לאושינקה

לאושינקה

חוזרת על המשך הודעה שכנראה פוספסה: מניקה מלא תינוק בן חמישה וחצי חודשים. בשבוע שעבר הייתה לי סתימה בשד שמאל (ממש חצי ממנו היה סתום)- הקטנצ'יק מצמיח שן ולא שמתי לב שהוא לא ינק טוב מהצד הזה. הצלחתי לפתוח את הסתימה אחרי 3 ימים בעזרת הנקה, שאיבות וקומפרסים- אך תפוקת החלב בו ירדה (כנראה עוד מהימים שהוא פחות ינק ממנו). ראיתי שהוא לא שבע אחרי כל ארוחה ונתתי לו קצת שאוב כל פעם שלא היה מרוצה (30-40 מ"ל הספיקו לו, כ-4 פעמים ביום). המשכתי עם השאיבות ובמקביל, בהמלצת חברה, לקחתי מוטיליום במשך 3 ימים (כדור 1, שלוש פעמים ביום). מאז המוטיליום- הוא יונק בתדירות הרבה יותר גבוהה ונראה באופן כללי פחות רגוע ומרוצה (יש לו המון גזים רעשניים). אולי זה לא כמות החלב שבעייתית אלא משהו בהרכב שהשתנה? לא יודעת, אבל משהו לא עובד כמו קודם. אני כועסת על עצמי שלקחתי את התרופה הזו!!! נראה לי שעכשיו נוצר ייצור יתר (פתאום אני מטפטפת במקלחת מה שלא קרה כבר 4 חודשים בערך) ואין לי מושג איך להחזיר את המצב לקדמותו. האם זה יתאזן מעצמו?

אושינקה

New member
היי שירה

במידה ועיקר השינוי הוא רק גזים, ושום דבר אחר לא השתנה, קודם כל תפסיקי את השאיבות והמוטוליום והמשיכי להניק עפ"י דרישה. בשלב זה של ההנקה הגוף כבר הרבה יותר חכם ויעיל ואמור לאזן את עצמו. תני לזה עוד כמה ימים
ואם אחרי זה את עדיין חוששת שלא הסתדר - אנחנו פה, תכתבי

למעלה