לאור בקשתה של שיר :)

ranch22

New member
לאור בקשתה של שיר :)

ההמשך של הפינה החדשה :) להזכריכם, חוקי המשחק: כל מי שמשתתף מתחיל עם 150 נק' כל אות אהו"י עולה לכם 20 נק'. כל אות רגילה עולה 10 נק'. כל אות שאתם מנחשים נכון - 10 נק'. מי שמנחש נכון את המשפט - 100 נק'. יש גם את גלגל הרמז, שתוכלו להשתמש בו כל פעם ולבקש רמז שהוא יעלה לכם ב50 נק'. ומצב הנקודות: ליאת- 150 נק. זוהר- 160 נק'. שיר- 250 נק'. ואתן עדיין מוזמנות לנסות להמציא לה שם. ובקיצור, למשפט: "_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _" הפעם משפט קל, משיר לא קל. רמז: אל תחפשו שיר מוכר מתמיד :) בהצלחה!

ranch22

New member
:)

"_ כ _ _ _ כ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ "

שיר m

Well-known member
וואו, מאיפה להתחיל...

ר'. "פותרים שורה" "זהה את השיר" (גרועה בזה, הזהרתי...
)

ranch22

New member

מה עם "של מי השורה הזאת בכלל?" "_ כ _ _ _ כ _ _ _ _ _ _ ר _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ר"

ranch22

New member

"_ כ _ _ _ כ _ _ _ _ _ ב ר _ _ _ ב _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ " נו, בחייכם, זה משפט ממש קל.

ranch22

New member

"_ כ _ _ _ כ _ ל _ _ ל ב ר _ _ _ ב ל _ _ _ _ _ ל_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ " ועכשיו זה באמת ממש קל.

ranch22

New member

"_ כ _ _ _ כ _ ל _ _ ל ב ר _ _ _ ב ל _ _ _ _ _ ל_ _ _ _ _ _ _ _ ש _ _ _ _ _ "

ranch22

New member

אז עכשיו כן? "_ כ ו _ _ כ ו ל _ _ ל ב ר ו _ _ ב ל _ _ _ _ _ ל_ _ _ _ _ _ _ _ ש _ ו _ _ _ " וזהו, עכשיו כבר אין מצב שלא תגלו.

ZoHaRoT

New member
זאת שיר כותבת:

זה מוכר לי בטירוף!!! נו אני לא מצליחה להיזכר... "יכולתי לברוח... לא הייתי מישהו אחר..." נו! זה מתסכל! אני מכירה את השיר הזה!

ZoHaRoT

New member
אה!

המוסד הסגור...! היי, לא כולם מכירים את זה...
"נכון יכולתי לברוח אבל עדיין לא הייתי מישהו אחר"

ranch22

New member
הו!! סוף סוף!!

:) וכל מי שמשתתף מכיר את זה :) כל הכבוד!!

למעלה