לאזעזל עם האצילות

seadiver

New member
לאזעזל עם האצילות

כן אנשים אני אומר זאת בכנות וברגשות נזעמים פשוטו ומשמעו האצילות מתה כמה שבנאדם מנסה להיות אצילי ועדין בחיזוריו עם עלמה וכמה שנזהר בדבריו ומחזר בלהט אך לא באגרסיביות ועם עידון מסוים המעורב בסטייל וזה לא עובד , פשוט לא עובד . חיזוריך נופלות עם אוזניים אטומות , ללב אדיש , ועל חומות גבוהות עד כדי שאינך יכול לגשר עליהן. פשוט לא מבין את זה מה הן רוצות שנתייחס אליהן בצורה שחצנית בצורה קצת מגעילה , שנגרום להן להרגיש נזקקות לנו ולהראות להן שאנו הם החזקים והרעים אנו הם הגברים השרמנטים. פשוט לא מבין את זה , מה עוד חסר פה ... חסר האדם האמיתי? חברה אני מרגיש שהרומנטיקה בזמנים אלו מתה , הנשים יותר מידיי חשדניות יותר מדיי אטומות חושבות שכל אחד רוצה לעשות על חשבונן מספר? אוליי לא חשבתן שזה לא רק זה , לא רק סקס מנגן לנו בראש , אולי אנו רוצים אהבה , אולי אנו רוצים מישהיא שנוכל לשתף אותה בכל ? מה שנשאר הוא לא לאמר נואש , ולהמשיך במסלול של הזאב בודד עד שניתקל בזאבה הבאה. מה לעשות לומדים! כל יום לומדים משהו חדש ומפנימים ומחפשים את הזאבה הבאה!!!

voguemaster

New member
יש בחורות כאלו

מה לעשות, שיש בחורות שפשוט מה שפועל עליהן זה אותו היחס של ה-BADBOY. יש גם הרבה בחורות שפשוט לא יאמינו לך אם תבוא בגישה שאתה בא ממנה. להאמין שמישהו באמת רוצה אהבה איתה ?? זה כ"כ קשה בימינו! הרבה בחורות פשוט לא מאמינות שמגיע להן משהו כ"כ טוב והן במחשבה כזו: "מה, זה הדבר האמיתי ?? לא יכול להיות, זה טוב מכדי להיות אמיתי" וההמשך ידוע. חוץ מזה, יש כאלו שהמציאות לא מאפשרת להן להאמין בזה. המציאות של ימינו שהרבה פעמים הרומנטיקה נעלמת לה בגלל "החיים האמיתיים". בכל מקרה ידידעי, לכל אחת החומות שלה, ולכל אחת אפשר למצוא את הדרך לעבור את החומות האלו. השאלה היא האם בא לך להשקיע בזה יותר מדי או שבא לך פשוט לעשות 180 ולחכות לבחורה הבאה ? שתי הגישות עובדות, כל אחת בהסתברות טובה, ועם חסרונות ויתרונות. אני רק מקווה שתמצא אחת שתעריך את צורת החיזור שלך. אלי

טל קר

New member
תקן אותי אם אני טועה, אבל הפואנטה

בחיזור זה למצוא חן בעיני מי שמוצא חן בעיננו. לעשות דברים קטנים שהשני אוהב, למלא את רצונותיו, להראות שאכפת. עכשיו חיזור צריך להיות מותאם לזה שמולך. לא שתהיה לך איזו שבלונה איך צריך להראות חיזור, ואז אתה הולך ומפיל את אותה שבלונה על כל אחת. אז כדאי שאם אתה רוצה למצוא חן בעיני מישהי, תעשה דברים שיחבבו אותך על ידי אותה מישהי ולא יפלו על אוזנים אטומות ולב אדיש. למשל אני הייתי מפתחת מהר מאוד לב אדיש ואזנים אטומות אם היו מחזרים אחרי בדרך שלא נראית לי, ומתעקשים לנהוג דווקא ב"אצילות" כשנניח לי אישית זה לא מתאים, ואני מתעצבנת כשמתיחסים אלי כאילו אני נכה ורצים לפתוח לי דלתות, או שמתחילים לריב איתי מי ישלם (הכי יפה לדעתי אם זו פגישה ראשונה ויש התלהבות הדדית אז לקבוע שאחד ישלם הפעם והשני בפעם הבאה, וכך יש גם פעם הבאה). שים לב, אמרתי לי אישית. צריך להתאים את החיזור אישית. אז אולי אתה לא מתאים את החיזור אישית. בהחלט, אל תאמר נואש.

אלדד26

New member
טל צודקת, אבל -

יכול להיות שאתה לא צריך להתאים את החיזור למישהי ספציפית. יכול להיות שאתה פשוט מחפש את זו שמתאימה לצורת החיזור שלך. וזה בסדר. אם אתה מחפש מישהי שתיהנה כשתפתח לה את הדלת ותשלם עליה, אז סבבה לך, וכשתמצא אותה כנראה ששניכם תהיו מאושרים. ואם צורת החיזור שלך הייתה משחקי כוח, אז היית מוצא מישהי שזה מתאים לה ושנהנית לשחק בחתול ועכבר... פשוט מאוד. אני לא בטוח שצריך לעשות שינויים כבדים בחיזור. אולי יותר "עידונים" לחיזור, לטובת מי שעומדת מולך - אבל אי אפשר להתאים לחלוטין. מה לעשות, יש בחורות שלא מתאימות לך... אז שיהיה בהצלחה ושתמצא את האחת שתתאים לחיזורים שלך

למעלה