לאונן מול מחשב

ירדןבת29

New member
לאונן מול מחשב../images/Emo35.gif

טוב, אז הפנתם אותי לפורום זוגיות במשבר ואכן הייתי שם, אך הפעם העדפתי לכתוב פה, גם בגלל ההקשר וגם בגלל השעה המאוחרת, כי אני צריכה תשובה דחופה ונראה לי שרק מכורים לאינטרנט יושבים מול המחשב בשעה כזו.... אין לי כוח לחשוב בעצמי, אז אנא אל תסבכו את הענינים עם שאלות שיעזרו לי להבין את עצמי וכו´, אני מדי מותשת בשביל זה, רק תהיו קונקרטיים! זה יעזור לי לאללה! אז מי שלא זוכר את הסיפור שלי שיחפש בפורום וגם בפורום זוגיות במשבר, או שיקרא את ההודעות שלי בכרטיס. בכל אוםן לאחר יומיים שבעלי לא חזר הביתה, הוא הגיע וביקש, למעשה דרש שנדבר על הסדרי הגירושין. אני שלא היה לי מתאים כל הקטע סירבתי, וזה התפתח למריבה די מכוערת, שלאחר שנרגעה קצת, עוד הספקתי להגיד את דעתי על ההתעסקות בצ´אט ושאים זה מפריע למישהוא הוא צריך להגיד את זה קודם, ושבעיני זה חסר משמעות אמיתית, רק וירטואלית, בפרט שאני בעיקר מפטפטת עם אנשים בעלי מכנה משוטף כזה או אחר, ולא מדובר פה בסייברים וכד´ בכל אופן עבר יום, והבוקר בעלי אמר לי שלאחר חשיבה מחודשת הוא מוכן לתת צ´אנס לנסיון נוסף, וציין שהוא מרגיש שהוא כביכול נאלץ לעשות את זה מחוסר ברירה ולא מתוך בחירה. אין לי כוח לפרט יותר מזה כי לא בקשר לזה אני כותבת. לאחר השיחה מהבוקר סוכם שאני יחשוב מה דעתי. בלילה חזרתי הביתה רק ב 10 לאחר יריד חנוכה של ביה"ס, ולאחר שהתארגנתי קצת, נכנסתי לחדר של המחשב, והנה אני רואה את בעלי יושב מול המחשב עם המכנסיים למטה!!! פשוטו כמשמעו! הייתי כל כך עייפה שאפילו לא שמתי לב לזה ברגע הראשון, וברגע השני מיד הבנתי מתוך איזה אינסטינקט פנימי שאני צריכה להתנהג באדישות, אז כל מה שעשיתי זה פרצוף ותנועת יד שואלת, אבל לא שואלת המומה, אלא שואלת : "מה זה?" כמו ששואלים בפנטומימה מה השעה? והוא החזיר לי פרצוף מלווה בכף יד פרוסה לצד שאומרת: זה מה יש! או: מה שאת רואה! הייתי צריכה משהוא מעבר למחשב אז אמרתי סליחה, הוא פינה לי דרך, לקחתי מה שהייתי צריכה ויצאתי. רק אז פתאום ירד לי האסימון שבעצם הוא ממש מנסה לומר לי משהוא, וזה הופך להיות בצורה נואשת! כי הוא ממש לא טיפוס מאונן. בטח לא מול מחשב. הוא מעולם לא הודה בפני על אוננות, וזה לא חשוב כרגע אם זה נכון או לא, אבל יש לו את הכבוד העצמי פה בקטע. אז ככה שנניח שבאמת היה פה קטע רציני של אוננות או סייבר וכד´ הוא לא היה מעיז לעשות את זה בזמן שהוא יודע שאני אמורה לחזור, וגם כשחזרתי עשיתי מספיק רעש ועבר די זמן שהיה מאפשר לו להתארגן, כך שנשאלת השאלה למה הוא עשה את זה? איזה מסר הוא מנסה להעביר לי? אולי הוא רצה להרגיז אותי? לזעזע אותי? לפגוע בי? לתת לי להרגיש מה שהוא מרגיש? או פשוט לגרום לי להגעל ממנו, כדי שאתן לו ללכת מרצוני? אלמלא הסיטואציה הנוכחית בינינו, ברור לי כי הייתי מזדעזעת למצוא אותו במצב כזה, אז אולי זאת היתה הכוונה? או הדרך לגרור אותי לשיחה בנידון? אבל אני כאמור לא הגבתי במיוחד, כך שכרגע כבר קשה לנסות ללבן את העניין כי אני בטוחה שהוא מספיק מפודח מכל העסק ולא יסכים לדון בזה לעולם. (הוא גם טיפוס מאוד סגור) מה אני אמורה לחשוב? לעשות? אני צריכה תשובות עד הבוקר! שלא אעשה טעויות כשאתקל בו מחר. אנא חברים! נסו להיכנס לראשו(במיוחד הגברים שבקהילה) ותדווחו לי על התוצאות. מחכה, ירדן.

