לאורנה ותניס

l Liran l

New member
לאורנה ותניס

מי שקרא את הרשומות בהתחלה (כמוני), קיבל תמונה שתניס ולאורנה היו ביחד כשהיו ילדים, ובכלל- שזו הייתה אהבה הדדית מלכתחילה. עכשיו סיימתי לקרוא את הספר הראשון של שישיית המפגשים, רואים שם שלתניס כמעט ולא היה קשר עם לאורנה, שהיא כפתה את עצמה עליו, ולא היה בניהם כמעט כלום, וסתם ניפחו את זה ברשומות! עיצבן אותי... בכל אופן- אני לא מבינה מה יש לאנשים נגד שישיית המפגשים, נכון שזה לא ברמה של השאר, אבל אני בסף הכל נהנתי מאוד מהרוגע היוצא דופן לאורך כל הספר, בקיצור- שווה לקרוא למה תניס הוגלה מקלניסטי.

Guybrush Marley

New member
הא?../images/Emo118.gif

באמת לא צריך להסתמך על שישיית המפגשים, אבל להגיד ש"זאת סדרה דפוקה" זה לא טיעון... לא צרך להסתמך על שישיית המפגשים בגלל שהם נכתבו לא ע"י מרגרט וטרייסי, אלא כל אחד מהם נכתב בידי סופר אחר. גם בספרים של מרגרט וטרייסי יש סתירות, אז ברור שיהיו סתירות בספרים שנכתבו ע"י מישהו אחר, לא? סתירות זה משהו אנושי, שכמעט בכל סדרת ספרים יש, ולכן אחת כמה וכמה בסדרה נרחבת כמו רומח הדרקון.

נכון, וזו בעצם הבעיה.

בגלל שכל אחד מהספרים נכתב על-ידי סופר שונה, וכל אחד מהסופרים האלה הוא לא מרגרט וייס או טרייסי היקמן, לא רק שיש סתירות, מה שהוא מובן ומקובל, אלא שהן סתירות עצומות. גם בין ספרי הסדרה לבין עצמם וגם בין ספרי הסדרה לספרי הרשומות וכל השאר. בגלל זה לא כדאי להתעצבן או בכלל לייחס חשיבות לכל הקשקוש הזה שנקרא "שישיית המפגשים". באמת סדרה גרועה. בקשר לתניס ולאורנה, אני כבר לא כל-כך זוכר, אבל מה שכתוב ברשומות הוא כנראה הנכון. אני חושב שבאמת היה ביניהם משהו, אולי באמת קצת יותר מצד לאורנה ופחות מצד תניס המיוסר שלנו, אבל אחר-כך הוא גורש והם נאלצו להיפרד. בסך-הכל זה לא יאה שהבת של, "דובר השמשות", קוראים לזה? תצא לגלות אחרי ממזר חצי-אדם. ואז הוא הכיר את קיטיארה.

l Liran l

New member
נכן שהיא לא נכתבה ע"י מרגרט וטרייסי

אבל זה לא הופך אותה לסידרה דפוקה. אני בכל אופן נהנתי.

strahd

New member
רק הספר הראשון סביר

כל השאר ממש נוראים, אבל ממש.

l Liran l

New member
אם אתה אומר...

אוקיי, אני אנסה לקרוא את השני. אם הוא יהיה נוראי, אני אפסיק לקרוא, על סמך ההמלצה שלך. תודה על ההמלצה (אם זאת הייתה אחת כזו..חח)

לא קשור.

לא אמרתי שזה שהיא לא נכתבה ע"י וייס ואיקמן (כך קוטבים את זה?) אופך אותה לדפוקה. קראתי כמה ספרים של נכתבו ע"י וייס ואיקמן ודי האבתי אותם. הבעיה של שישיית המפגשים היא ש... טוב לא יודע. היא פשוט לא מעניינת ומרתקת כמו ספרים אחרים. אהבתי רק את הראשון.

lironlondon

New member
../images/Emo6.gif איזה צירוף מקרים!XDDD

אני בדיוק התחברתי לפורום גם כדי לדווח על סתירות, אבל לא בשישיית המפגשים... בכבשן הנשמה כתוב שמי שדאג ללימודי הכשף של רייסט זה קיטיארה, בעוד שבדרקונים של דמדומי הסתיו כתוב שאבא של רייסטלין דאג לזה... ובכלל, כתוב שאביו של רייסטלין לא היה בבית כל הזמן או שהוא נטש אותם, משהו כזה, לא זוכרת בדיוק, ורק קרמון היה קשור לאב, לא?

Landei

New member
לדעתי "כבשן הנשמה" היה האכזבה

הגדולה שמרגרט הנחילה לנו. הרבה סטירות עם הזכרונות מהרשומות והאגדות, ורבות מהחידות שהוצגו ב-6 הספרים כאן באו לפטרונן בצורה מרושלת, שלגמריי מפחיתה מערכן. לדעתי - חבל שהספר נכתב, כי זה אחד הספרים שלא ניתן היה לא לקרוא.

למעלה