לאחד ששואל,

nepthys

New member
לאחד ששואל,

תראה, מאוד סקרן אותי לדעת למה אתה מעוצבן כל כך על ג´סטין, ועברתי על כל ההודעות בפורום עד ליולי... שם, אני מצאתי רק את האיזכור האחרון של שיחה בינך לבין ג´סטין, בה ממש התעצבנת עליו, - שהיה כזה: "נפט´יס צודקת , צריך להתאמן. אבל זה תלוי באיזה יכולות מדובר... בכל מקרה בכלליות לחלק מאוד גדול (אם לא לכל) היכולות צריך לדעת את הכלים הבסיסים של מג´יק (מדיטציה , דימיון וכו...), ובשביל אלה אתה צריך לחכות לספר שעתיד לצאת בשם "המקשוף"." ועוד משהו שגם עליו היה לך פרץ עצבים: "אני מעדיף לא לפרט איך עושים כדור אש בפורום מפאת האנשים שהרמה שלהם בניתוב אנרגיה מאוד נמוכה ואני לא רוצה שיסתכנו עד כדי כך." (9/8/01) חוץ מזה, לא היה בינך לבינו שום דיון.. יכול להיות שאתה מתבלבל בינו לבין מישהו אחר?... ולגבי העניין עם הלראות את הסביבה - לפעמים באור העפעפיים שלנו נעשים שקופים, חוצמזה, אולי יש לך פשוט זיכרון חזותי מ-א-ו-ד טוב, שהאימון שלו לא קשור ברוחניות בכלל...

תשובה...

מה שהרגיז אותי עם ג´סטין זה שכאשר הוא כותב לי ולאחרים שהרמה שלהם נמוכה מדי נותנת לי את התחושה שהוא מנסה לגרום להרגשה שהוא כנראה היחידי ביקום הזה שנמצא ברמה מספיקה לדברים כאלו, ומה שמרגיז אותי עוד יותר זו תחושת הזילזול שהוא מפגין,חוץ מזה שהוא אומר פרטים שונים שכנראה לא נכונים לגבי אחרים, הוא לא יכול לדעת אם הרמה שלי בניתוב אנרגייה היא נמוכה, דרך אגב, יש בפורום הודעות מאוד לא נעימות שהוא כתב תבדקי ותקראי, אולי אותך זה לא ירגיז בצורה שאותי זה הרגיז ואולי זה אפילו לא ירגיז אותך, עכשיו בקשר זה שיכולתי לראות דרך העפעפיים , לפי מה שאני יודע העפעפיים שלי אף פעם לא נהייו שקופים, וזיכרון חזותי טוב אין לי,ממש לא. מאחד ששואל

nepthys

New member
למשל,

כשאני סוגרת את העיניים ויש אור, אז אני רואה צבע בהיר יותר.. אז אולי כשהיית קטן העפעפיים שלך היו עד כדי כך שקופים...זו תאוריה מגוחכת, אבל לך תדע..:) בכל אופן, העניין הוא שהמוטו בפורום הזה נוגד מלחמה ובעד צביעות. כלומר, מותר לך לתקוף מישהו, אבל תעשה את זה במילים יפות ובצורה שתיראה כאילו אתה סתם מנסה לעזור לו. זו הדוגמא שהבאתי לג´ול, העניין של לקרוא לאנשים "מותק" ו"ידידי" בזמן שאתה מבשר להם שאתה יודע יותר טוב. ג´סטין הוא ישיר, אולי ישיר מידי, אבל אני לא רואה את זה כרע. וכשהוא מעליב, זה בד"כ מוצדק. חוץ מזה, מי אמר שלוחמה למען דברים שאתה מאמין בהם זה רע? אנשים חייבים לראות כיצד לוקחים דברים שהם מאמינים בהם ומסלפים אותם, ועדיין לא להילחם נגד זה?

דעתי...

לי אישית יש פה גדול, ואין לי בעיה להתחיל לקרוא לאנשים טיפשים שטותיים ובעלי אמונות לא אמיתיות, ות´אמת לא איכפת לי אם הוא מנסה להעליב אם אני מעליב, אבל הרעיון הוא שאני לא מעליב, וזה רק הוא שכן ואני לא מחזיר,חוץ מזה שאנשים צבועים אני לא סובל, למה שאני התכוונתי היה שאם אני נתן כבוד אני מצפה לכבוד, חוץ מזה אני לא רואה שום סיבה לתקוף אנשים פה אלה אם כן הם תקפו קודם ואין המון אנשים שעשו את לג´סטין,חוץ מזה אני לא אומר שלוחמה למען הדברים שבהם אני מאמין זה רע פשוט, אין סיבה להילחם, תגידי לי את, אם אני אומר שאנשים מעופפים ואני באמת אחשוב ככה, את תבואי ותתחילי להעליב אותי ולהשפיל אותי?, כלומר למה שתהיה לך הסיבה לעשות זאת, הרי לא פגעתי באמונותייך כשאמרתי את זה, ואם ג´סטין נלחם למען אמונותיו למה הוא פוגע באמונתיהם של אחרים, חוץ מזה שאני עד עכשיו לא ראיתי מישהו שלוקח ומסלף את מה שג´סטין אומר, ועוד פעם למה ג´סטין צריך צריך להילחם,עכשיו אני אתן שני דוגמאות לביטוי,צורה נעימה והצורה של ג´סטין, כשאני אומר (סתם דוגמא) "נפטיס אני לא חושב שגילגול נשמות הוא דבר כל כך אמיתי, אי אפשר לדעת אם הם אומרים אמת או שקר. דוגמא שנייה (הצורה של ג´סטין): לפי דעתי זו אמונה טיפשית והאנשים שטוענים שראו את גילגולם הקודם סתם חולמים ומדמים והוזים דברים. תחליטי את איזו מהצורות יותר נחמדות, ואם הצורה הראשונה צבועה. מאחד ששואל

Justin Angel

New member
מה?

אמרתי פעם אחת בפורום שאת איך שאני עושה כדור אש , אני לא אסביר מפאת רמת ניתוב האנרגיה הנמוכה בפורום. אני לא מדבר על זה שאתם מפגרים או חסר ידע , אני מדבר על זה שכדור אש מצריך המון יכולות של ניתוב אנרגיה ואני באופן אישי מעדיף לא להיות אחראי לזה שהמוח שלכם הפך לעיסה.

למעלה