מבעבעת

New member
את לא יכולה להרשות לעצמך

ללכת על ניחושים. זה יכול לגרום להתלקחות מיותרת. כלומר, איך תוכלי לנחש למה פעל במוחצנות וכמעט הפגנתיות? אוי את מקשה. אני לא מכירה מה המצב ביניכם. קשה לצפות לנוסחאות פלא. אז קודם כל, שבי , תרגעי. אני הייתי הולכת על שאלה נונ-שולנטית בבוקר בסגנון: "מתחשק לך לדבר על זה?" ואז תפעלי לפי התגובה הטבעית שלו. כדאי לישון. מחר יום ארוך. מהמבעבעת שהושקטה ונבלה מעייפות מצטברת השבוע (מתי כבר שבת?)

silkpink

New member
ירדנוש, תדברו !!!!!!!!!!!!!!!

כל כך כאב לי לקרוא את מה שכתבת ואין פתרונות אינסטנט. הוא ניפגע ואת אולי לא ניפגעת אבל ממש זועזעת ולדעתי גם ניפגעת, ולו מהקיצונות של התגובה שלו ללא אפשרות לשיחה בשלב הראשוני. אין ברירה, חייבים לדבר ויש דברים שלמרות השיחה ישארו ביניכם לפחות בתקופה הראשונה, אבל במה שהיה אתמול אני דווקא רואה דברים חיוביים. אם זה היה על מנת להראות לך משהו, ולא נראה לי, כי זאת דרך חשיבה מאוד נשית. גברים לא מסדרים ומביימים, למיטב ידיעתי, סצינות בצורה כזאת. אוליבעסקים כן. אבל בחיים האישייייים, הם אומרים או לא אומרים. אבל נניח וכן , אז הוא רוצה לאותתת לך משהו , אז בטח אפשר לדבר. ואם זה סתם צירוף מקרים , אז אם הוא מאונן מול המחשב אז בטח אפשר לדבר על זה. עושה את מה שאת עשית קצת יותר מינורי. ואם הוא רצה להתנסות במה שאת עשית, אז כנראה היה לו טוב אם הוא הגיע לאונות. מקווה שזה לא היה איתי.......... בכל מקרה תדברו על הכל. אולי תנסו לגלוש יחד. יכולה להיות חוויה זוגית מרטיטה למדי. מעניין אותי ולא לעכשיו ולזמן המלחיץ הזה. למה היית מזדעזעת בזמנים אחרים, ולמה אם היית תופסת אותו בזמן אחר זה עשוי היה להגעיל אותך. את לא שופטת אותו בכך על משהו שבעצם הוא רק עוצמה שונה ממשהו שאת עשית?

שירז***

New member
שלום ירדן,

אז הנה חזרתי לאחר העדרות של תקופה לא מעטה, עם כוחות מחודשים .ירדן, אני עקבתי אחרייך מאז שהגעת לפורום אני מקווה עוד עד הצהריים שאשב לנסח לך הודעה שאולי תעזור לך, אבל תזכרי דבר אחד, אין כאן תרופת קסמים , מכל ההודעות תקחי מה שיכול להתאים לך כי סך הכל אנו לא ממש יודעים איזה מטעני עבר אתם סוחבים יחד, אין כאן שום תשובה מידיית שאת יכולה לעשות מהפך איתו, את צריכה לשבת ולנסח לעצמך מה באמת את רוצה?.....עד כמה את מוכנה להתפשר , האם זה שווה לך ?..... תקבלי תשובה בצהריים מקווה , עד אז, רצוי שתשמרי על פרופיל נמוך, בלי עצבים של , בלי יאוש, תחשבי בצורה צלולה מה את רוצה באמת, רק אז תגיעי ליעודך, בנתיים שמרי על מורל גבוה עד כמה שניתן,

