לאור הבזיון האישי

לאור הבזיון האישי

והאשמות חסר שחר על ידי טוען רב שאני מעורב באיזה שהיא קנוניה כדי להדיח את מוטי או לעוות את דבריו אני פורש מן הפורום לאלתר היה נעים להיות בפורום כל עוד לא התערבו אנא אל תנסו לשנות את החלטתי האישית אין אני רוצה יותר לקחת יותר חלק בפורום ואני מאוד מצער על מה שהלך פה בשבוע האחרון על ההשמצות וחוסר היכולת של אנשים לשמוע דעות אחרות יהיו שלום היה נעים בי

טוען רב

New member
אל תלך

דווקא רציתי לשמוע על קורותיך בחוג להיסטוריה של המזרח-התיכון..

והנה המכתב של של טוען רב

שבו הוא טוען שהדחתי את ד"ר מוטי גולני שלום רב! תודה רבה על תשובתך. ברשותך, עוד מספר שאלות: בשעה 19:00 אתה ענית בפורום לשואל על ההיסטוריה של ארה"ב והפנית אותו לאי-טיצ´ר. האם אני מבין מכך שהלכת הבייתה ב-18:30 שעד שעה 18:30 אתה היית בביתו של הד"ר גולני? כיצד תקשרת עם הד"ר לפני שהלכת הבייתה וכיצד עשית זאת אח"כ? מתי הייתה הפעם האחרונה בה תקשרת איתו? כיצד ידעת שהוא סיים לענות בפורום ונכנס בעצמך לחשבון שלך? האם יש אפשרות שבלי משים אתה "הדחת" את הד"ר מתוך החשבון שלך ומנעת ממנו להמשיך לענות? בברכה, טוען רב

טוב די, אייל. הבנאדם הוא טרול, והוא

על סף חסימה מהפורום. אם בגלל אחד כזה אתה "פורש" מהפורום, זה לא מעיד טובות עליך. פשוט תתעלם מהאידיוט. אתה רואה שאף אחד אחר, כולל הימנים שבינינו, לא מתייחס ברצינות לתיאוריות הקנוניה ההזויות שלו. אז למה אתה כן?

מאוד פשוט

אני השתמשתי המון טובות שמוטי חייב לי כדי שהוא יהיה אתמול ואיפלו לזמן קצר וזאת הטובה שאני מקבל אז אני מעדיף לא להיות כי כל פעם שאני אהיה פה יהיה לי טיפה מהטעם הרע והכתם לא עולם לא ירד מהקיר כמו כתב יהודה עמיחי ברגש שמשהוא הטיל עליך את אותו כתם הוא נשאר ודבק ולעולם הוא לא יוצא אז למה להיות פה אני שואל? כי כל מה שאני אגיד אפילו שאני צודק אני אצטרך להביא הוכחות (וככה אני ארגיש) כי תמיד תורם גבה למרות שאני צודק וידי רוחצות בניקונם ..... וזה לא יעזור אם הוא על סף חסימה או זה הנזק התמידי שהוא עשה לשם שלי ולא יעזור שום בית דין ולא יעזור שום דבר אחר. באוקספורד תמיד לימדו אותי לעמוד מאחורי מה שאני מביא ואם אני טועה אז לעמוד והגיד טעיתי שגיתי אבל אם משהוא מחפש אנשים לתלות ולעשות אינקוציה אז זה לא המקום יש חיים מלאים ופוריים גם מחוץ לפורום.בנוסף אני אזהיר את כל מי שאני מכיר ואוהב היסטוריה מלכנס לפורום הזה היות והאנשים אינם מסבירים פנים אז יהיו שלום ולא תודה על הדגים אולי שאני יעבוד בסביבה אני אגיב.

סליחה, אייל, אבל אני חושב שאתה

מאדיר את תפקידך בכל הסיפור. מוטי גולני הוזמן להתארח **על ידי**, והתארחותו תואמה אתי. זה שאיכשהו אתה הפכת למתווך תוך כדי זה דבר חריג, ומר גולני צריך להתבייש שהוא לא מצא לנכון ליצור קשר ישיר אתי ברגע שהוא החליט להבריז. עכשיו, אם אתה הולך להוציא לפורום הזה שם רע, ולהיכנס לסרטים על פגיעה כביכול בשם שלך, וכל זה בגלל אידיוט אחד שחוץ מריבי אקטואליה לא השתתף כאן כלל, אז גם אתה לא חכם במיוחד ותהיה לי בריא. באמת.

