לאחים ברוך

לאחים ברוך

שלום יש לי משהו להגיד לשניכם: אליהו: אני מתה עליך אל תשכח את זה בחיים ... קראתי את ההודעות שלך שכתבת פה...ואפילו אם חשבת בהתחלה שאני קרציה אז לא נורא גם אני הרגשתי שאתה חושב ככה...אבל עכשיו אני אוהבת אותך !!!
לילוש: שמעתי שאת מייעצת לאליהו ו...את נישמעת לי מאוד נחמדה הייתי רוצה גם לדבר איתך להתייעץ איתך והייתי שמחה אם תרצי גם את ואני בטוחה שאם יש לך אח כזה מתוק וחמוד אז גם את כזאת. מחכה לתשובה ממך. תודה מראש
I LOVE YOU MY ANGEL

ט2רייJי

New member
מוררררר.......

זה אני אליהו גם אני אוהב אותך נשמה...... ו...אחותי הגדולה גם כאן היא לילוש את יכולה לכתוב לה כאן ולשאול אותה מה שאת רוצה אולי בהמשך תדברו באיי סי קיו אני יודע אבל הכי חשוב אל תדברו עלי....חחחחח...סתם סתם... אני אכתוב לך גם אחרי שנירד יחד הביתה....

ט2רייJי

New member
מור יש בעיה...

שלא תביני אותי לא נכון אנייי אוהבבבבבבבבבבב אותךךךךךךךךךךךךךך אבל עד היום הייתי כותב כאן את כל הסודות שלא הייתי מגלה לאף אחד ועכשיו שאת כאן בטח גם קראת מה שכתבתי עם כל מכתבי האהבה והכל.... אני שמח שאת כאן ככה תוכלי גם לעזור לי ולייעץ וגם להתייעץ עם אחרים ( תאמיני לי הם תותחים כאן עוזרים לכולם )... אבל אני מצטער אם נפגעת ממשהו שכתבתי או מסיבה כולשהי אני מצטער....

ליליוש

New member
כמו שכבר הבנתם...

אני ליאת ואני בת 16 ואני אחותו הגדולה של אליהו. אני מאוד ישמח לדבר איתך וליעץ גם לך. כי אם אח שלי אוהב אותך אז את בטח מתוקה וחמודה אוהבת לילי

למעלה