שירז***

New member
כמו הבטחתי מגיבה,

שוב היי, לפני שאתחיל ירדן הייתי רוצה להגיד לך דבר אחד, וזה אני אומרת לכל אחד שמדבר איתי על זוגיות, אחד הדברים החשובים בזוגיות היא יכולת ההקשבה של בן זוגנו, אל לנו להקל ראש ולהבין מכל המתרחש שזה כך צריך להיות, יש אפשרות תמיד לשנות דברים אם את רואה חשיבות בנושא של החזקת משפחה, השאלה עד כמה אנו בתור בני זוג מוכנים להתפשר , כל אחד צריך לשים לעצמו חוקים משלו לדעת בדיוק לקראת מה הוא הולך ולמה? איך את רוצה שפני הדברים יראו, עוד דבר, דברים לא יכולים להסתדר לבד! לכל תהליך של השלמה או שיחה צריך שניים (לטנגו) לשבת לדבר על הדברים בלי להתנקם, להיות תמיד חכם יותר , כי להעליב ולקלל או לעשות דברים שיכולים רק לפגוע זה הדבר הכי קל בזוגיות , הדבר הקשה ירדן זה לדעת לתקן דברים, להודות בטעויות , להתפשר, להוריד ראש שצריך, ולהקשיב ללא סוף, כמובן רק אז את תקחי את כל מה ששמעת ותלבני בינך לבין עצמך , זוגיות זה אחד הדברים הכי קשים להשקעה , וזה כל אחד יודע לדעתי , יודעים אלה שחשובה להם המערכת הזוגיות שלא תתפרק, שלא יגרם מצב של אי כבוד הדדי בני שני בני הזוג,תמיד יש מטענים לפני מפולת יחסים , אותם המטענים שנישמרו תקופה ארוכה מתפרצת במלוא חוזקתה , במקרה שלך זה בגלל הנט, או חשד כלשהוא. למערכת יחסים שלא במסגרת הנישואים , את יכולה לשבת לשאול את עצמך למה בן זוגך הגיע למצב של חשדות?...את אמרת גם שגם לפני הנט הוא חשד. אני לא מאשימה חלילה אבל שימי לב ותבדקי את עצמך שוב ושוב, רק אז שתדעי שיש לך כיסוי לעצמך תוכלי לעבור הלאה, לעבד דברים אלה ואחרים .את לא צריכה לוותר על העקרנות שחשובים לך. אולי ללמוד להתגמש יותר, לעובדה שציינת כאן לגבי "אוננות" מול המחשב, ממה שתיארת ניראה שזה אמור לעשות לך דווקא , להראות לך "הנה תראי גם אני מסוגל"... אכן לא צריך להעלב מזה כמו שאי מאג´ין אמר, מי אמר שזה דבר רע?..השאלה נוצרת למה דווקא עשה את זה שאת לידך הרי זה מלמד שהוא לא נהג לעשות את זה לפני כן. אולי כן אבל לא לידך לא על מנת להרגיזך,מה שאומר לך ירדן זה לשבת ללבן דברים , לא לעשות דברים על מנת להעליב או לפגוע כי כאן אין מנצחים , אלה רק מפסידים , כאן תלמדי באיזה צד את רוצה להיות , אם את רוצה להשאר במערכת של זוגיות תשבי לדבר , כמו שאומרים שימי קלפים על השולחן. תשמעי את הצד השני אולי זה מפריע לו שאת משוחחת עם גברים זרים, תסבירי את עצמך שוב ושוב, אבל תדעי גם שאדם שלא מתעסק עם הנט אינו יכול להבין את הצורך הזה של "הסבייר ספייס".....לפעמים מתחילים לשוחח ומתלהבים מכוחו של הנט עד שאת מאפסת את הצורך הזה שוב, ממעיטה קצת יותר בצורה מבוקרת יותר,את די מבולבלת כרגע לדעתי אבל שוב חוזרת על עצמי אין כאן בנט איזה מטה קסמים שיכול לחולל ניפלאות למערכת זוגיות שלך, את תשבי ותקחי מכל הההודעות שלנו כאן רק את מה שיכול לתת לך כלים הלאה. אני חושבת שאסיים כאן, מקווה שתוכלי להתמודד עם הקושי הזה שניקרא זוגייות עיניין שמעסיק כל זוג לדעתי, אספי את עצמך להתחיל לעבוד על הקשר אם את רוצה אותו.

