לאור בקשותיכן: הדיאטה שלי

shirka

New member
לאור בקשותיכן: הדיאטה שלי

פרטים על הדיאטה והדיאטנית: קוראים לה אירנה. היא מדהימה. היא תומכת לאורך כל הדרך [טלפון יועבר במסר למתעניינות] קצת פרטים על הדיאטה עצמה: בגדול זו הפרדת חלבונים מפחממות, כאשר בשלב הדיאטה אין פחממות (כלומר הפחממות חוזרות-בהפרדה כמובן- בשלב השמירה על המשקל) יש 2-5 פירות ליום -שעה הפרדה בין פירות לדברים אחרים [בעצם הפחממות היחידות בתפריט] חלב -מוצרים לבנים בלבד -כלומר חלב, ריויון, יוגורט טבעי וכו´ 4 שעות הפרדה -וגם אי אפשר לשלב עם כלום -כלומר גם בלי ירקות. אפשר לאכול בשר דגים קטניות וכו´ ללא הגבלה *אבל* 75% מהמזון אותו צורכים צריך להיות ירקות -כלומר אם אוכלים קילו בשר- צריך לאכול 3 קילו ירקות (אני קצת מגזימה לצורך הדוגמא). והכי חשוב שתיה מרובה של מים - 2 ליטר ליום לפחות (אני לימדתי את עצמי לשתות והיום אני שותה 3!) אין פחממות בכלל חוץ מהפירות-לא תפו"א לא אורז לא פסטה -כלום. בנוסף יש טיפול באלקטרודות שעוזרות לפרק את השומן בגוף כדי שירד יותר בקלות. אם יש ריכוז שומן באיזור מסויים אז אפשר לכוון לשם. (אפשר כל מקום מלבד החזה) חוץ מזה, אני מתאמנת על אלפטיקל -כמו אופניים אבל בעמידה, וגם לפני חצי שנה בערך נרשמתי לסטודיו C. הדיאטה בתחילת הדרך, קשה , הפחממות זו התמכרות, אבל אחרי שהן יוצאות מהמערכת, הכל נהיה הרבה יותר קל [אחרי שבועיים עד חודש]. פתאום מגלים שהפחממות לא חסרות לנו בכלל [יש לי עוד חברות שעשו כמוני את הדיאטה (אחרי שראו אותי) והתגובות שלהן היו דומות] והקילוגרמים "נושרים מעצמם"... אני מאוד ממליצה ללכת לדיאטנית עצמה, [אם אפשרי מבחינת מרחק וכו'] עצם זה שהתייצבתי פעם בשבוע אצלה לשקילה "חייב אותי" להראות ולראות תוצאות, לתמיכה שלה בי יש אחוז גדול בהצלחה שלי. זה בגדול, בהצלחה לכולנו

שירי אפשר בבקשה לבקש דוגמא לתפריט יומי

בדיאטה שלך? כי במחשבה שנייה אני רואה שאני מכורה לפחמימות... אני סקרנית לדעת לדוגמא אם הכנתי מרק ירקות שיש בו תפוח אדמה או בטטה מותר לי לאכול מהמרק? כי תפוח אדמה זו פחמימה למיטב ידיעתי.

shirka

New member
אסור תפו"א בטטה וכל פחמימה אחרת

דוגמא לתפריט יומי: ------------------------- בוקר: קפה הפוך [חלב 1%] [באופן עקרוני הדיאטנית ממליצה בלי קפה] [אני אישית לא כלתי אף פעם בבוקר מי שכן אוכל יכול לאכול יוגורט, ריוון או ירקות חתוכים] צהריים: סלט ירקות גדול [כל פעם מגוונת במרכיבים לפי מה שבא לי] עם תוספת של טונה ו/או ביצה ו/או עוף ו/או אפונה וכו' ערב: סלט ירקות או ירקות חתוכים, עם קצת סלט חומוס או חצילים או ביצה או עוף [זה תלוי מה אכלתי בצהריים] אפשר לגוון במרק ירקות, לפעמים אני אוהבת לאכול סלט גזר ענקי בערב [גזר מגורר במעבד מזון, +מיץ תפוזים + כף צימוקים/חמוציות] ביניים: 5 פירות מפוזרים על פני היום או סלט פירות בערב מרק 10 מסטיקים וסוכריות ללא סוכר

