לאופרדים

T0M3R

New member
Eublepharis Macularius חדשים!

קניתי אתמול 2 Eublepharis Macularius, שממיות מנומרות, Leopard Gecko חדשים! במופע בליזארדד בננה - Banana Blizzards צעירים 6-7 ס"מ, מבחור שאני מאמין שחלקיכם מכירים בשם יקי - yaki דקות ספורות אחרי שהכנסתי אותם לטרריום שלהם (לבינתיים כשהם קטנים) כבר אכלו כל אחת (כנראה שזה נקבות) 5-6 תיקנים אפריקאים צעירים ובמהלך הערב אכלו עוד 4-5 תיקנים אפריקאים (זה שראיתי בטח אכלו עוד גם..) אני יוסיף גם תמונות של הזכר ו2 נקבות הבוגרים, שאגב לפני שבוע זכיתי לראות הזדווגות עם הנקבה היפה יותר.

שלאה לגבי לאופרדים

אני מעוניין להתחיל לגדל לאופרדים יש לי אקוריום 60 ס''מ של דגים פנורמי משהו נחמד ולדעתי מספיר לזוג לאופרדים בוגרים ( מה דעתכם?) הבנתי שצריך איכשהו לחטאות את החול תסבירו לי איך בידיוק אני עושה את זה וגם מה התנאים הדרושים ?? אוכל ? מים? חימום ? כל השטויות האלה בקיצור כל מה שיכול לעזור לי לדעתכם יהיה נחמד וגם אם למשהו כאן יש לאופרדים צעירים מוזמן לדבר איתי בפרטי... נ.ב שמתי תמונה של האקוריום תודה תום

Rea Livny

New member
הלאופרד שלי!

הלאופרד, הי ילואו שלי, גדל מאז שקניתי אותו וכבר מתחיל להיות לו יותר צהוב..

T0M3R

New member
תשובות

בקשר לגודל זה מספיק ביותר... שאר המידע נראה לי שתמצא במאמר שכתבתי לפני כמה חודשים אם יהיו לך עוד שאלות, שאל.

תומר אחי כנס

תודה על המאמר אני יכול לגדל אותם( זוג) כל אחד בנפרד בקופסאת גלידה עם מלר חורים וכל התנאים נכון אבל תסביר לי באיזה גודל אני יכול לתת להם לחיות ביחד הבנתי שאסור כשהם צעירים מידי שהנקבה לא תיכנס להריון לפני הגיל המתאים שכן זה יכול לנזוק אותה וכאלה ... ???

T0M3R

New member
זה קצת קטן להם

תנסה אולי בפלסטיקייה קטנה או בקופסה כמו שהם אצלי... כעיקרון עדיף שהם יהיו בנפרד כצעירים כשהם כבר 15-16 ס"מ תשים ביחד.

Rea Livny

New member
תום..

אני מצרף קישור למאמר מקצועי מהאתר של יונתן, תורגם ע"י יונתן.

רגע אז??

תוך כמה זמן מגודל של בייבי הם מגיעים ל 15 ס'מ? ויש לי פלסטקיות של פרפלאסט עאלה באורך של איזה 30-35 ס'מ זה טוב?? ואיך אני מחמם אותם בפלסטיות ?? נ.ב תמונה של הפלסטקיות הפלסטקיות שאני מדבר עליהם הם התחתונות בתמונה ויש 3 כאלה בצבע כחול צהוב ואדום

T0M3R

New member
מעולה הגודל

תחמם בעזרת קבל או שתשים את הפלסטיקיות בתוך קופסה גדולה ואת הקופסה תחמם עם נורת חימום אדומה

???????

רגע אם אני ישים את 2 הפלסטקיות בתוך טרריום אחר גדול ומלמעלה אני ישם מנורה אני מצרף תמונה של הטרריום שתבין על מה נאי מדבר זה יהיה טוב??

Rea Livny

New member
כן..

זה יהיה טוב כל עוד אתה מחמם אותם, ןתדאג לחורי איוורור גדולים כי זה לטאות לא נחשים שיהיה יותר אויר.

Rea Livny

New member
זה

לא ממש טוב, כי אז החום יברח ככה בקלות כי זה למעלה הרשת וגם המנורה אז החום לא ירד לקרקע(לזוחל) אלא יעלה למעלה ויברח..

למעלה