לאופר

לאופר

ממ כמה שאלות ליודעי דבר פשוט לא הוסבר על הנושאים הנל: משום מה הופתעתי לראות שהדיילות בלאופר נועלות נעליים שונות אחת מהשנייה-ואז הגיעה לאוזניי שמועה שלא מקבלים נעליים עם המדים-אלא צריכים לקנות נעליים. האם זה נכון? לא מקבלים נעליים יחד עם המדים? הבנתי גם שאין הטבות מבחינת כרטיסי טיסה...זה נכון?

dgalit

New member
אני לא יודעת איך זה בשל"נ..

אבל כשהייתי בVIP קיבלנו כולן נעליים (אם אני לא טועה גם הגברים) והן פשוט לא התאימו לכולן, לי אישית היתה בעיה עם הנעליים כשלחברה שלי לא היו בעיות, אז החליטו לתת לכל אחד לקנות את הנעליים שמתאימות לו, מאחר והולכים הרבה, כמובן שבהתאמה לנהלים (שחורות, עקבים סטנדרטים וכו') והחזירו סכום כסף פעם בשנה במשכורת של הדיילים. אני רק מניחה שזה ככה היום גם כן, לכל אחד יש רגל שונה ונעל דומה לכולם לא מתאימה לכל אחד. בקשר להטבות בכרטיסי טיסה, נראה לי שיש, כל אחד בהתאם לחברת תעופה שאיתה עובד.. דייל של"נ ידע לענות יותר טוב ממני, זה בטוח..

כנסי...

נעליים את צריכה לקנות בעצמך. במשכורת השניה את תקבלי החזר של 180 שקל (אם אינני טועה). * ממליצה על נעליים נוחות ולא עם עקב גבוהה.חשוב שיהיו שחורות כמובן. לגבי כרטיסי טיסה... לא בטוחה שזה נכון אבל אחרי שנה בעבודה מגיע לך כרטיס טיסה ולא יודעת באיזו חברה (נראה זה שזה תקף לגבי כל החברות שלאופר עובדים איתן). מקווה שעזרתי (=

malder

New member
הסבר קצת יותר מדוייק....

1. לגבי הנעליים, זה נכון שהיו נוהגים להחזיר 180 ש"ח על הנעליים במשכורת השנייה אבל מאז האיחוד זה הופסק מכיוון שב- GHI זה לא היה נהוג. נכון להיום, לא מקבלים כסף על נעליים. 2. לגבי כרטיסי טיסה, כמו שאמרו, זה תלוי בחברה התעופה הסדירה שתעשי... אחוז ההנחה משתנה (באלאיטליה לדוגמא זה 10% ממחיר full fare ליעד מסויים), כאשר בכל מקרה מיסי נמל והיטל ביטחון תצטרכי לשלם (לא קריטי, זה יוצא תוספת של 21$ בערך).

למעלה