נצל"ש...פגשתי את הילי...
אתמול הייתי עם אמא שלי בהופעה של המג'יקל מיסטרי טור(הלהקה שהייתה אמורה להופיע במופע של השמינייה הם שרים שירים של הביטלס) וזה היה הכי מצחיק בעולם כי לא תכננתי לפגוש אותה.אבל אמרתי כזה לאמא שלי "אולי הילי וידידיה יהיו פה"(בגלל שבשמינייה הם אוהבים את הביטלס וכל זה) פתאום אני רואה כזה מישהי שהייתה עם הגב אליי ויש לה שיער כזה כמו של הילי אבל חשבתי לעצמי שאני מדמיינת פתאום אני מסתובבת אני רואה זו הילי!!!!!!!!!!!הייתי בשוק...כי זה היה 2 דקות אחרי שאמרתי את זה לאמא שלי...חחח...אז כזה אמרתי לה הילי ואז היא כזה אמרה לי היי מה שלומך והתחבקנו איזו מותק היא!!! ואז כזה היא ישבה בשולחן לידי והיא ישבה קצת במעבר כזה כדי להיות גם לידי וגם ליד חברים שלה והמלצרית כזה אמרה לה שלא תשב שם אז היא אמרה לי "המלצרית לא מרשה לי לשבת במעבר" ועשתה כזה פרצוף חמוד וסתם דיברנו קצת על כל מיני דברים והיה קטע מצחיק אני אומרת לה שאמא שלי רואה איתי את השמינייה ואמא שלי חשבה שאנחנו מדברים על הביטלס אז היא אומרת לה "30 שנה" יענו שהיא מעריצה אותם חחחחחחח והילי כזה לא הבינה אז אמרתי לאמא שלי שאני דיברתי איתה על השמינייה.חחח...וסיפרתי לה כל על כל מיני מקומות שקשורים לביטלס שהייתי באנגליה והיא אמרה שהיא גם הייתה שם וגם אמא שלי דברה איתה.ושאלתי אותה לגבי זה אם זה נכון שיפסיקו את העונה ה3 והיא אמרה לי שזה סתם שטויות.אין היא כזו מדהימה...ובהופעה כזה היא הייתה מזה מצחיקה וקופצנית כזו אין פשוט מדהימה.ורציתי להצטלם איתה וחבל שלא ביקשתי בהתחלה כי אחרי זה היא נעלמה והתבאסתי קצת אבל חפיף...זה היה אחד הלילות המדהימים...גם ההופעה הייתה מדהימה ביותר
נהניתי מכל רגע באמת בגלל ההופעה ושהילי הייתה שם אז זה בכלל הוסיף!!!הקיצר היה מדהים!!!
יאללה כתבתי מגילה...חחח...