לאור ולכולם

i l0ve u

New member
לאור ולכולם

אוקי אנשים נ-מ-א-ס ל-י!!!!!!! מה הקטע שלכם להאשים אותי בכל דבר ולהפיל עליי את הכל???? משחקים אותה "הרסת לנו את הפורום" מה הצומי המסכן הזה?? בואו נעבור היטב על כללללל מה שקרה כאן מאז שבאתי ונבדוק פה מי הלא בסדר:{אין לי כוח לרשום קישורים אז אני כבר מדביקה הכל לפה: זאת הייתה ההודעת פתיחה שלי:מה המצבו'ש???????????. טוב אז אני NEW פה..................... קוראים לי בר אני עוד מעט בת 14 ואני גרה ביישוב ליד נתניה טוף.....אני לא ממש מעריצה של ג'ניפר לופז...אני גם לא ממש אוהבת אותה ת'אמת....אולי אתם תשכנעו אותי למה היא כזאת שווה.... אני פה בגלל שטלו'ש {שחרחר מותק} אמר לי שכדאי לי להיכנס..... טוב...אז זהו... רוצים לדעת למה אני לא כל כך מתה עליה? טוב היא יפה וזה אבל היא נורא חושבת את עצמה... יעני מי היא בכלל ? מה הצביעות הזאת? קלטו הבנאדם מאוהב בעצמו היא שרה על עצמה שירים!!!{*נסקלת*}אבל וואטאבר... אוקי??זאת הייתה ההודעה שגררה כמה ויכוחים עם צ'ריפרינסס ה"מאוד" נחמדה...הנה:הכותרת הייתה:את לא חייבת להיות פה וההודעה:"לא מוצא חן בעיניך שלום אבל זה לא המקום שלי להגיד למי ללכת..אז תישארי תלכי מה שבא לך" אמרתי שלא מוצא חן בעיני הפורום או משהו?אמרתי שתשכנעו אותי יעני למה אתם אוהבים אותה...סליחה באמת אם זה העליב אותכם... אחר כך לא הגבתי אפילו ותראו איזה יופי פתאום ל- fuckingprincess יש עוד משהו להגיד:"בכותרת:חוצמזה שגם אבריל לא כזאת מושלמת" ובהודעה:" פעם היא אמרה שהיא לא תתפשט בלה בלה בלה .. יש תמונות חדשות שלה שבהן היא לובשת גופית מיני .. עוד שנתיים היא תגיע לגילה של בריט והיא תתשפט.. חוצמזה היא אמורה להיות איזה רוקיסטית קשוחה לא? איך את מסיברה את העובדה שבדיסק שלה יש יותר שירים שדומים לפופ מרוק.. ואיך את מסיברה את העובדה שבבצפר היא הייתה פרופסור חננה?" אז מי התחיל את ההשוואה לאבריל??אה? אני???לאאאאאאאא זה הפאקינגפרינסס שלכם... אחר כך הייתי בכריזה בגלל ה"נסיכה הנחמדה" אז הגבתי לה ככה:"הופה הופה..... האם יש לך תמונה של ג'ני שהייתה קטנה? בא לך שאני יוסיף??אם את לא רוצה לקבל שום והתקף לב אז עדיף שאני לא יוסיף... חוצמזה אבריל זה כבר עניין אחר... אני יכול להגיב לך הרבה על מה שרמת אבל אני לא יגיב כי אין לי כוח להתחיל מריבה בעיקר שהיא לא קשורה לפורום... בא לך לדבר על אבריל?{דרך אגב יש לי את התמונות האלה והיא גם עשתה עגיל בטבור SO WHAT???} אם את רוצה תפני אליי באיצ'יק או שתבואי להביע את דעתך בפורום אבריל........ כי יהיה לי ממש קל להוכיח לך עד כמה אבריל כופלת את ג'ני...{בלי להעליב אף 1 לזאת דעתי....} אוקי אולי קצת הגזמתי עם התמונה של ג'ניפר אבל ת'אמת שאני לא ראיתי תמונה שלה שהיא הייתה קטנה אלא חברות שלי אמרו לי שהן ממש לא האמינו עליה....וזה שרשמתי שאבריל כופלת את ג'ני דאגתי להוסיף גם -שזאת דעתי בלבד... אז מנדי...בלי הכרזים של "אל תגידי את זה כעובדה..." אחר כך צ'רי הגיבה ככה: "ג´ני לא אמרה אף פעם שהיא הייתה איזה מלכת יופי.. למרות שהיו לי תמונות שלה מתקופת בצפר והיא נראתה ממש טוב.. אבריל אמרה שהיא מאז ומתמיד הייתה רוקיסטית קשוחה זה ההבדל.. ותודה אבל לא תודה לא בא לי להכנס לפורום אווריל .. אני לא עד כדי כך משועממת.. ואת יכולה לא לטרוח לענות כי אני לא אגיב" ממש נחמדה אה? אוקי אמרה לא להגיב..לא הגבתי.... אבל הגבתי להודעה הקודמת שלה:" מה את בלחץ??? אם לא שמת לב זה פורום וכל אחד יכול לבוא ולהביע פה את דעתו אם אני לא טועה??? כי אם כן וזאת האווירה בפורום הזה אולי באמת כדאי שאני ילך.. אני באתי לפה באווירה טובה לא קיללתי ולא ירדתי על אף אחד מכם רק הבעתי את דעתי לא אמרתי "לא מוצא חן בעיני" וכאלה אמרתי את דעתי בדיוק כמו שאת אומרת את דעתך רק שאני עשיתי את זה בדרך יפה יותר..." אחר כך טל אמר לי להישאר ואמרתי לו שאני לא ממש מתכוונת להישאר בגלל חברי פורום מסויימים........ואז מישהי אמרה משהו וכמובן שהנחמדה קפצה עלייה:"איך את קשורה לויכוח שלי עם ההיא..." אקי זה היה כעיקרון שרשור הוולקאם הנחמד שלי...תיכנסו ל-כאן כדי לראות שאני לא משקרת... אחר כך סתם הגבתי בפורום על התמונות שהם יפות ועל השרשור הכרות ולא הייתה שום בעיה.... אוקי אחר כך באה "ההזמנה" פורום שלכם...הייתי מסבירה לכם גם כל מה שקרה שמה אבל אור מחחק את ההודעות...... זה כל מה שאני יכולה להגיד לכם כרגע היה חשוב לי להסביר לכם לפחות חלק מהדברים ומה זתומרת?אם אני לא מקללת וזה אז מותר לחסום אותי??מה השטויות האלה שהמצאתם???? שיוווווו ומספיק אם ההודעות האלה של "את לא רצויה" כי ממש לא אכפת לי מה אתם חושבים ככה ש.....

this is me then

New member
יש שרשור מיוחד לצורך הענין

אז אני הודה לך מאוד אם להבא תרשמי את תגובותיך בקשר לנושא הנ"ל בשרשור, כי זה כבר הופך את כל הפורום למקום שמדברים עליו על הנושא המחורבן הזה של הריב בין ג'ני לאבריל

אור P

New member
אמממ....

עזבי, העצבים כאן סתם זרמו. את מוזמנת להישאר איתנו, בלי השוואות לאבריל וכאללה, רק להיות איתנו... אם את מעוניינת כמובן. בזה בואו נסיים עם הנושא.

למעלה