לאורחנו מגרמניה

Raamzi

New member
איגוד גרמניה

30 שנה איגוד גרמניה....כמה איגוד ישראל?

Raamzi

New member
אתה יש בעיה...

אני חושב אתה יש בעיה..אתה רוצה לעבוד בביליארד בישראל ולא רוצה אותך...ואתה כותה וכתוב.,אומר אתה בסדר יודע הרבה....תגיד אמת מה רוצה?

9ball master

New member
גרמניה....

גרמניה קיימת הרבה יותר שנים מישראל, זה נכון לגבי כמעט כל מדינה אירופאית, אבל בהרבה נושאים ישראל הדביקה את הפער בפחות מ 60 שנה, אם זה ברפואה או חינוך או אמנות או אפילו בענפי ספורט שונים, התקדמות מהירה היא אפשרית כאשר יש מודל שניתן לחקות. גם בביליארד יש מודלים הניתנים לחיקוי אך בארץ מעדיפים לכסות את העיניים ולהגיף את התריסים ולא להסתכל החוצה אלא לעשות הכל לבד ומהתחלה, לעשות את כל הטעויות שאחרים עשו במקום ללמוד מניסיון של אחרים ולדלג על טעויות אלו. לדעתי ניתן להביא את הביליארד לרמה אירופאית כמו בגרמניה תוך 7 שנים, אבל לא בדרך שדברים מתנהלים היום. מצטער שאני שוב מדבר על האיגוד אבל אתה העלית את הנושא... ומה לעשות האיגוד הוא חלק מעולם הביליארד בארץ רק חבל שהוא לא מנסה להיות יותר רציני

Raamzi

New member
אתה יכול להיות..

אני חושב אתה יכול להיות עו"ד טוב...כותב יפה כל דבר יש מה להגיד..אתה יודע להגיד שחור זה לבן ולבן זה שחור.

9ball master

New member
אומרים בארץ ש...

אם תזרוק אבן מהחלון בארץ אז אתה תפגע בחתול או בעורך דין.....
יש מספיק עורכי דין ואני מאמין שהם סתדרו נהדר בלעדיי. חוץ מזה כבר אמרו שעורך דין זה גנב עם רישיון ואני חונכתי לא לגנוב...

9ball master

New member
כבר כתבתי..

מה אני רוצה... ולא תודה, אני לא רוצה לעבוד באיגוד, יש לי עבודה והיא גם ככה לוקחת לי יותר מידי זמן. אתה חושב יותר מידי !!! אתה לא מכיר אותי או את הנפשות הפועלות בעולם הביליארד בארץ (כך אתה טוען בכל מקרה) אתה מדבר כמו מישהו אחר שאני מכיר....

Raamzi

New member
אתה יודע?

אתה יודע כמה כסף יש כל שנה איגוד בגרמניה...אני עכשיו קורא באתר... אני מאיפה בטוח אתה יודע על מה אתה מדבר...אני רוצה לדבר אוסקר מחר אני יודע יותר על ישראל לדבר זה קל אבל עושים זה קשה...יש עוד אחד בפורם גם דיבר דיבר בלי סוף למה לא עושים כלום רק מדברים...ולהגיד הוא לא בסדר לא עושה נכון...זנ לא נכון ככה

9ball master

New member
מאיפה בא הכסף ???

מצטער אבל אני לא קורא גרמנית. אני יודע מאיפה בא הכסף באיגודים אחרים בעולם... אבל אי אפשר ללכת לבקש כסף בלי להראות שתהיה תמורה להשקעה ובדרך שהאיגוד פועל היום הוא בחיים לא יראה כסף. תמסור לאוסקר ד"ש

Raamzi

New member
כסף

כסף ממדינה... אתה חושב אתה יודע הכל...משהו מעניין בכל דבר עושים בישראל..יש תמיד מישהו קופץ...ככה זה יהודים... באיפה בטחון שלך אתה יודע יותר טוב ממשהו אחר...אני מכרי הרבה בישראל ככה

9ball master

New member
אני יודע כי...

הייתי במדינות אחרות וראיתי איך דברים נעשים, הייתי חלק מזה, לפעמים בתור שחקן ולפעמים בתור מארגן. ישבתי ולמדתי וחקרתי ועשיתי את שיעורי הבית שלי. האם יש עוד מישהו בארץ שעשה את כל מה שעשיתי??? אני לא חושב

9ball master

New member
הידע שלי...

נשאר לעת עתה אצלי. הצעתי את עזרתי בעבר לגורמים שונים אבל כמו שאתה כתבת הישראלים חושבים שהם יודעים הכל ונתקלתי בסירובים (דרך אגב, לא דרשתי תמורה כספית אף פעם) אלה שהסכימו לקבל את עזרתי - קיבלו. לאור ההתפתחויות האחרונות בענף הביליארד בארץ, אני לא אציע את שירותי לשום גוף כזה או אחר ללא חתימת חוזה מסודר וללא תמורה כספית. יכול להיות שאני כן יעשה משהו, מתי זה לא ברור אבל כשזה יקרה אז כולם ידעו שזה אני וכולם יראו וילמדו איך נעשים דברים. אם אתה רוצה להיות חלק מזה אז אתה מוזמן, כמו שכל אחד אחר אשר באמת מוכן לתרום מעצמו מוזמן, אולי תארגן איזו תרומה מקהילת יהודי גרמניה לאיזו תחרות בארץ, אני חושב ש 100000 מרק זה סכום התחלתי סביר....

Raamzi

New member
בגרמניה יש יורו

אתה גיבור גדול עם כסף של אחרים...אני רוצה לשמוע שאתה עושה משהו עם כסף שלך. אני תורם מדינת ישראל לדברים אחרים

Raamzi

New member
עוד משהו

זה מה אתה כתבת: מה אני רוצה... ולא תודה, אני לא רוצה לעבוד באיגוד, יש לי עבודה והיא גם ככה לוקחת לי יותר מידי זמן. אתה חושב יותר מידי !!! אתה לא מכיר אותי או את הנפשות הפועלות בעולם הביליארד בארץ (כך אתה טוען בכל מקרה) אתה מדבר כמו מישהו אחר שאני מכיר.... עכשיו אתה אומר רוצה לעבוד בביליארד בישראל...אני אמרתי משהו לא ישר אצלך

9ball master

New member
להפיק....

ארוע ביליארד חד פעמי או רב פעמי עדיין לא אומר שאני עובד בביליארד או באיגוד תחרות לא חיבת להיות קשורה לאיגוד ביליארד.... אם אני אפיק תחרות עצמאית אז אני חושב שזה פייר לקבל תמורה על ההשקעה זה לא שאני אקח את כל הכסף לעצמי, רק מה שמגיע, אני לא חמדן ואני אתן יותר ממה שאני אקח, אני מעדיף לראות את הכסף הולך לתחרות ולפרסים, כמו שאמרתי, אני עובד ואני מרוויח טוב, אני לא עושה זאת בשביל כסף

9ball master

New member
מי אמר....

שלא עושה???? עושה רק בזמן שלי.... אני גם מחפש משקיעים, אולי אתה מכיר מישהו שמוכן להשקיע בתחרות ביליארד רצינית???

9ball master

New member
צודק

טעות שלי, אין בעיה תביא 100000 יורו.....
מה איכפת לך מה אני עושה עם הכסף שלי??? אתה חושב שהאיגוד עושה תחרות עם כסף של המנהלים של האיגוד??? רואים שאין לך מושג

Raamzi

New member
למה רוצה ממני כסף

תלך לאותו מקום שכולם לוקחים כסף...למה רוצה ממני כסף

למעלה