לאונרדו,עומר היי

לי לי3

New member
לאונרדו,עומר היי

מבקשת לשאול לגבי פרנסה ושפע בחודשיים הקרובים. אני לפני שינוי מהותי בחודש הקרוב,שקשור לעבודה ולמעשה ההחלטה כבר התקבלה. לכן שאלתי היא לגבי פרנסה ושפע כספי בחודשיים הקרובים. אותי'לה פהו אותי'לה לאונרדו-ענית לי לפני חודש על שתי שאלות. בשתיהן צדקת לגמרי,או צדקו דרכך-איך שתקראי לזה.... תודה

שלום יקירה חן חן

כמו שהתקשקשתי עם עומר למטה זה ביחד... המסר שהאדם מקבל - הוא תוצאה של המוסר והמסר מהרונים והמוסרים כולנו רשת!!! אותילו- דרך שנכתבה מראש פהו- דאגי לדרכך אותילו-דרך שנכתבה מראש המשמעות לדעתי...את במקום המדוייק ועשית את המעשה הנכון ועתידך לפנייך אבל כעת דאגי להתבססות להשתרשות למקומך... תשאלי שאלה ממקדת.. לגבי הדגש או למי לפנות כלומר האם לדבר עם.. קשה לי לכוון ת'שאלה כי אני לא מכירה את הנסיבות..את כבר תדעי נראה לי ליל מנוחה את מוזמנת לתערוכה.. אם בא לך - ראי למטה כולם מוזמנים..אגב
תמי

לי לי3

New member
לא הבנתי...

מה הכוונה-דאגי לדרכך? אין כוונתי לפנות וכו,אני בכיוון עצמאי לחלוטין-יוצאת מחצי עצמאי וחצי שכירה,להיות עצמאית. השאלה הכי ממוקדת מבוססת על חשש,- האם אזכה לשפע כספי משינוי זה כבר מהחודשיים הקרובים?(לא מתכוונת להתעשרות,לזרימה חופשית....) ראיד'ו ג'רה וונג'ו תודה,יקירה.....

הכוונה -

שאם שלושה רונים הם עבר הווה עתיד לפי סדר השליפה... שהראשון הוא עבר - עשית שינוי שהרונים אשרו כמדוייק (הווה אומר דרך שכתובה מראש..) השני=הווה - דאגי לבסיס לחומר לכך שהיציאה לדרך תהא אפשרית.. השליש - עתיד עומר מה דעתך האם הקריאה שלך שונה???? לגבי השאלה שנשאלה שנית.. רדיו- צאי לדרך ג'רה - האביב שמבצבץ מתחת לקפור שנותר מהקרח וונג'ו - רון העליצות- שיחקת אותה התשובה היא כן... בקיצור למה יצאו פריסות שונות לשאלה שבעצם כמעט זהה?! נדמה לי שמשום שבפעם הראשונה כנראה העלת בלבך חשש מהשינוי ולאחר שקיבלת חיזוק לגבי השינוי - שהוא כתוב מראש, שזה הנכון לך כעת.. השאלה על הרווחה הכלכלית נשארה יותר גלויה..

לי לי3

New member
עומר?..........לאונרדו...

עומר,מה דעתך?אשמח לתגובה. לאונרדו תודה יקירה,לי תשובתך מתאימה......לקבל תשובה חיובית תמיד יופי... תראי,אני בשתי עבודות.שתיהן שליחות מהלב.אחת אני מסיימת בעוד שלושה שבועות,שלמה לגמרי עם בחירתי,יש חששות מדרך עצמאית,כי אין שכר בסיסי,קבוע. השנייה בתחום הרוחני(ראיתי את שכתבת על תיקשור,אז מעדיפה לא לפרט.....חחחח)כולל ריפוי,כבר התנסיתי במקביל,כבר הגיעו עשרות אנשים,לא מתחילה מכלום. לגמרי יודעת שהשינוי והדרך היו כתובים מראש.אכן היתה תקופת קרח,ורק אני מקווה שהיא מאחוריי. זה חיזוק רציני להבין מימך,שהשינוי מדוייק,שזה הזמן. תודה ענקית ויום מופלא.

אוקיי...

לא קראתי את תשובתה של ליאו, אבל יש פה מסר חזק מאוד של הקארמה שלך. ההחלטות שאת עושה עכשיו, כמו גם המקום שאת מגיעה ממנו, הוא לפי הקריאה הזאת מאוד שלם, אמיתי, נאור, מדם ליבך, וגם עכשיו את עושה החלטה טובה, אפילו הייתי אומרת ממש נהדרת בשבילך. ניראה שיש פה אתגר מבחינה כלכלית - אבל זה בהחלט לא הדבר שישפיע עלייך ויגרום לך לחיות חיים פחות ממומשים... בקיצור - עלי והצליחי, ברכתי.

לי לי3

New member
בנות יקרות

את גילוי הריפוי העובר דרכי לאחרים,קיבלתי היום ובגדול. תודה על הכוונתכן עכשיו ובעבר. אכן עברתי המון בחיי,וגם על כך היום אני מודה. האם הבנתי נכון-האתגר מבחינה כלכלית,הוא לסמוך שאקבל כל שאני צריכה? אם הכל שלם,אז זה אומר גם שקט כלכלי,לא?אם אממש במלאות את מה שניתן לי להעביר,כסף לא אמור להוות מיכשול או קושי,לא? שאלותיי,כפי שרואים,הם מהמקום של העבר,רק חשוב לי לדעת שלא יחסר לביתי. עומר,אושר וסיפוק לא קונים בכסף,ועם זאת-קושי כספי בעיניי כן יכול להבריח את האושר.מימוש זה גם וגם,לא? האתגר הזה הוא לא אוהל ומינוסים בבנק,נכון? שלא תבינו לא נכון-עכשיו סביר,חוץ מבית.שואפת לסביר פלוס וגם לבית... תודה ושבת קסומה ויפה.

למעלה