לאוריאל

shamas sliman

New member
לאוריאל

שלום לך באמונה הנוצרית ישוע הוא המילה של אלוהים זאת אומרת שהוא האל שנולד מאישה בתולה. ישוע הוא אל שלקח את הגוף שלנו והיה אל ובן אדם ביחד זה סוד הדת הנוצרית. וכשהוא אומר איזה מילה אנחנו מאמינים בה בגלל שהוא אלוהים. היהודים מאמינים בישוע שהוא יבוא כמלך ויחזיר את הממלכה היהודית. ישוע בא לפני יותר מ2000 שנה הרבה יהודים לא האמינו בו בגלל שהוא בא כמלך רוחני וכמלך הארץ והשמים. אני חושב אם אנחנו קוראים את התורה בצורה רוחנית ואחרכך קוראים את הברית החדשה באותה צורה אנחנו נבין שישוע הוא מלך רוחאני יותר הוא יתן לנו את הדרך הנכונה שנבין אותו יותר ונבין את המילות שהוא אמר. כשהוא אומר "יש לכם אב אחד שהוא בשמיים" זה נכון הוא אלוהים בורא העולם.

salt of earth

New member
אח סלימאן ../images/Emo140.gif

כאשר תרצה להוסיף תגובה להודעה מסוימת, אחרי שאתה פותח אותה יש למטה שתי אפשרויות. "הוספת תגובה" "הוספת תגובה מהירה" וכך אותה הודעה תשורשר להודעה שאליה רצית להגיב, אבל כאשר אתה לוחץ על "הוספת הודעה" שנמצאת בתחילת עמוד הפורום אז בכך אתה מוסיף הודעה חדשה לגמרי. בוקר טוב ואלוהים יברך אותך

michaeld1

New member
שלום השמאס סלימאן, אני מניח שהתכוונת לומר כי

היהודים מאמינים במשיח שיבוא כמלך ויחזיר את הממלכה היהודית. הם לא האמינו/מאמינים בישוע (לצערנו). נכון?

shamas sliman

New member
היי

זה נכון והם עדיין מחכים לו כמו שאתה יודע. ועל זה יש הרבה להגיד אבל אני חושב שפה לא המקום הטוב לדבר על הנושא הזה. אני רק מתפלל שכל העולם יבוא לישוע לא רק היהודים. ולנוצרים אני אומר תשתדלו להיות כמו המשיח. בגלל שהשם שלכם (נוצרים) או (משיחים) יהיה נכון. שנתפלל לזה כולנו

salt of earth

New member
../images/Emo45.gif נכון מאוד!

ולהיזכר בדברי ישוע, فأنتُم إِذنْ، كونوا كامِلينَ كما أَنَّ أَباكم السَّماوي هو كامِل. (متى 5:48) לָכֵן הֱיוּ שְׁלֵמִים כַּאֲשֶׁר אֲבִיכֶם שֶׁבַּשָׁמַיִם שָׁלֵם הוּא׃ (מתי ה 48) هكذا فَلْيُضِئْ نُورُكُم لِلنَّاس، لِيَرَوْا أَعمالَكُمُ الصَّالحة، فيُمَجِّدوا أَباكُمُ الَّذي في السَّمَوات. (متى 5:16) כֵּן יָאֵר אוֹרְכֶם לִפְנֵי בְּנֵי הָאָדָם לְמַעַן יִרְאוּ מַעֲשֵׂיכֶם הַטּוֹבִים וְשִׁבְּחוּ אֶת־אֲבִיכֶם שֶׁבַּשָׁמָיִם׃ (מתי 5:16)

michaeld1

New member
תודה אלשמאס סלימאן. מל מה קורה?

מרוצה מתפקודי (כדובר)? או להתחיל בחיפוש מקום עבודה?

salt of earth

New member
מל שם יפה גם ../images/Emo9.gif

האמת שלא, שקועה בלימודים יותר נכון. אם כבר שביתה אז שתהיה מועילה לפחות... תפקיד הדובר זה על תקן נסיון, חוץ מזה זה בהתנדבות לא? תפאהם מע אל מודירה בנושא זה, אתם מדברים אותה שפה

michaeld1

New member
אלמודירי מדמוני...היא חברה למקצוע

ובוגרת עיר הקודש. נכון המנהלת?

למעלה