לאורלנדו יש סרט חדש!!!!!!!

OB4ever

New member
לאורלנדו יש סרט חדש!!!!!!!

כן כן זה סופי...הסרט שהעיפו את אשטון ממנו אורלנדו יככב בו!!! אליז'בת' טאון!!!!!!! אני הולכת לשלוח את זה לראש 1 וחסר להם שלא יפרסמו את זה..אורלי גבר על אשטון!!!

OB4ever

New member
תפסו תסיפור!!

גם בHELLO פרסמו שאורלי גבר על אשטון!!

ThisIsJustME

New member
יההההההההההה!!!!!!!!!!../images/Emo47.gif

אורלי הוא המלך!!!!!!!!!!! והאואואו!!!!!!!!!
בואנה חסר לראש 1 האלה אם הם לא מפרסמים את זה אשטון קוצ'ר לא שווה לבוהן של אורלנדו המדהים

OB4ever

New member
ההודעה יורדת!!

בננות זה ממש ממש חשוב תגיבו!!! אתן קולטות סרט חדש!!

ThisIsJustME

New member
אגב בננות

אני וחברה שלי בונות אתר על אורלנדו בלום :] ברגע שיהיה על הרשת משהו מהאתר אני אתן לך ת'כתובת

OB4ever

New member
גם אני וחברה שלי

בונות אתר עליו....הוא כמעט גמר נשאר לי גלריות ועוד כמה דברים קטנים..הבעיה היחידה שזה על אתר חובבים ומלא פעמים יאהו לא נותן להיכנס לזה!!! א..ואני גם צריכה לשנות את הרקע מירוק לכחול

בקשר לאתר שלך!

הוא ממש מממש יפה! רק בקשר לחלון שבו רואים את הדפים, יהיה יפה יותר לדעתי אם למשל תעשי את החלון הזה יותר קצר בגובה..
זה פשוט כזה ממש ארוך שאי אפשר אפילו לראות את כולו באקספלורר...
וקבלי ח"ח על האתר!!

חה חה אשטון! ../images/Emo3.gif

יאי!!! אורלנדו קיבל את התפקיד!!! וזה נשמע גם סרט מאוד נחמד!! אני מקווה!
חהחה! עכשיו עוד יותר הוכחנו שאורלנדו שחקן יותר טוב, אבל הרבה יותר טוב מאשטון!! כמובן שכבר ידענו את זה תמיד אבל עכשיו יותר אנשים יכולים לדעת!!

יא, יא יאאאאאאאאאאא

ידעתי שהוא יותר טוב מהאשטון הזה! ונורא כעסתי שהוא ניצח אותו במלחמת כוכבים! סליחה למי שאוהב את אשטון..

ישש, יששש, ישששששששש

ידעתי שהוא יגבור על האשטון הזה!! ונורא כעסתי שהוא ניצח את אורלילה במלחמת כוכבים.. סליחה למי שאוהב את אשטון..

תצ1

New member
בנות, בנות בנות

הרי על מה אנחנו מתרגשות כאן?????? אנחנו הרי כבר הבנו את העובדה שאורלנדו גובר על אשטון מזמן!!!! אנחנו פשוט טיפה מתקדמות מעולם הקולנוע..... הכל היה עניין של זמן!!!

תצ1

New member
חחחחחחחחח בוודאי שאפשר!!!!

אפילו ארבעה פטריות!!! הכל בשבילך!!!

למעלה