לאור כל המריבות פה ...

לאור כל המריבות פה ...

יש לי ידיעה משמחת...רני שלי ואני חזרנו היום לקשר רציני והפעם בגדול!!! בהצלחה לנו!!!!

בהצלחה מותק!

אני מקווה שזה יעזור לך לצאת מהחרא שאנשים פה מעבירים אותנו בבלוג הזה....

walking legend

New member
היי

אתם ראיתם שאני פרשתי . רק ביגלל כל הבלגן שרץ בבלוג . תהנו ואל תפסיקו לאהוב אחד את השני .בהצלחה .......

walking legend

New member
סקסית 5000 יקירתי !!!

תודה . ויהיה בסדר אני לא עוזב את הצופים שלי . וכן אני לא מפסיק לשדר .

לדעתי אתה וזוג מהחלומות

נתתם את המופעים הכי טובים פה ואני מקווה שתמשיכו לתת לנו מופעים טובים גם כשלא היה תחרות

רייזה

New member
חצופה

למה לא שלחת לי מסר תצליחי נשמה .כמו שאת מצליחה עד עכשיו את מקסימה ואנחנו אוהבים אותך מאוווווווווווווווווווודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

תודה אני אוהבת את כולכם..

תודהההההההההההההההההההההה אני מאמינה שאלוהים מעמיד אותי במבחן....כל פעם הוא נותן לי התחלות חדשות...וכשאני מתפתה ליצר הרע הוא לוקח ממני..ואז אני לומדת לקח...ואז שוב ..כשאני מפסיקה שטויות הוא משיב לי ובגדול...

LunasRoze

New member
זו אני סקסית23 בניק של לונה כנסו..

בזמן שאתם מתווכחים אחד עם השני אני יצאתי למסיבה אתמול...עם רני שלי...שתינו , רקדנו, בילינו , נהנינו, , לאחר מכן הלכנו אליו הביתה הדלקנו נרות בבית , התנשקנו מלא , התחבקנו, ולבסוף נרדמנו ביחד... לצערי הוא קם לעבודה ב6 בבוקר , אז נאלצנו להפרד לשלום , עד לפעם הבאה... אנשים זו תחילתה של אהבה!!! לימדו, הפנימו, ותפיקו את המיטב מהמירב!!! רני שלי בחור מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LunasRoze

New member
זו שוב אני סקסית23

ואי לא ייאמן הוא התקשר אליי עכשיו ואמר שהוא חושב לקנות לי ולו כרטיסי טיסה ללונדון...אלוהים ישמור אני מתה על הבנאדם הזה...

LunasRoze

New member
יאללה אנשים שבת שלום!!!

אני זזתי לבקר את ההורים שלי...ואת אחותי הקטנה...שבת שלום ומבורך לכולם!!!

כמה שאלות מפריעות לי בסיפור

איך פתאום התחברתם אחרי כל השידורים הנ"ל לפני יומיים עם הבקבוק זיון עם וולקינג לגנד ו המציצה ולהביא ביד לבחור בשידור מה הוא כזה מטומטם ?

עידן, חמוד..

לפעמים צריך לשמור את הדעות שלך לעצמך ולא תמיד להתערב... העיקר שעכשיו טוב לה. שבת שלום ומבורכת

אבל אני מאמין

שאדם צריך לעמוד מאחורי המילים שלו חוץ מזה אני אוהב לחקור ולהגיע לאמת

zaza24

New member
שבת שלום לכל המיתחרים

היי שלום לכולם לא ההיתי פה שבוע . רק קראתי בפורום מה קרה פה. הבנתי שזוג נתנו שואוו והם מובילים. כל הכבוד אבל היום יום שישי כלום פה הכל פתוח חברה על תשעממו תנו היום את המופע של חייכם ב ה צ ל ח ה .............

LunasRoze

New member
אף אחד לא רב עם אף אחד

הנה הנה זוג בסוף שברו שיא ..ומה? אז מפרגנים להם...אמרתי לכם אני לוקחת את הכל ברוח ספורטיבית..אז די להתרגש... אין פה אויבים שלי ואויבים שלהם.. אני שידרתי לבד 3 שנים וזכיתי ב- 3 כרטיסי טיסה... הם זוג ומשדרים ביחד סקס לייב (למרות שאני נגד בגידות), וזכו במצלמה ובכרטיס טיסה.. כל אחד והסגנון שלו...אין פה התנצחויות, אין פה מריבות, ובמיוחד אני לא אתן לאף אחד להדליק אותי נגד הזולת. יש המון סודות במערכת שאני מעדיפה לשמור לעצמי , וכולם יודעים שאם אני אפתח את הפה יהיה בכי מר.. אז עדיף ככה... מי שהבין למה התכוונתי בסוף ..מעולה ..מי שלא..שלא יטרח להבין ...כי יש דברים שלא צריך להבין אם לא מבינים מראש..רק שאני הבנתי זאת ממזמן...

מסקנה מכל המריבות פה...

כשנותנים לחיה סיבה לאכול היא תאכלללללללללללללללללללללללללללללללללל תטרוף וגם תטרוף אתכם... הרי זו המטרה...אז תהיו חכמים יותר!!!

למעלה