סליחה שמתערבת אבל לפי החישוב שלי

את בקושי מגרדת 1000 קלוריות ליום אז בטח שרזית. אין פלא. הדיאטה שלי מורכבת כמעט מ-1800 קלוריות ליום.

dor and more

New member
מ1800 קל' אין מצב שתרזי מאמי,

גם אני חשבתי ככה ולא הבנתי למה אני לא מרזה, גם אני אוכלת באזור ה1000 קל' היום (עם פחמימות) וירדתי כבר 20 קג' אין ברירה אלא להוריד קל'. אני לא יודעת כמה את שוקלת - אבל אני 92 קג' וזה מה שאני שורפת ביום 1700 קל' אם אני אוכל 1800 , אני רק אשמין...

אבל זה מה שאני אוכלת כבר 10 שנים ואני על אותו

משקל כל הזמן. ולשירי - צר לי גם אם תעלי את כמות הבשר או הירקות שאת אוכלת במשך היום עדיין אינך עוברת 1000 קלוריות ליום.. ורק לידיעה בירקות כמעט ואין קלוריות הירק שיש לו הכי הרבה זה עגבניה = 59 קלוריות ל-100 גרם מוצר.

shirka

New member
לא נתתי כמויות, גם לא קלוריות..יש ימים שאכלתי

יותר בשר [וגם יותר ירקות בהתאמה] ואז כן נראה לי שעברתי בכיף את ה1000 אבל שוב, זו שיטה ואף פעם לא ספרתי קלוריות.

מאיה147

New member
לפי מה שאת כותבת

את מטופלת באלקטרודות מה זה אומר וכמה זה עולה?

shirka

New member
זה חלק מהטיפול, האלקטרודות והדיאטנית

פגישה אצלה עולה 100 ש"ח.

מאיה147

New member
מה שאומר

שלאלקטרודות האלו עושות את העבודה בדיוק כמו האולטרסאונד ? פירוק השומן וטיפול בצלוליט

shirka

New member
אני לא יודעת מה עושה האולטראסאונד אז אני

לא יודעת להגיד אם זה אותו דבר. המכשיר הזה שולח מן "פולסים" לשרירים מה שגורם להם "מן לקפוץ". זה לא כואב [יש לזה גם ווסת] זה פשוט לא נעים ומקפיץ ומרעיד
, זה נשמע זוועה אבל זה ממש לא סיפור לדעתי...

Aviv Finkel

New member
זה ממש יפה כמה שרזית, א-ב-ל..

לא רוצה להרוס לך או משהו אבל לפי דעתי דיאטות כאלו לא מחזיקות לטווח ארוך או לכל החיים. אני פעם עשיתי דיאטת אטקינס, שזו דיאטה ללא פחממות כמעט.. ותוך ארבעה ימים הורדתי שני ק"ג. נכון זה משמח.. והחזקתי עם הדיאטה במשך חודשיים ואז הפסקתי..והשני ק"ג עלו בחזרה+ עוד אחד. אבל בתאכלס? כמה אפשר להחזיק עם דיאטה שכל היום חיים רק על בשרים, וכל היום צריך לבשל? וכמובן.. אי אפשר לאכול אפילו לחם או תפוח"א או ממתק קטן? מחזיקים כמה שבועות אבל בסופו של דבר אף אחד לא יצליח בדיאטה הזאת לכל החיים. אני מאוד שמחה מהצלחתך!! אבל זאת דעתי........

