לאופיר

לאופיר

היי אופיר. נעים מאוד. בפורום של מלבי השארתי הודעה שאני מחפשת "מטובעת" שתהיה מוכנה לעזור ל"מתחילות" ושתהיה שם לתמוך, לייעץ ולענות על דילמות אחרי הניתוח....אחרי הכל אין חכמה כבעלת ניסיון. אמרו לי בפורום של מלבי לחפש את אופיר. אז מצאתי.....ואני שמחה על כך. כמה שנים את אחרי הניתוח, ומה מצבך היום?

אופירA

New member
מנהל
שלום, נעים מאוד

שנתיים וחצי אחרי הניתוח, 3 שנים לומדת בפורום. ריכזתי הרבה ידע ומשתדלת לעזור ככל האפשר. אפשר להתקשר (ולהשאיר הודעה עם טלפון לחזרה, אם לא עונים) בטל' 03-5781855, ולשאול כל מה שרוצים בלי שום בעיה. ירדתי מעל 80% מעודף המשקל, נשארתי עם עודף 6-7 ק"ג, ואין לחץ להוריד אותם. חשוב יותר לשמור על ההישגים, על הבריאות ואיכות החיים. מניסיון כאן בפורום, יש זמנים בחיים שהם יורדים מאליהם. וגם אם לא, לא נורא. איכות האכילה שלי גבוהה, אני יכולה לאכול הכל, ושבעה. בשנה האחרונה פתחתי את הטבעת בקצת כל פעם שהמעבר התכווץ, וכרגע הסגירה היא 6, ואני נשענת גם על הרגלי אכילה ופעילות, ומשתדלת לשפר אותם כמה שאפשר מתי שאפשר.

תודה רבה

תודה אופיר על תגובתך. נפעמת מהאחוז הירידה שלך. הניתוח שלי אצל ד"ר אבינוח בחודש הבא. (מחכה ומצפה). תודה על נכונותך לעזור. רשמתי את מס' הטלפון. מחכה כבר להיות אחרי. שתהיה לך ולכולנו שבת נפלאה.

אופירה גם אני מבקשת לשאול אותך

איך נראה היום שלך מבחינת הארוחות והשתיה? אשמח ואודה לך אם תוכלי לפרט בבקשה.

אופירA

New member
מנהל
החיים זה דבר דינאמי ומשתנה

בכל תקופה יש צורת אכילה אחרת. אבל אם אני מרכזת את ההרגלים הקבועים שלי כרגע - כל בוקר יש לי ליטר שוקו דיאט (שליש חלב 1%, 2/3 מים, קקאו וסוכרזית). בהמשך היום 100 גר' עוגה בחושה דיאט תוצרת בית (או 40 גר' קרקרים), 1-3 מעדני דיאט או גלידה דיאט, 2 כפות גבינה לבנה, מרק ירקות עם 3-4 קציצות דג מבושל. בערב ארוחה מבושלת: חצי כרע עוף, 3-5 כפות אורז מלא עם עדשים (או תפו"א או פסטה או קוסקוס או לחמניה ביס), ירקות מבושלים. ביום שאני לא עובדת, החלוקה אחרת - הארוחה המבושלת באמצע היום, במקום הדג והגבינה, ובערב חביתה. אחת לשבוע בערך, תוספת לנפש לפי הצורך: חטיף שוקולד, טילון, במבה (באמצע השבוע). פעם בשבוע בערב שבת ארוחה גדולה, עם גלידה וממתקים. ביום האכילה מופחתת גם בערב שבת וגם בשבת עצמה. ההפחתה מתרחשת באופן טבעי, ולא כ"כ במכוון.

והדיאטה שלי

ואני ב"ה הורדתי 100 % מהמשקל העודף. יש לציין שהגובה שלי הוא 188 ס"מ עם מבנה גוף רחב. ארוחת בוקר: 2 כוסות חלב, ומנה של אבקת חלבון. [בערך 200 קלוריות] בתוספת מולטי ויטמין. בינים: גביע יוגורט עם חצי פרי וכפית סוכר. צהריים: רבע עוף\מנת דג\מנת בשר טחון, כוס תפו"א\אורז וכדומה, ומנה של סלט עם כפית שמן זית ולימון.. ביניים: 30 גרם אגוזים או פיצוחים לסוגיהם. ערב: 3 פרוסות לחם\ פיתה\לחמנייה קטנה שאני אופה. 2 פרוסות גב"צ\3 פרוסות פסטרמה לסוגיה\ 3 כפות גבינה לבנה או קוטג' פרי עם כפית סוכר. מולטי ויטמין. יש לציין שאני אוכל לשובע ואני לא מרגיש בשום שלב שאני צריך להגביל את האכילה שלי גם מבחינה פסיכולוגית. אני יודע שיש הרבה אנשים שיקנאו בי שאני יכול לאכול כל כך הרבה ועדיין להיות רזה. אני מודה להקב"ה על זה, אבל אפשר להסביר זאת באופן חלקי שבאופן טבעי אין לי כל כך נטייה להשמנה, רק ששנים רבות היה תת פעילות בלוטת התריס וזה לא היה מאובחן מה שגרם לי לעלייה במשקל. היום כשזה מטופל, המצב הרבה יותר טוב.

ואת החשוב ביותר שכחתי

גם אני אשמח לענות לך שרון יסמין על כל שאלה. אני כמעט 7 שנים אחרי הניתוח. גם באופן אישי.

אלישבע24

New member
היי שרון,אני עברתי את הניתוח [טבעת]

לפני 4 חודשים,אני אשמח לענות לך על כל שאלה.

לאלישבע24

איזה יופי שהגעתי למקום עם אנשים "מקבלים" כמותכם. בטוחה שיש לי מה ללמוד ואתן זמינות כאן שזה מעודד. איך את מרגישה אחרי 4 חודשים? כמה כבר השלת ממשקלך? אתמול בלילה לא הצלחתי להירדם....כנראה המחשבות על הניתוח שאמנם יהיה בחודש הבא אבל כנראה זה כבר מתחיל....הטריד אותי איך אני בולעת כדור שאין לו תחליף בטיפות וכו'. יש לי דיאטנית של קופ"ח שממתינה לבואי שבועיים לאחר הניתוח ובטח שלא אטריד אותה בכל שאלה שתהיה לי עד אז אבל אני שמחה שאוכל לחלוק את שאלותיי כאן. דרך אגב, האם נותחת אצל ד"ר אבינוח במקרה?

אופירA

New member
מנהל
אפשר לבלוע כדורים וקפסולות חופשי

פרט לשבוע ראשון לאחר הניתוח, שאז לא בהכרח שאפשר לבלוע כל גודל כדור.

אלישבע24

New member
היי שרון,הורדתי 16 ק''ג בקלות

פשוט הייתי שבעה אחרי 2 כפיות,וכן,נותחתי אצל ד''ר אבינוח. בהצלחה לך חמודה,אני מאושרת שעשיתי את הניתוח הזה.

חמ סה

New member
זו הייתי אני ../images/Emo13.gif

(סליחה על עודף הכנות
) שמחה שהגעת. אופירה היא בהחלט הכתובת לכל השאלות בנושא הטבעת וההתנהלות עימה. שיהיה בהצלחה

למעלה