לאור השאלה שלי

לאור השאלה שלי

העיפו אותי מהקורס...יותר נכון העפתי את עצמי בגלל השאלה החשובה מאוד שלי....אז תיזהרו....ועוד דבר מה עליי לעשות אם מישהו מהמתנדבים אומר לי.. ואני מצוטטת" סתומה..... אנחנו מתחילים........ הבנתי את כניראה לא מכירה אותי יגוץ שהפליצו............ דפוק מי השפריץ אותך....ימפגרת...... אני אישית מבטיח לך כאן ועכשיו שעל ההודעות האלה תצטערי הרבה הרבה זמן..................... גם אחרי שפרשת.... תסמחי עליי....אני טוב בזה............. "" זה מה שהוא שלח לי אחד המתנדבים....לאור מה שכתבתי...מה עליי לעשות ...

../images/Emo12.gif

צריך לבקש מהרופא מינון גבוה יותר בתרופות... ברצינות, לא הבנתי כלום... תוכלי להסביר לנו את זה קצת יותר בבהירות?

שאלתי

שאלה לפני יומיים ובגלל זה כול תחנת מד"א קמה על רגליה והם רוצים להרוג אותי אז אחד מהמתנדבים כתב לי את זה ולי זה ניראה כמו איום...עכשיו אני שואלת אותכם אם זה איום כי אם זה איום עים זה אני אתלונן...

MoonShield

New member
לדעתי

לדעתי כדאי לך לחכות ולראות אם העניין ימשיך או שזה היה מקרה חד פעמי. אם זה חד פעמי - סביר להניח שזה סתם טמבל חסר חיים. אם זה ימשיך - כדאי לך לפנות במכתב רשמי למנהל התחנה ולהתלונן על אותו מתנדב ספציפי. נכון להיום הנושא הוא מאד רגיש וסביר להניח שלא יצליחו לכסות אותו. לא הבנתי למה השאלה שלך עשתה רעש בתחנה... שאלת אם יש מקרים של הטרדה מינית. שאלה לגיטימית לחלוטין שלא אמורה להפריע לאף אחד. ואיך זה הגיע לפרישה שלך מהקורס?

עובדה שהיא הפריעה

ועובדה שזה גרם לי לפרוש ועוד עים האיום הזה אני ממש לא רוצה להיות במקום שלא רוצים אותי אם היית קורא את כול מה שהם רשמו לי אז היית מבין

amitp

New member
חבר'ה - לעצור

אני יכול להבין למה השאלה (כשהפתחה טיפה מעבר לשאלה תמימה, עם סימוכין מ"אחראית על משהו") הטרידה אנשים בתחנה, שמצאו את עצמם על ספסל הנאשמים פתאום. אני לא יכול להבין או לקבל תגובות כמו שצוטטו כאן בפורום, אבל שוב, אני (או כל אחד אחר כאן) לא רואה ויודע את התמונה המלאה. אני לא חושב שכל תחנת מד"א ראשל"צ הספיקה לשנוא אותך או לקטלג אותך בצורה אחרת על פי שתי ההודעות שלך. מה שכן, אני חושב שהודעת הבהרה (התנצלות?) שלך, על פיה באמת שלא (ואני מניח שבאמת שלא) התכוונת להאשים את כלל תחנת מד"א ראשל"צ תוכל לעזור, ולפי דעתי תהיה במקום. חוץ מזה, אל תוותרי כל כך מהר על מד"א, אני בטוח שתמצאי שם המון אנשים טובים ונחמדים. לגבי ההודעות ממתנדב מד"א ראשל"צ - אני ממליץ שלא להתייחס.

למעלה