לאופרד גקו

מידע בסיסי

כמו: לאיזה גיל הן מגיעות, איך מתפלים בהן, מה הן אוכלות, איזה גודל טרריום, איזה מצע, וכו...

omerzi

New member
נצל"ש p:

ידידה שלי קנתה לפני שבוע וחצי שממית מנומרת, עד לפני 3 ימים היא אכלה טוב והכל ומאז היא לא מוכנה לאכול. ניסינו להאכיל אותה בטרף קטן מהרגיל\בחושך, יש לכם שיטות נוספות איך לגרום לה לאכול?

dreaming h

New member
לחכות

גם השממית שלי עשתה בעיות כמה חודשים. במה אתם מאכילים?

omerzi

New member
תולעי קמח וצרצרים עם תוספת סידן

אם זאת השאלה הבאה שלך :)

הסידן שאתם מוסיפים לה זה סידן שהיא

קיבלה בעבר או מסוג אחר? למוצרים שונים יש ריחות וטעמים שונים ולפעמים לשממיות יש העדפות שונות וגם לוקח להן זמן להתרגל.

omerzi

New member
קניתי אותו בבית החיות

אם אני לא טועה הוא של exoterra. לנסות לתת לה פעם אחת לאכול בלי אבקת סידן?

בדיוק

אחרי שהיא תתחיל לאכול בלי בעיות תחזור לתת לה את הסידן. באיזו צורה הדריכו אותך לתת את הסידן?

omerzi

New member
לשים את האוכל בשקית עם אבקה ולנער..

יש שיטה אחרת? אולי לשים לה קצת במים? אגב, קיבלתי אותה לחופש סוכות תמונות יותר מאוחר

יש שיטה אחרת

והיא לנער את זחלים עם הסידן ואז לשפוך אותם לתוך כלי האכלה ושם הם יסתובבו ביחד עם הסידן וכך הוא לא ירד מהם ובכל פעם שהשממית תבוא לאכול היא תקבל תוספת. בכל מקרה תנסה להאכיל בלי הסידן ורק אחרי שהיא מתחילה לאכול תוסיף לה אותו.

omerzi

New member
אוקיי תודה

בנתיים היא אכלה צרצר בלי סידן, בתולעים היא לא נוגעת :\

EROTOMANIA

New member
גם אני רוצה לנצל"ש!

ראיתי את השממית שלי עושה את צריכה בפעם הראשונה. זה נשמע ממש מגעיל, אבל אני מרגישה כמו אמא גאה... היא הביאה כזה קקי גדול ובצבע ממש בהיר אז הנחתי שזה הנשל שלה שלשם שינוי היא כן עיכלה... וגם, בפעם הראשונה, היא נשכה אותי. יש לה שיניים כאלה עדינות וקטנות...

אם את רוצה את יכולה לנסות להשרות

את החרא שלה בקצת מים ואז לפרק את זה עם פנצטה. רוב הסיכויים שתראי בצורה ברורה אם זה הנשל או לא. בחרא השחור יתכן ותמצאי את הראשים של הצרצרים ועוד קצת חלקים מהם

למעלה