לאור הצפון.....

לאור הצפון.....

כודם כל ערב טוב! דבר שני: אני באמת רוצה ללמוד מאגיה ואין לי איך ללמוד! אני מחפש מקורות מורים אתרים... אבל הכל זה...offline ז"א רין מישהוא שאני יכול לשאול אותו. אני באמת רוצה ללמוד כי אני רוצה לנסות לעזור לעולם שמעתי שאפשר לעזור בעזרת מאגיה לרפא בעזרת כישופים העולם נותן לי כל כך הרבה מים שמש אדמה אויר אוכל .... ומה אני נותן לעולם? עשן מכוניות שרפות רעל זיהום! בעזרת המגיה אולי אני יוכל לתקן לפחות חלק ממה שהזקתי שברתי סרפתי הרעלתי... בבקשה עיזרי לי בלימודי המאגיה הלבנה כי רק כך הוכל באמת להחזיר טובה לעולם.

nepthys

New member
ואני *שוב* אומרת...

האינטרנט מלא במקורות מידע ענקיים, ומשום מה אף אחד בישראל לא מכיר אותם. לא יודעת למה, זה לא כאילו שאף אחד כאן לא דובר עברית, אבל אתם פשוט..חסרי אונים! וזה מעצבן אותי, כי אתם מפספסים עולם ומלואו, והמון מידע. בגלל זה הקמתי את הפרוייקט, ולכן אני שוב (למרות שאני שונאת לעשות את זה) נותנת את הלינק שלו..פשוט תיכנסו ותלחצו על "מאגיה" בתפריט העליון, ואם אתם רואים את האותיות כקשקושים ולא כאותיות עברית, תלחצו על הכפתור הימני בעכבר שלכם, תלכו ל- encoding hebrew (windows) זה לא כזה קשה!

וואו...קודם כל,אני לא האדם ...

המתאים לשאול אותו את זה...אני רק מתחילה כמוך...נסה את מורנינג סטאר... אבל ננסה. קודם כל כבר יש לך משהו מאוד חשוב כדי להתחיל ללמוד מאגיה ,אתה כבר יודע למה אתה רוצה ללמוד את זה. וזה הרבה יותר ממה שיש לאנשים... כמו שנפתייס אמרה לצערי האנטרנט הוא המקור היחידי שממש אפשר למצוא בו הרבה חומר כי ספרים זה מצרך מאוד נדיר בארצנו. אבל יש כל מיני דרכים לעזור...הילינג,ריפוי אנשים,אולי זה משהו שיענין אותך ,על זה דווקא יש ספרים וסדנאות בשפע... תתחיל באיסוף חומר...בפרוייקט של נפטייס יש מספיק... בהצלחה...

למעלה