לאורלנדו יש חברה.....

לאורלנדו יש חברה.....

הבריטי היפהפה ממש רוצה לזכות בתואר "הבלתי-נלאה של השנה". כעת יוצא עם מגישת MTV אורלנדו בלום לא נח. הבוקר דווח כי השחקן יוצא עם מגישת MTV, וונסה מינילו שבעברה אחזה בתואר האמריקני המקביל ל"נערת היופי-עשרה". השחקן והפוסטמה בת ה-24 נצפו בסוג של מבשלת תה במנהטן, כך מדווח ה'דיילי ניוז'. "הם התלחששו, התלטפו ורקדו כל הלילה. בנות ניגשו וניסו למשוך את תשומת ליבו, והוא בנימוס דחה את כולן בשביל וונסה, יותר ביחד מזה אי-אפשר להיות" אמר עד ראיה. את דוברה של וונסה, המנחה בין היתר את TRL, לא ניתן היה להשיג. וונסה ..........
אני יהרוס לה ת'קריירה.....

קמימונת

New member
איפה קראת את זה???

ויש תמונות פפראצי???
או לפחות תמונות שלה???? איך היא ניראת?!

מאיפה זה באמת?

ואני אחכה שיהיו תמונות או משהו.. שונאת שיש שמועות בלי הוכחות

לא נראה לי.../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

וחוצמזה - לא ראיתם אותי עם אורלנדו אתמול בארומה? [אוקיי. עלוב. אז זה ממחיש את הטמטום. אני מצטערת
]

אם זה נכון...

היא תעבור לרשימה השחורה שלי! ולמי שברשימה השחורה שלי קשה לו מאווווווווווד לצאת משם! מאוד
אם זה לא נכון... וואלה ייכנסו לרשימה השחורה שלי על זה שהם הלחיצו אותי ככה
... בקיצור עדיף שזה לא יהיה נכון וזהו עדיף לוואלה להיות ברשימה השחורה שלי... ולא לוונסה!

VIVIAN3

New member
איזה בולשיט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה כל כך אעעעעע
אני לא מאמינה שיש אנשים כאלה בעולם
הוא רק נפגש איתה בTRL ביג דיל
איזה מעצבנים הם
מנסים להרוס לאורלנדוש את החיים:,( בוהו

אאאאאמ........ כן זה מוואלה....

טוב ........... אם זה לא באמת...... אז........ יש אלוהים........ ואם זה נכון...... אז......... וונסה הפוסטמה הזאת..... אממממ..... בגלל שלא הייתי הרבה זמן בפורום ואולי זה קצת מאוחר או טיפשי לשאול.... אבל ממזמן שלחנו כל הפורום מכתבים....... משהו קרה איתם???. משהו חזר חזרה??????

למעלה