אתה יודע מה נכון הגזמתי

אבל אולי אתה לא היית עושה את אותו הדבר .... ? אם היו פוגעים ביושרה שלך? ולא אני לא חושב שהאדרתי את תפקידי ... ונכון שמוטי לא היה בסדר! אז אולי היה צריך לרסן את אותו טמבל על התחלה בלי שהוא יתחיל לזרוק בוץ על כל מי שניסה לעזור !

מצטער, אבלא לא הייתי עושה אותו דבר

ולא הייתי מתרגש כלל בגלל איזה כסיל. אני מציע לך לנקוט בגישה דומה.

טוען רב

New member
טוב, אני מתנצל

נראה שאינכם מעוניינים להעזר בי על מנת להצליח באירוחים אחרים, על כן אני חוזר בי מכל שאלותיי וחקירותיי בנוגע לארוח הד"ר מוטי גולני ומביע התנצלות כנה ועמוקה בפני כל מי שנפע מהם.

אבל אני לא מקבל את התנצלות שלך

היות והיא לא אמיתית ואין לי שום סיבה להאמין לך, היות ומהרגע הראשון אתה חיפשת את הפרובוקציה אז קיבלת אותה וכמו שנאמר פעם "סוף מעשה במחשבה תחילה".

טוען רב

New member
אומר לך בכנות

ציפיתי בכיליון עיניים לארוח הזה והוא היה מאוד חשוב לי. אותי מאוד הרגיזה אותה השעה בין 18:30 ל-19:30 בה הפורום פתאום קפא ואני יושב ומחכה ודבר לא קורה. נראה שהייתי להוט מדי לאחר כישלון הארוח להבין מדוע הוא נכשל, ומכאן השאלות אליך שכנראה היו נמהרות מדי. לא אשקר ולא אומר שאין לי "בטן מלאה" על התנהלותכם בארוח ובעקבותיו (ויותר לא אוסיף) אבל אני מבטיח לך שלא הייתה לי כל כוונה לבצע רצח אופי לך או לד"ר גולני. אולי נראה לך שאני רובוט, ושהיה עליי להשאר שווה נפש מול המאורעות סביב הארוח לו ציפיתי בכליון עיניים, אבל לא היא. גם אני בן אדם, וזכותי המלאה להתרגז ואף לזעום, ועל תוצאות פעולות אלו אני מתנצל.

טוען

מרוב שירשורים שפתחתך מוטי ענה על שלוש שאלות ורובם היו שלך ... היות והוא התייחס לעץ המרכזי אני לא מאשים אותו היות ואתה דאגת ברוב חביבותך ולהיטותך לנגח את מוטי אז יצרת מצב אבסורדי של כמה עצים עם אותם שאלות. בזמן שאתה היית לחוץ אני דברתי עם מוטי וניסתי להחזיר אותו בחזרה לפורום.אז פעם הבאה אולי תרגע ותפסיק לחשוב שישנה קוספירציה כנגדך ותחשוב מה אתה עושה.כמו שעשית רצח אופי כלפי ככה גם חיממת את הפורום שבוע שעבר מתוך ידיעה שהדבר יעלה את העסק בלהבות אש אז אולי פעם הבאה תחשוב טוב טוב לפני שאתה כותב משהוא.ועכשיו אתה חושב שאני הייתי צריך לשמור על שוויון נפש לאור מה שכתבת כלפי, למה לי למה מי מת רק לך מותר לזעום אז אני זעמתי וראית את התוצאות. אני לא פה להתנגח עם אנשים כמוך אם הייתי רוצה הייתי הולך לפורום אקטואליה. רוצה ניגוחים זה שם רוצה לדבר על היסטוריה זה פה מובן! אם אתה לא רוצה לכבד את חוקי המשחק אל תשחק כי אתה מקלקל לאחרים.