net the jet

New member
../images/Emo45.gif גם אני חושבת כמוך. מכירה כמה שבאמת

מתנזרות לכל החיים. סוג של סגפנות לדעתי. משהיא שאני מכירה וירדה יפה אמרה שהיא לא מכניסה הביתה שום דבר שהיא לא תעמוד בפניו. אם היא מארחת וקונה עוגה או משהו מביא, איך שהאורחים הולכים-כל השאריות הולכות לפח. כשהבן שלה בא לבן שלי ואני מכבבת בעוגה או עוגיות- הוא אוכל כאילו אין מחר...... מה אני אגיד לכן.... אוכל זה חלק חשוב מהחיים שלי, אני נהנית להכין ולאכול, ואני חושבת שהחשוב הוא ללמוד לאכול במידה הנכונה, לדעת מתי מספיק ומתי "לחסוך" ולא להתנזר לחלוטין.... זו דעתי בכל אופן.

shirka

New member
אני לא מתנזרת, אני נהנת מאוכל לא סובלת ולא

מרגישה ש"חסר לי", ההרגשה שאת מתארת זה החויה הראשונית של הדיאטה הזאת, החודש הראשון נגיד, אבל זה עובר...והיום טוב לי, טוב לי שספגטי, צ'יפס וג'חנון לא מושך אותי ואני אדישה אלהם [פעם אלה היו האהבות הגדולות שלי וראו את זה עליי טוב טוב...
], אני מרגישה הכי חזקה ככה וכל כך טוב לי עם זה.

net the jet

New member
שמחה שמצאת מה שהולך לך. בסופו של דבר- זה

הכי חושב. לא לכל אחד מתאים מה שלשני עובד מצוין. זה הקטע- להכיר את עצמך ולדעת מה עובד ומה ילך כדרך חיים. לי יש צליאק ואני שומעת לא מעט אנשים שאומרים לי "לא הייתי מסוגלת בלי לחם נורמאלי, או בלי XYZ...".... אבל כשאין ברירה, אין ברירה.... ואם לומר את האמת, אמנם אני מתגעגעת לכל מיני דברים אבל בהחלט מסתדרת נפלא בלעדיהם ( ואני לא אוכלת את כל התחליפים כי לא טעים לי ) אז כשאין ברירה או שכממש רוצים משהו- מסתדרים ולומדים לחיות בלי ולדחות סיפוקים של אוכל

shirka

New member
זה בסדר, אי אפשר להרוס לי ../images/Emo6.gif

קודם כל, את הדיאטה עשיתי במשך שנה ושלושה חודשים בערך [לא יודעת אם קראת כבר אבל אני ירדתי בדיאטה הזו 63 קילו], ואני שומרת על המשקל כבר שלושה-ארבע חודשים. הדיאטה הזו היא לא אטקינס. לי באופן אישי היא מתאימה מאוד ואני כבר יודעת שזו דרך חיים בשבילי, זה לא מרתיע אותי לא מבאס אותי ואין לי שום בעיה לחיות ככה כל החיים. היום בשלב השמירה, אני יכולה לאכול לחם תפ"א וכל פחממה אחרת [אבל בהפרדה מחלבונים -שוב, אין לי בעיה עם זה] לגבי מתוקים, אני לא התנזרתי לגמרי... פעם ב... אכלתי קינוח, טעמתי עוגה והמשכתי הלאה... אני מכירה עוד בנות שאצל הדיאטנית שלי כבר שנים [היא עושה פעם בחצי שנה מפגש עם לקחות עבר והווה לתמיכה] שומרות יפה ולא "מתנזרות" מהחיים ומאוכל, כך שאני לא מסכימה עם ההכללה שלך ש"אף אחד לא יצליח בדיאטה הזאת לכל החיים". אני אצליח, אני בטוחה בזה, אבל זה לא קשור רק לדיאטה עצמה זה קשור להחלטה שהגעתי אליה שאני -לא אחזור להיות שמנה יותר, הרבה יותר טוב לי ככה
.

למעלה