לאופר - ליווי אח"מים

matar123

New member
לאופר - ליווי אח"מים

שלום! מישהו יכול להגיד לי כמה פחות או יותר מקבלים בטיפים במשמרת???

malder

New member
זה משתנה...

תלוי בעונה... מן הסתם בחגים עושים יותר כסף כי בד"כ מטפלים במשפחות... קח ממוצע של 50-100 ש"ח למשמרת. יכול להיות משמרות בלי כלום ויכול להיות משמרת עם 400 ש"ח (או 100$)

matar123

New member
תן לי רק להבין נכון

לפי מה שאתה אומר עושים לפחות 1000 ש"ח בנטו רק מטיפים בחודש. אני צודק?

tomerikoc

New member
חלאס עם הפתיחת עינים

אם אתה בא לשם בשביל הטיפים אל תבוא בכלל...ואחרי שנתים בחברה אני אומר... לא עובדים בשביל הטיפים ואם זאת תהיה הגישה שלך...לא יאהבו אותך שם

malder

New member
תומר...

חלאס עם הצביעות, בתור דייל אח"מים לשעבר, אין מה לעשות, הטיפים זה חלק מ-א-ו-ד חשוב בעבודה.... אולי לא אצלכם, אבל בחברה השנייה (שהיום אתם כביכול חברה אחת) זה הדבר הכי חשוב בעבודה.

mister22

New member
אני חושב שתומר התכוון

לומר שלמרות שהטיפים והכסף חשובים הרי אחרת בשביל מה ללכת לעבוד בעבודה לא קלה, אף אחד לא רוצה לשמוע עובד מדבר ועושה דברים רק בשביל טיפים.. במיוחד לא עובד חדש... צריך לעשות דברים כי זו העבודה שלך ובעבור זה משלמים לך והנגזרת של זה היא להיות שירותי ונחמד, אם יש טיפ בסוף סבבה אם לא... פעם הבאה...

malder

New member
להבדיל ממשרות אחרות בשדה

שמאופיינות בנהלים ברורים כיצד לטפל בנוסעים כאלו ואחרים (אף אחד, לא בחברות התעופה ובטח שלא בביטחון לוקח החלטות באופן עצמאי), וממשקי עבודה עם שאר הגורמים בשדה. בתור דייל אח"מים אתה צריך לעשות מעל ומעבר בשביל הלקוחות שלך, כאשר אין נהלי עבודה מסודרים והכל מתבסס על הטאצ' האישי, ומכאן שמאוד לגיטימי שדיילי האח"מים יקבלו טיפ על עבודתם. מאוד לגיטימי גם בשביל מועמדים לעבודה לשאול כמה סוגרים בחודש, כולל טיפים, כי זה חלק מהשכר במקרה הזה כמו בעבודות שירות אחרות לדוג': מלצר או בל-בוי במלון.

dgalit

New member
כבר מזמן לא בלאופר.. אבל

כמו שתומר אמר, לא עובדים שם בשביל טיפים, ומי שעושה את זה הוא בהחלט לא במקום הנכון.. המחלקה החמודה הזאת היא אנושית ומדהימה על כל אנשיה, ולצאת לטיפול מסויים כי ידוע שנוסע זה או אחר נותן טיפ טוב זה מגעיל ומי שעושה את זה לא יעבוד שם לעוד הרבה זמן.. תקראו לי נאיבית, אבל אני אף פעם לא יצאתי לטיפול בשביל טיפ.. נכון שזה נחמד לקבל טיפ בסופו של דבר, אבל זה יותר נחמד להכיר נוסעים מכל העולם (נחמדים יותר ונחמדים פחות).. אולי בחברה השניה זה הדבר הכי חשוב בעבודה, מה שמראה יותר על הדיילים, לא על העבודה. זאת עבודה שירותית מהרמה הגבוהה ביותר, ומי שאוהב את זה יעשה את זה בצורה הכי טובה וגם יקבל טיפ בסוף. גלית.

tomerikoc

New member
אני עם גלית....ועם מיסטר...

1. החברות הנדלינג התאחדו אנחנו לא מתאחדים ..זה שני מותגים שונים. 2. אני מקווה שהמועמד לעבודה אצלנו הפנים.. 3. ואם מקבלים טיפ שיהיה כמה שיותר אבל לא כל השדה הזה צריך לפתוח לנו עינים על הכיס כי אנחנו קורעים את התחת בשביל כל שקל 4

malder

New member
אני מסכים...

אני גם לא אהבתי שהיו פותחים עלינו עיניים... הטיפים הם חלק מתנאי העבודה אצל דיילי האח"מים, והם עובדים קשה בשביל זה... אני יכול להעיד על שני דברים... החבר'ה מלאופר הם אנשים טובים וחמודים, והחבר'ה השניים אוהבים כסף

למעלה