לאופר תעופה

לאופר תעופה

היי, רציתי לדעת איזה מיונים ושלבים עוברים כדי להתקבל לדיילות VIP ? אני אשמח לקבל תגובה חג שמח לכולם!!!

tomerikoc

New member
תודה....

על מנת להיות דייל VIP יש להזדרז ולבדוק עם לא איחרת את המועד.. הקורס נפתח ביום ראשון דרישות התפקיד: -מראה יצוגי -יכולת במתן שירות אישי גבוהה - אנגלית פרפקט. מה עוברים?- מתחילים מראיון טלפוני ומשם למרכז הערכה באנגלית ובעברית ובמידה ועובדים אותו (לא קל) מזומנים לראיון על מנהת יחידת הVIP. ומי שעובר את כל זה מגיע למחלקה.

tomerikoc

New member
מיסטרסאונד. זה פשוט קודים של המחלקה

חחח סתם יש לנו כבר מילים חדשות נלמד את כולם למען כולם ישתמשו בהם..

tomerikoc

New member
אני לא אגיב...אידיוט (אופס נפלט לי)

-לידיעתך..אין לנו הומוסקסואלים...וגם אם יש....הם משתייכים לבורה של אנשים טובים שלא כמוך

New member
אתה מתעצבן כאילו אמרתי איזה קללה..

זה היה סוג של ציניות על הקטע שכולם בשדה (או לפחות החלק של דיילי הקרקע) חושבים שהחבר'ה של הויאייפי נושכי כריות NO PAN INTENDED ד"ש לכפיר, בכל אופן.

New member
את בטח עובדת ביטחון..

בנאדם סה"כ טעה באות נו, רק אל תקחי אותי לחדר צדדי. !No Pun Intended

טיפ_טיפ

New member
דווקא נשמע מפתה

אבל אני בדיוק עובדת על המניקור שלי אולי בפעם אחרת

אויר2121

New member
מה יש במרכז הערכה?

בעברית ובאנגלית? מבחנים במחשב, דינמיקות, ראיונות דברים כאלה כמו במיונים רגילים?

...האנרגיות!!!

תודה , תודה ותודה... אבל לא התכוונתי לגרום לסוג של וויכוח /מריבה/ ...על השיט הזה צ'או ואל תשכחו להיות רגועים אה.

במרכז הערכה יש הכל

רק שהוא קצת יותר בקטנה ולדעתי , זה המרכז הערכה הכי נחמד שאי פעם הייתי בו בחיים שלי ( האווירה שמה הייתה מאוד מאוד נחמדה בניגוד להרבה מרכזי הערכה אחרים שחיים בסרט שהם בצבא הנאצי). חוצ מזה כן יש סימולציות , בדיקה של רמת האנגלית וכו' אבל לדעתי הקורס נפתח בשבוע הבא , אז ל- VIP כבר אי אפשר , אולי לדיילי קרקע.

למעלה