לאוס

ברק321

New member
לאוס

שלום לכולם, אני נוסע עוד 10 ימים לתאילנד עם שני חברים לחודש וחצי. בגדול התכנון הוא לטוס מיד מבנגקוק לצפון, לרדת לאיים לקראת הפול מון (13.3) ולסיים בבנגקוק. לאחרונה שמעתי שאולי כדאי לשלב בטיול את לאוס ולכן חשבתי לוותר על חלק מהזמן בצפון ולחלק את זה ל 5-6 ימים בצפון ו5-6 ימים בלאוס. האם כדאי לשלב את לאוס לפרק זמן כזה או שפשוט לעשות עוד דברים בתאילנד? אשמח לקבל המלצות למסלול בלאוס ל 5-6 ימים (כשההגעה למדינה תהיה מצפון תאילנד) תודה מראש, ברק

Temporary2

New member
דיעה אישית.

לא ממש טיילתי בתאילנד, אבל ההתרשמות שלי מלאוס היא שהמקומות היותר מעניינים ומיוחדים נמצאים בצפון. ויכול לקחת לפחות יומיים להגיע אליהם מתאילנד. בכל מקרה, לאוס היא מדינה שכדאי לקחת לאט. החיים בה רגועים ואיטיים משהו. אין בה הרבה מה לראות - אבל יש המון מה לחוות, ובשביל החוויה הזו צריך להאט קצב ולהיות ער לזהדמנויות שנפתחות. במילים אחרות, עם התנאים שאתה מציב, הייתי מוותר על זה.

jeshu

New member
לא הייתי נכנס ללאוס לפחות משבועיים הם לא כאלה יעילים מבחינת תחבורה ולא חסר מה לראות.זה מקום שזז לאט.

kogawa

New member
אני עם JESHU

אבל המסקנה שונה: ותרו על הצפון של תאילנד והקדישו שבועיים ויותר ללאוס. זה דומה אבל אחר - SAME SAME BUT DIFERENT

jeshu

New member
Vong Vieng ? יש לי תמונת שקיעה כל כך דומה - הסלע המצוקי מימין בדיוק שובר קצת את הקרן של השקיעה.

kogawa

New member
אכן כן

והמיוחד הוא דווקא שימוש בפלאש בצילום מול השמש כדי להאיר את השלט.

למעלה