לאחי.......

גשם^

New member
לאחי.......

אחי אתה בבית חולים שוכב את הניתוח הקשה אתה כואב אני יושב ודואג ומתוך כאב אני כותב לראות אותך במצב הזה אני לא יכול לעמוד בזה כל היום מצלצל לזה ולזה כדי לשמוע אם אתה יוצא מזה לשמוע שאתה מבריא וממכשירים נקי בדיוק כמו שאני מכיר את אחי כרגע זה כל חלומי ואל תתן לי למרר בבכי מאוד מאוד אוהב אותך אין לי אח מלבדך תבריא מהר למעני ולמענך מתגעגע מאוד לבדיחות שלך תזכור שאתה אחי הגדול ואני אוהב אותך מכל לגבור על הכל אתה יכול גם על הגרוע מכל חזק היית וחזק תישאר גם על זה אתה תתגבר מה יש לדבר אין במשפחה גבר אחר אני אוהב אותך שבתאי אחי

*קסנדרה

New member
הזכיר לי....

לגשם נזכרתי שהיה לי אח... ואינו עוד, איני בוכה עוד רק איני יודעת אם לכתו, היה זה מה שהצית בי את הרגישות, לא אדע..... קסנדרה

shuk

New member
תקוה

בעוד כמה שעות אני נפרד מכם ולא בגלל משהו שעשיתם אתם אני טס למקום עם הרבה תקוה שאוליי אנצח את המחלה ואוהב אותכם באותה מידה על התמיכה והדאגה כי סך הכל היתי בבדידותי ורק הפורום נתן ביטוי למכאובי ורק אקוה לחזור עם כוחות חדשים כי הרצון נטע בי כעת את משאלתי לחיים ורוצה לומר מילת תודה לגשם ולאור לדרקון ולחסרת הפנים למאיה וצאר וגם לטל ולכולם ובעיקר למלאך שנטעה בי הרבה כוחות שלא ידעתי שהם קיימים בי וערערה בי את ההמחשבה שמה שקורה זה צריך להיות ולכן תודה לה מיוחדת. נ.ב. לגשם אהבתי כל כך את מילותך..

*קסנדרה

New member
שוק, נסיעה טובה :)

שוק יקר נסיעה טובה מי ייתן ונסיעה זו תביא מזור לגופך, לנפשך ולכל מכאוביך קסנדרה

ארגמן*

New member
נורא שמחה לשמוע ו ..

המוןןן בהצלחה, מחזיקה אצבעות. ורק אם אתה רוצה, תבדוק את המייל.

למעלה