לאור האזנה מחודשת

החיבור

New member
לאור האזנה מחודשת

ומרגשת, מצאתי לנכון להעלות את השאלה הבאה: מה לדעתכם הופך את SOTT לכזה אלבום משובח? לא שאי פעם פיקפקתי באלבום הזה, אבל אני מתקשה לשים את האצבע על סיבה אחת מדויקת. מרשה לכם למנות יותר מאחת, אז יאללה - לעבודה!

החיבור

New member
ובשתי מילים?

מה עם השראה מסוג חדש? הפרידה מסוזאנה? הפרידה מהרבולושן?

HeavenlyB

New member
לא חושב

פרידות יש תמיד, ועובדה שגם היו אלבומים פחות טובים. אני חושב שהוא עוד היה בהתלהבות של הפקות גדולות וחיפש ליצור עוד משהו שיתפוס כמו גשם סגול. ד"א, הדיסק, מבחינת סאונד, הוא עלוב. מי שהפיק את הגירסא הדיגיטלית צריך להיתלות. זה אחד האלבומים הכי חלשים מבחינת ווליום שקיימים. אם תנסו לשמוע את האלבום כתקליט, לא תרצו לחזור לדיסק.

HeavenlyB

New member
הייתי מסכים איתך, אבל

כשחברים שלי מחו"ל מתלוננים על אותו נושא, קשה לי להאשים את הישראלים

DJ$upreme

New member
יתכן, יתכן,

ובכל זאת הגרסא שהודפסה בארץ מחפירה, ולעומת זאת מה שיש לי מחו"ל סביר יותר.

dgil

New member
כמה סיבות:

המגוון הסגנוני העובדה שאין באלבום נפילות שהאלבום נפתח ב sign of the times שהיה שיר (ווידאו קליפ) פורץ דרך שהאלבום מסתיים ב Adore – אחד השירים היפים של פרינס אי פעם זה שיש בו בלדות אהבה לצד שירי מחאה לצד שירי זימה הבלדה על דורת'י פרקר הסולו גיטרה באמצע I could never take the place.. כלי הנשיפה ב slow love צריך עוד סיבות??

DJ$upreme

New member
הסיבות הן:

Sign 'O' The Times" - "Play In The Sunshine" - "Housequake" - "Ballad Of Dorothy Parker" - "It" - "Starfish And Coffee" - "Slow Love" - "Hot Thing" - "Forever In My Life" - "U Got The Look" - "If I Was Your Girlfriend" - "Strange Relationship" - "I Could Never Take The Place Of Your Man" - "The Cross" - "It's Gonna Be A Beautiful Night" - "Adore וגם, בהחלט - Shockadelica NUFF SAID

למעלה