הטעויות כתיב הנופלות לנו בין האצבעות על המקלדת.

Nחמן

New member
רגע של עברית

עם המומחה לענייני לשון מר חטף פתח (וגם חטף סתירה...
): ...לבן האדם, שהוא יצור תרבותי, ולא לַבן אדם, שהוא יצור וולגארי (וכן תעויות הקטיף, שהן טעויות אמיתיות, ולא הטעויות כתיב, שהן טעיות מדומות. אתה תתן לי את הכבוד המגיע לי, מר פנדלוביץ'! אם לא, אתה תשב אצלי הרבה... (בשירותים...
) Nחמן (nun שמאלית...
)

בעניין גיל ויין נושן

רציתי לציין שצעירים רבים חושבים שכל מבוגר רוצה לחזר אחריהם ורוצה את גופם. צעירים אחרים, לעומת זאת, מבינים שלפעמים העניין הוא אינטלקטואלי ולא גופני. כמו כן, ישנם צעירים שנמשכים רק אל מבוגרים. אני מכיר צעיר שלא ידע שהוא עצמו הומו משום שהוא לא נמשך אל חבריו החיילים במקלחת. לצעירים שאוהבים מבוגרים ישנם מקומות מפגש מיוחדים באינטרנט כגון SILVERDADDIES גילוי נאות: גם אני תמיד נמשכתי רק למבוגרים ממני.

DannyDinn

New member
גם מבחורות צעירות

לא מצפים להתחתן עם מישהו מבוגר ממנה ב 15 או 20 שנה או יותר.... אז זה דבר די טיבעי שרוב האנשים ימשכו יותר לבני גילם או למי שנראה כבני גילם. כמובן שיש חריגים, ואולי אפילו יותר מחריגים, אבל זה חלק מהנורמה שנכנסה לאנשים בראש....

eliorby

New member
זה גם "דבר דיי טבעי" שגבר יימשך לאישה

ולמרות זאת- תראה אותנו :) נורמות זה בסה"כ נורמות. ולכל כלל יש יוצא מהכלל. אין טעם לנסות "למצוא היגיון" בדברים האלו. כל אחד והטעם שלו.

DannyDinn

New member
בדיוק

אז אם 90% מהגברים נמשכים לנשים, זו הנורמה ולנו עושים את המוות. המציאות משתנה עם הזמן, אבל אף אחד לא מנסה (וגם ממש אין צורך) לשנות את ה-90% להיות הומואים. באותה צורה, רוב האנשים נמשכים לבני גילם, אז מה? שנשנה אותם? לא... אז כמה שלא יגידו המבוגרים שבינינו שהצעירים לא יתעלמו, עדיין אי אפשר לשנות את הרוב שפשוט נמשך לבני גילו.

banjelino

New member
מי עושה לנו את המוות?

חס וחלילה. אף אחד!! אנחנו עושים את זה לעצמנו תחשוב על זה...

avitano

New member
אתה לא יכול לצפות מכל אחד לרצות לשוחח

יש הרבה אנשים בצ'ט שמחפשים משהו ספציפי אחד ולא מתאים להם שבן אדם שרוצה רק לדבר על משמעות החיים יתחיל לדבר איתם הם רוצים משהו אחר וכן, לא כל אחד צריך להימשך למבוגרים ממנו או צעירים ממנו לי למשל קשה עם צעירים ממני, אבל אני גם מעדיף לא יותר מידי מבוגרים ממני (עד 8-9 שנים מעליי) זה עניין של טעם, חיבור, משיכה אני לא חושב שלבחור בן 18 יש כל כך על מה לדבר עם בן 50 או 60 נכון, למבוגר יש ניסיון אבל את אותו ניסיון הבחור בן ה 18 יצבור, ובעולם שלנו, הוא יצבור אותו הרבה לפני גילו של המבוגר...

למעלה