לאורליש 2

לאורליש 2

שלום, המלצות מנסיון אישי: המלצות והפניות של הרב פירר תמיד טובות ומדויקות. בכל פעם שניסינו הגענו בדיוק לאותו מקום (רופא, מרפאה) שבירורים מייגעים יותר עם רופאים וחברים הביאו אותנו. ובנוסף: הטיפול בשניידר נהדר ומרגיע. ד"ר אמיתי מנוסה ונותן יחס נהדר. לבסוף: נסו להגיע לפרופסור מצגר. הוא אומנם "מהדור הישן" אבל עבורנו הציל את המצב (נפשית ופיסית). אני לא יודע היכן ואם הוא מטפל כיום. אולי ביקור פרטי ? (ככה אנחנו התחלנו). ולבסוף: נסו לתאם פגישה עם ד"ר ווינר שנמצא החל מהיום בארץ. הרב פירר וד"ר לפידות הן כתובות נהדרות כדי ליצור את הקשר. ד"ר רווה הוא המתאם והמארח של ד"ר ווינר.

אורליש1

New member
תודה, איך ניתן לקבוע פגישה אצל ד"ר

תודה רבה, הייתי הערב בכנס ואני שמחה שהגעתי. לא הייתי מודעת לכל העניין. איך ניתן לקבוע פגישה אצל ד"ר וינר? דרך אגב אנחנו אורליש1

לאורליש1

הי, טעות, חשבתי שזו הודעה מספר 1 לאורליש, ולכן רשמתי 2. ולהאמין שאני מבין במחשבים .... בכל מקרה: קשה להגיע ישירות לד"ר ווינר (אולי לקחתם ממנו פרטים בכנס ?). זה לא שהוא לא עונה אלא שהוא כנראה מאוד עסוק. השיטה שלנו היא: לפנות לד"ר לפידות בביקור ולבקש שיעזור בקשר (יש לו קשר מצויים עם ווינר). לפנות לפירר ולבקש שיעזור בתאום פגישה בביקור הבא. כאן לא מקבלים תשובה מידית אלא טלפון הביתה מספר ימים לפני הביקור של ווינר בארץ. ולבסוף, במקביל לכל, לשלוח דוא"ל לווינר עם הסיפור האישי. הדוא"ל שלנו יש הוא: [email protected] שזה מגיע לעוזר שלו. אני יודע שיש גם אנשים שיש להם את הטלפון שלו. תנסי לבקש בפורום.

אורליש1

New member
עוד מספר שאלות...

פרופ' מצגר - איזה סוג רופא הוא - פלסטיקאי או א.א.ג ? ד"ר לפידות - הבנתי שהוא בתל השומר ??? איזה סוג רופא הוא? יש לי תחושה שיש חילוקי דיעות בין הפלסטיקאים לבין רופאי א.א.ג - האם התחושה נכונה? יש לנו תור לבן אמיתי ולד"ר רווה - אני מקווה שיתנו תשובות "טובות" (אין לי מושג למה הכוונה בטובות) ושוב תודה ולילה טוב

עוד תשובות

הי שוב, יש חילוקי דעות, ללא ספק. אני לא בטוח עם בין פלסיקאים וא.א.ג. או סתם בינם לבין עצמם. השיטה שלנו לאורך כל הדרך היא לחפש את הרופא שנותן לנו ביטחון ושלוות נפש. שיפוט רפואי מלא הרי אינו ממש ביכולתינו ואם הם לא יכולים להחליט בינם לבין עצמם אז מי אנחנו שנחליט ? עם זאת, יש כן משהו שהוא בידנו: החשיבות שכל משפחה וכל אחד נותנים להשפעות השונות של הטיפולים ולתוצותיהם. למשל: טיפול בסטורואידים/ניתוח בגיל מוקדם כדי "להעלים" את הבעיה בהקדם, מול חיים עם ההמנגיומה ודעיכה טבעית ואיטית ללא השפעות לוואי של טיפולים. לפעמים, כך סיפרו בכנס הראשון בין השורות, המשפחה לוחצת לבצע ניתוח עקב חשש מהתמודדות עם הבעיה ועם הסביבה והרופאים עלולים להגרר לניתוח גם אם המתנה לדעיכת ההמנגיומה באופן טבעי עדיפה. צריך לשמוע את כל ההיבטים ואז לבחור את הרופא והטיפול המתאים. ומאותו הרגע לדבוק בכיוון הזה ולהאמין בו. זו לפחות דעתי. אם יש לכם פגישה עם רווה, נסו ללחוץ על יעוץ עם ווינר בביקור הבא שלו. אייל רווה הוא המארח שלו בביקורים שלו בארץ. (במקביל לכל הכיוונים שהזכרתי בתשובה הקודמת - כדי להפגש עם ווינר צריך לפעמים קצת מרפקים כי הוא באמת מאד עסוק). מצגר הוא א.א.ג. והוא הרופא שהיה בשניידר לפני בן אמיתי (שחפף איתו והחליף אותו). נסו לשאול עליו את בן אמיתי. שמעתי שהוא מקבל בקופת חולים מכבי פעם בשבוע אבל אינני זוכר היכן. נסו בפורום או חפשו משפחת מצגר במושב רשפון. לילה טוב, המון הצלחה

למעלה