לאור ההודעות על SMSים

Nimst

New member
לאור ההודעות על SMSים

נו, טוב. אני אעביר: "תקראו: ותעבירו לכל התפוצה שלכם ! נמאס לכם לשלם כסף לחברות הסלולריות (והרבה) כל חודש? נמאס לכם לשלם כ 1.15 לדקה אחת עם חבר ברשת אחרת, ולשלם כ70 אגורות על הודעת טקסט בודדת? בדף זה, הייתה צפייה של 8,100 צופים בארבעה ימים! ואף החברות הסלולריות (אורנג', סלקום פלאפון ומירס), קיבלו את הידיעה, ורק סלקום שלחה תגובה מעוורת וחסרת כל הגיון: "סלקום מודעת לחרם הזה ויש לציין שלסלקום יש את המחירים מבין הנמוכים ביותר בכל אירופה". איפה התגובה? אתם..לקוחות סלקום...אתם מסופקים מהחשבון החודשי? המחירים נמוכים? אתם יכולים לשלוח הודעה לחבר ברשת אחרת מבלי שתצטרכו להוציא הון על תקשורת? כנראה שלא...לכן יש צורך לעשות משהו! ב3/3/04 – יום ללא סלולרי. שותקים – כדי שישמעו אותנו. אנא העבירו את המסר וההודעה לכל מי שאתם חושבים שמספיק חזק ונחוש בשביל להפסיק לדבר יום אחד, על מנת שהחברות יבינו שהן צריכות אותנו...ולא להפך. תודה רבה, אצ"ע – ארגון צרכנים עצמאי"

*superstar*

New member
הכל דיבורים.

אני רוצה לראות שמישהו לא משתמש בסלולרי שלו באותו יום. המחירים שלהם זאת הגזמה פראית אבל אלא אם כן כולם, וזה אומר כולם, לא יקומו ויעשו מעשה, זה לא יעזור. בהצלחה אני מניחה.

Nimst

New member
תראי

בשביל לשנות דברים לא צריך שכולם ישתתפו, צריך שהרבה ישתתפו. אבל אם כל אחד יצא מנקודת הנחה שבכל מקרה זה לא יעזור ובכל מקרה אף אחד לא יחרים אז מן הסתם זה לא יעבוד.

*superstar*

New member
נו אבל זה יעזור?

אץ לא יכולה לדעת כמה יעשו, ואת לא יכולה לדעת אם יעשו. זה כמו היום ללא קניות הזה. עוזר במשהו? לא.

Stillwater

New member
תראו...

אף אחד לא מכריח אותכם להשתמש בטלפון הסלולרי הזה, זאת הבחירה שלכם בלבד. גובה החשבון הוא בחירה שלכם בלבד (דברו פחות שלמו פחות) טלפון נייד הוא (עד כמה שזה נשמע מוזר בימנו) מותרה ואפשר (למרות שקשה) לחיות גם בלעדיו! (ולמי שהבחין, עדין יש בכל פינת רחוב טלפון ציבורי). היום הזה ללא טלפון סולולרי מיותר לחלוטין ולא יעבוד, אני לא חושבת שהיום הזה באמת יזיז לחברות הסלולרי ואם הן לא מורידות מחיר יש להן סיבה לכך-הן רוצות להרוויח! נראה אותכם עושים יום ללא בזק במחאה לכך שיש במדינה שלנו רק חברת טלפון אחת שגובה מאיתנו גם מאות עד אלפי שקלים בלי שלנו, הצרכנים תיהיה האפשרות לבחור אם לשלם לבזק או לחברה אחרת! על זה צריך למחות! וכן, גם לי יש חשבון נייד ענק ואני יודעת שזאת אשמתי!

Nimst

New member
נכון, אני לא יכולה לדעת

אבל איך זה קשור? רק אם אדע מראש ש-נגיד- מיליון אנשים הולכים להחרים - רק אז אני גם אצטרף? איך העובדה שאני לא יודעת כמה אנשים יחרימו רלוונטית? לא, אני לא חושבת שזה יעזור. הסיכוי באמת נמוך. אבל אני אתרום את שלי למאמץ, ואולי, אולי, אולי עוד מספיק אנשים יחשבו כמוני ויוותרו על הסלולרי ל12 שעות. ואין שום ספק שאם מספיק אנשים יעשו את זה לא תהיה לחברות ברירה, והן יהיו חייבות להגיב. כמו שענת אמרה - החברות רוצות להרוויח. ואם הן לא מרוויחות כי המחירים שלהן גבוהים מדי, אז הן יורידו אותם כדי להמשיך להרוויח. זכותך לא להצטרף לחרם.. אני האחרונה שתנסה לשכנע, אני פשוט חושבת שקצת חבל לא להשתתף כשמחיר ההשתתפות לעומת הרווח האפשרי הוא מאוד נמוך.

*superstar*

New member
רוצה שהחשבון שלך ירד?

תשתמשי בטלפון שלך הרבה פחות ממה שאת משתמשת עכשיו. אין שום אופציה אחרת. ככה זה וזה לא הולך להשתנות. לא בזמן הקרוב לפחות.

Nimst

New member
אממ.. האמתי שלא

אין לי ממש סיבה לרצות שהחשבון שלי ירד - הוא נמוך מאוד גם ככה. תראי, גם את וגם ענת יוצאוח מנקודת הנחה שיש מצב קיים ואיתו צריך להתמודד. כלומר, מחירי השיחות והסמסים הם גורם קבוע שאי אפשר לשנות אותו ולכן ההתמודדות עם החשבון הגבוה שמגיע בסוף החודש היא פחות דיבורים בסלולרי. סבבה - זו דרך התמודדות אחת, והיא בהחלט טובה ואפקטיבית. אבל העניין הוא שהמחירים הם לא גורם קבוע. הם תלויים בנו, בצרכנים. הרי כולם יודעים שהמחירים גבוהים מדי, נכון? אז אפשר לקבל את זה ולדבר פחות כדי לא לשלם הרבה, ולעומת זאת אפשר לנסות לשנות. לנסות, ולדעת שיכול מאוד להיות שזה לא יעבוד. שתי גישות שונות, שמן הסתם נכונות לעוד הרבה מצבים בחיים, וכל אחד צריך לבחור בכל מצב מה שמתאים לו.

*superstar*

New member
אמממ... אוקיי...

אבל אם את יודעת מראש, שזה לא יעזור, למה להתאמץ?

Nimst

New member
אני לא יודעת שזה לא יעזור

אני חושבת שיש סיכוי גדול שזה לא יעזור.. אבל בשביל הסיכוי הקטן שווה להתאמץ. לא שזה בדיוק מאמץ..

Nimst

New member
צודקת

דיברתי בשם עצמי. אבל בכל מקרה כל אחד צריך להחליט אם זה שווה את המאמץ או לא.

ItSnowsDownHere

New member
אני בעד ...

ואני אנסה באמת לא לדבר/לשלוח SMS באותו יום ... אני גם בסלקום והמחירים שלהם באמת בשמיים ! ואנחנו מקור ההכנסה העיקרי שלהם, אז יהיה נחמד לגרום להם לראות מי מספק לעובדים שלהם את המשכורות ....

פחחח.. דווקא ב- 3.3

ב- 2.3 נגמרת לי השביתה על הפלא!! חחח... אוףף אז להמשיך עוד יום? חחחחחחח.........

ItSnowsDownHere

New member
טוב מאוד ! האמת גם אני לא ידעתי ..

שהיה חרם ב 25/1 ... אני מתכוון לעמוד בזה .... יום שלם בלי לדבר בסלקום שלי - נתק !!!

למעלה