לאות חגיגה..

flowers girl

New member
איך אלוהים הצליח ליצור כזה דבר->

מושלם

Devilish Angel

New member
וואו נעה תמונות מדהימות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היא פשוט מדהימה בקליפ הזה יש לה שיער קצת אדום... אני מזה אוהבת את זה איזה מגניב אם עכשיו עם השחור היא תעשה פסיםן אדומים או כתומים זה יכול להיות ממש מתאים לה.. וכל הכבוד על ההשקעה נעה!!

flowers girl

New member
תודה רבה חמודונים../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif

אני מתה על כווולכם
ע-נ-ק

לפי דעתי היא הולכת....

לשחק עם הצבע השחור איזה שנה.....והיא כבר התחילה.... פעם היה לה חלק וקוקו גבוהה- "גלאד". פעם נפוח- וונגו טנגו. תלתלים קצרים- עם גסטין.... פוני וחלק ארוך- רולינגסטון... והפאות השחורות מ"פייטר"...... בטח בקרוב היא תתחיל לעשות צבעים חדשים על השחור.....

flowers girl

New member
צבעים חדשים../images/Emo70.gif או או../images/Emo70.gif מגניבבב..

אני מתה על זה
שתעשה אש
אוו.. מגניבב.. חיחי..

Devilish Angel

New member
אוי זה יהיה שולטטטטטטטט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פעם ראיתי מישהי ממש חמודה ומגניבה בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה - היא מוככרת ב"טורקיז" אז היה לה שיער כזה מגניב בצבעים של אש!
בהתחלה היה לה אדום אדום לוהט ואז אחר כך בהמשך השיער היה כתום צעקני מגניב ואז בקצה היה מחומצן בצבע צהוב עצבני!!!!! לדעתי זה ממש יתאים לכריסטינה - יש לה פנים בהירות וזה ממש יהיה עליה יפה....

Devilish Angel

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifאני מקווה שZה יתפוס....

שמתי כאן תמונה של כריסטינה מההופעה של הוונגו טנגו ויש לה שיער שחור אבל התאורה היא אדומה וזה נראה כאילו השיער שלה הוא אדום לוהט!!! זה ממש מהמם!!! חחחחח

למעלה