לאור פרסמן

לאור פרסמן

היי אני חדשה בפורום. מה המצב הכל טוב? אז...רציתי לדעת אם יש סיכוי שתוכל לעדכן אותי כמה שיותר מהר אפילו באימייל ולהביא לי תמונות,שומרי מסך וכ´ו של ג´ניפר כי אני אוהבת אותה מאוד מאוד.תודה-מריה

itay1010

New member
למעריצה מספר 1

הנה שומרי מסך של ג´ניפר: http://www.geocities.com/glowbyjlo/screen.html ולמידע ותמונות תיכנסי לwww.jennifer-lopez.up.co.il מקווה שעזרתי.

שלום לך מעריצה מס´ 1...

בדיוק חזרתי מיציאה אבל אני אענה לך. כנסי לJENNIFER-LOPEZ.UP.CO.IL ושם תמצאי תמונות, שומרי מסך, טפטים, אייקונים ורינגטונים ועוד!! עזרתי?

כן....

כל התמונות שיש לי מהמחשב (בחלקם) משם אני מבקרת שם הכל יום .... כל הכבוד על האתר המהמם הזה!

תודה רבה...

סגרתי את האתר כבר פעמיים אך בגלל כל המעריצים החזרתי אותו תוך פחות משבוע
LOVE U ALL!

אתה תהיה רק בן 15!?!?!?!?!?

אני הייתי בטוחה שעכשיו אתה בן איזה 17!?!?!?? מ´זה כולם פה כל כך קטנים!?!?!? הייתי בטוחה כאן כולם בני 15 ומעלה.... שכולם יגידו עכשיו בני כמה הם!

אז......./images/Emo9.gif

אני בת 14 ושלושה חודשים (ב22 לחודש) בא לך להיות בקשר...אני אעזור לך להוריד אייסיקיו... ונדבר בפרטיות
או לפחות תשלבו אותי קצת בפורום...קשה לי להשתלב פה

mandy

New member
הופה !!!../images/Emo99.gif

מישהי כאן דלוקה על מישהו כאן?....

חחחח מנדי! ../images/Emo6.gif

מה פתאום... מה אי אפשר להיות בקשר? וחוץ מזה את נשמעת אחלה בחורה את רוצה שנתכתב? נ.ב.- או למה האתר שלך לא עובד???????????????????????????? :(

mandy

New member
חחח בכיף אחותי../images/Emo98.gif

תשלחי לי מסר עם האיי סי קיו שלך! דרך אגב- אף אחד לא שם לב לחתימה היפה החדשה שלי??? נ.ב.-תפתחו את הקובץ, זאת דולי של ג´ניפר..נכון חמוד?

למריה.... ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

היי, אשמח לדבר איתך... בא לך אפילו לדבר בטלפון? תשלחי לי מסר ב´תפוז´ או תשלחי לי הודעה לאי מייל [email protected] ונדבר... ביום חמישי אני הולך עם חבר שלי להיפגש עם מישהי שהוא התכתב איתה באינטרנט.. סתם רציתי לספר לכם.

mandy

New member
../images/Emo50.gif

נקווה שהיא
ולא
ושהיא תבוא ב
ולא ב
ושהיא תביא איתה
ולא
חחח

למעלה