לאושיקו

לאושיקו../images/Emo6.gif

תכנס בגוגל לכתובת: קורס מכ"ים בערך השביעי מופיע..."לאושיקו תעודת לוחם.... נהיית סלבריטי.

oshiko

New member
../images/Emo10.gifלא יצא בדיוק ...

אולי חיפשת עם אפשרויות חיפוש שונות משלי? בכל אופן, אני לא מתפלא. מאז שנפתח הפורום כולנו סלבריטאים, לפי קריטריון גוגל. הרבה פעמים אני מחפש תשובה ב"גוגל" בנושא מסויים שעלה בפורום, ומוצא שירשורים מהפורום ... עכשיו הכי מצחיק, החיפוש בעברית מחליף הרבה פעמים את כיוון המילים. אם את מחפשת "אושיקו" תקבלי הרבה אתרים של מתכונים ובישול; מוזכר שם "וקישוא"

../images/Emo45.gifיופי ג'ודי, אפילו טיול לאופני..

הרים למתחילים מצאתי בקישור, כולה 75 ק"מ, יוצאים בבוקר חוזרים בעוד יומיים, מה רע?

לטנצר- משו אישי

תגיד טנצר... מה אני עושה עם הבעל של ביתי שמסרב לרכב על אופניים עם קסדה?ככה הוא מתניע בכל תל אביב ואני מתה מפחד.למרות שאני מוגדרת בעיניו כחמה מצוינת( אני סותמת את הפה הגדול שלי על בסיס קבוע) ניסיתי להסביר לביתי שזה סכנת חיים. חוץ מ..אה... אה ..בה...מה ..ציגלהמה..לא התקבלה תשובה סבירה. יש חוק שמחייב חבישת קסדה? אפשר לקבל קנס משוטר למשל על אי חבישת קסדה? אולי אם אני אקנה לו קסדה אז הוא ילך איתה? מאיפה תוקפים כזו בעיה? מדובר בזוג מאוד הגיוני משולל שגעונות.

oshiko

New member
יש לי רעיון מעשי

בהכירי, כרבים מאיתנו, את הפסיכולוגיה של חמות-חתן (בינתים רק מהצד של החתן...) תצווי עליו שבשום אופן לא יעיז לחבוש קסדה!! (זה מכער אותו, זה לא לטעמך, וכו')

../images/Emo10.gifהפעם אחרוג ממנהגי ואגיב .....

ברצינות יתירה. אין חוק מחייב כמו באוסטרליה למשל והשוטר לא יקנוס אותו. בעיר הבעייה חמורה שבעתיים מאחר ובדרך כלל הרוכבים נפגעים ע"י כלי רכב ונהגים לא זהירים, הרוכב מופתע ואינו שולט באופניים לעומת הרכיבה בשטח או בקבוצה מקצועית ומאורגנת שם לרוכב יש שליטה רבה על האופניים. אני מזמין אותו לביקור בבית לוינשטיין כדי לבקר יחד איתי חבר שנפגע ע"י רכב ליד מפעל תע"ש בצומת מורשה לפני כחצי שנה מכיוון שהנהג התכופף להרים את הסלולרי שנפל לו תוך כדי שיחה.(החבר עדיין במצב של תרדמת). אני אף מוכן ללכת איתו למספר חנויות ברח' החשמונאים בת"א(רח' האופניים) ולמצוא לו קסדה "קולית" שתעניק לו חזות מקצועית.(אולי הוא עדיין בקטע של הגישה ההסטורית שכל חובש קסדה הינו נחנח).

טנצר...כשהוא רכב על אופנוע

הוא הקפיד הקפדה יתרה על קסדה. הבהרתי לו פרט שולי...שאם הוא לא רוצה שאני אחנוק אותו במו ידי אז את ביתי הוא לא מעלה על האופנוע אפילו לא בצחוק. ניראה לי שהוא כיבד את זה.מדובר בבחור באמת שפוי והגיוני. אולי בגלל שהחוק לא מחייב אז הוא לא חובש קסדה. לא חשבתי על זה ועכשיו אני יודעת.אני אנסה פעם אחרונה לדבר ישירות איתו. ואז אפעיל עליו את ענין החבר שלך שבתרדמת. שווי האופניים כמה אלפי שקלים - ממש ניראה לי מגוחך להתקמצן על קסדה. אני עוד אעדכן אותך טנצר - והרבה תודה.

oshiko

New member
אכן הגרשים

חיפשתי בהתחלה קורס מ"כים. זה לדעתי הכתיב התיקני.

למעלה