אתה לא תהיה ר"צ טוב אם תלחץ מכל דבר קטן... ושוב, מנוע החיפוש של הפורום יתן לך כל כך הרבה תשובות, אם רק תחפש\י... בבקשה, מנהלת הפורום עסוקה, ולא יכולה לעדכן את הטאגליינס והמאמרים, בואו נקל עליה כולנו...
לא רק בפורום הזה אלא בכל פורום: לפני ששואלים שאלה - בודקים בהיסטוריה של הפורום. השאלה על "לאופר" נשאלה פה כבר יותר מפעם אחת. ואני מתנצל על התגובה הראשונית שלי.
חברה, אתם לא הראשטנים שמשתמשים בפורום... ובאמת שאין צורך להסביר לי על איך פורום מתנהל/צריך לעבוד. ואם שאלתי את השאלה אז כנראה לא מצאתי את התשובה לעניין לא בחיפוש בפורום ולא באתר של לאופר...
לפי מה שאני יודע..דיילי קרקע לא צריך כרגע... דיילי VIP גם לא. ולגבי שאר המחלקות שווה לך לברר וברגע שאתה שולח קורות חיים לגבי כל עבודה בלאופר יפנו אליך...לא משנה לאיזה תפקיד ומתי.אז תשלח לאי מייל ואין טעם להתקשר..
1. חיפשתי בפורום ומצאתי המון תשובות לשאלות שלך. 2. חיפשתי באתר של לאופר ומצאתי לפחות 6 משרות פנויות + טלפון. אולי בכל זאת לא חיפשת טוב? שורה תחתונה - אל תרתח אדון עזריאל. כולם פה בסופו של דבר עם כוונה טובה. ולגבי לאופר - ברגע שמשרה מסויימת הופכת ללא רלוונטית, הם מורידים אותה מן האתר. אז אם יש שם 6 משרות פנויות, רוב הסיכויים שהן אכן פנויות כרגע. ועוד משהו: בד"כ חברות גדולות לא משאירות טלפון אלא רק מס' פקס על מנת שלא יטרידו אותן ועל מנת לכל אחד יהיה סיכוי להציע את עצמו. בהצלחה!