קול קורא לאייל הקורא

מאחר והיה לנו פעם דיון על כדורגל אפצח בהימנון איצטדיונים המקובל במקומתנו: תישאר תישאר תישאר ת י ש א ר. ישנם בהוויה הישראלית הרבה מקומות צפופים מעצבנים ומלאי צעקנים, הפורום הזה, עד לפני שבוע היה די נקי מכל אלה, ואיפשר דיון מאוד מגוון של חוקרי וחובבי היסטוריה על שלל התחומים האזורים ותקופות הזמן שלה, דיון שלעיתים אינו אפשרי באקדמיה שם אתה נדרש להמקצעות דווקא, והראיה הכוללת וההקשרים הבין תקופתיים ובין אזוריים, מעט נעלמים מעיננו, אתה כמובן הייתה חלק מאוד מרכזי מדיון פורה ומפרה זה, ואני חיב לאמר שלמדתי רבות מדבריך המחכימים. לפני כשבוע בא צעקן אחד, ומתוך מטרה פוליטית ברורה ניסה להלהיט דיון שיכל בתנאים אחרים להפוך למרתק, משצלחה דרכו והאירוח אותו הוא הלהיט מראש התחמם עד כדי פיצוץ, המשיך הצעקן להאשים בין השאר אותך בפיצוץ שהוא אחד האחראיים הראשיים לו. שים לב שאיש, גם אלה שלכאורה תמכו בעמדותיו, וסייעו לו להלהיט את הדיון לא תמכו בעמדתו המופרכת, ההיפך, כל מי שהתבטא בנושא התבטא נגדו. אני מבין היטב את הכעס שלך, אבל, נדמה שהיחס היחיד לו זקוקים אנשים אלה, גם לטובת הכלל, וגם לטובת בריאותם הם, היא התעלמות. עזיבה שלך תיהיה רק פרס לאותו צעקן, שאני חיב לאמר, שגרם גם לי, מחשבות שניות בקשר להשתתפותי כאן, רק מפני שהמקום הפך ללא כל כך נעים. יתכן והטעות הייתה שהוא לא נחסם מהר מספיק, יתכן ועצם בחירת הנושא הייתה טעות (אינני יודע ואינני רוצה להגיב בנושא) ויתכן, שדר´ גולני יכל לנהוג באורך רוח גדול יותר, שהרי מן הסתם לא הייתה זאת הפעם הראשונה שהוא נתקל בתגובות טיפשיות שכאלו, בכל אופן נדמה לי שטוב תעשה אם תעניק לאותו מטריד את הטיפול הראוי תמשוך בכתפיך, תתעלם ותשאר עימנו.

Marinette

New member
ובנימה אופטימית זו ../images/Emo141.gif

נסיים גם את האתנחתא האקטואלית שעברה עלינו בשבוע האחרון, ונחזור לשיגרה שלנו, שבה לא מתנצחים על ענייני אקטואליה, ומפנים דיונים באקטואליה לפורום שעוסק בזה. בדבר אחד אתם יכולים להיות בטוחים: הפעם הבאה שנארגן אירוח בנושא שיש לו קשר ישיר עם אקטואליה של א"י תהיה בעוד ***הרבה, הרבה*** זמן, אם בכלל.

yay ../images/Emo45.gif

אני חושב שההודעה הראשונה או השניה שלי בפורום הזה, הייתה מדוע לא ניתן לדון פה בענינים הנוגעים באקטואליה מתוך זוית ראיה היסטורית, את או סרטוריוס ענתם לי (אינני זוכר כבר מה) וקיבלתי את עמדתכם כי זו היא עמדת ההנהלה, השבוע האחרון הוכיח היטב עד כמה נכונה הייתה החלטה זו

לוו

New member
תופסת טרעמפ

קול קורא לאייל הקורא של הניבלונגים "תישאר תישאר תישאר " !!!!!!!

רק בשבילך ורק בשביל

ללמד את מסורתי שהקבוצה הגדולה ביותר בעולם היא ליברפול וקבוצת "הגברים המאוחדת" היא סתם העתק זול של בנות הספייס גירל אני נשאר. ובשביל סטרטיוס ומרינט החמודים ובשביל הייסטינג ובשביל לוו וגם בשביל טרה10 ומסורתי ... ובשביל תפארת מדינת ישראל (מדליק
משואה בהר הרצל).

למעלה