e-magine

New member
ירדן, אני מוציא אותך לרגע

מהחדר איפה שהמחשב שלך, לוקח אותך לטיול של חמש דקות לקפריסין. רגע, זה לא מה שאת חושבת, לא השתגעתי. תקראי. הייתי בקיץ בנופש בקפריסין, עם האישה והילדים. באחד הימים, בעודנו עולים מהבריכה לחדר, אני רואה במעלית גבר אנגלי כבן 50, לבוש בחלצת טי, ועליה מותבעת סיסמא באנגלית. והסיסמא בתרגום חפשי, אומרת: "אוננות איננה עבירה פלילית" ומתחת לסיסמא, באותיות קטנות, איזו כתובת שמתחילה כמובן באותיות www. בהתחלה די התעצבנתי וכבר ציפיתי שהבן שלי שקורא אנגלית, ישאל אותי מה זה. טוב זה כבר סיפור אחר. החולצה של האיש לא מצאה חן בעיניי, אבל אם חושבים רגע, או אפילו יותר מרגע, מגיעים למסקנה שזה לא דבר כל כך נורא. ניתן לנתח את הסיפור שלך ולהגיע להמון מסקנות. אחת המסקנות הדי הגיוניות היא שבעלך לא רץ לאיזו מאהבת, כשעזב את הבית, נכון? יש לי עוד דברים להגיד לך, ואני אעשה את זה, אבל כרגיל, במקרים כאלה, אני לא רוצה לכתוב לך מהמותן, אני רוצה לכתוב לך לא בלחץ. אגב, אני חושב שקיבלת כאן תגובות מועילות ממבעבעת, מסילקפינק ומשירז, אל תחפשי כאן פתרון בית ספר, תספגי את מה שכולם כותבים לך ולכי לפי החושים שלך. את ביקשת תגובה מהגברים שבפורום, אז כרגע נראה לי שכל הגברים כאן זה אני, עם כל הצער, אז אני אחזור לכתוב לך בהמשך היום.

e-magine

New member
ההמשך - כמו שהבטחתי.

אני יודע שהדברים לא פשוטים. אני מנסה לעשות אותם קצת יותר פשוטים. ירדן, את מדברת על זוגיות ועל תקשורת, על זה שבעלך אדם סגור, על זה שהוא הלך וחזר כדי לדבר על גרושין. יש כאן מטען של רגשות גם אצלך וגם אצלו. ירדן, לא יכולה להיות זוגיות תקינה בלי מידה מסויימת של פתיחות. העודדה שאני גבר לא נותנת לי שום יתרון עלייך בפרשנות על ההתנהגות של בעלך. בסך הכל יש שוני בין גברים שונים, כפי שיש שוני בין נשים שונות. בלי תקשורת, בלי הדברות, לא תגיעו לפתרון. אז בהודעה הקודמת שלי, ניסיתי להגיד לך, בעלך לא פושע, אני לא יודע אם הוא רצה להעביר מסר או לא, אבל יכול להיות שחסר לו משהו ושאת יכולה לעזור לו, שלא יחסר לו. ואותו דבר לגבייך, את לא פושעת את לא בוגדת, את לא עשית שום דבר רע, עשרות מיליונים של אנשים בעולם עושים עכשיו צ´אטים. אל תאשימי את עצמך, תסבירי לו את זה. תנסי להסביר לו גם את זה. עכשיו יכול להיות שגם לך חסר משהו, ושחיפשת אותו בצ´אט. יכול להיות שבעלך יכול לעזור לך בזה ויכול להיות שלא. תזכרי וגם תגידי לו, שיש בעולם גם פנטזיות שנועדו להשאר פנטזיות. אני מקווה שעזרתי לך קצת. שבת שלום.

הוא נראה לי כמו ילד קטן

ואני לא אומרת את זה בצורה ביקורתית לא כלפייך ולא כלפיו. נראה לי שמאחר והוא לא יכול היה לדבר איתך פנים מול פנים (את אומרת שהוא מאוד סגור) הוא בחר בדרך של לעשות "דווקא" שזה אומר: להטיח בפנייך את הכעס שלו בצורה חזקה ומכוערת. לכן, אני חושבת שבאמת כדאי שתדברו על הדברים, וכדאי שתקחי יוזמה ותזמי את השיחה איתו. שיחה יכולה ללבן המון דברים, וגם אם היא קשה וכואבת, היא מביאה לתוצאות חיוביות מדהימות. בהצלחה!

e-magine

New member
נטע אני לא רואה טעם

לשפוט כאן אנשים ואת ההתנהגותם, אנחנו מנסים כמובן לעזור כמה שאפשר ולא לקבוע מי צודק, מי יפה ומי נחמד או ההיפך.

לא היתה לי כוונה לשפוט

או לבקר, ואני מצטערת אם ככה הדברים שלי התפרשו. גם אני במצבים מסויימים מתנהגת כמו ילדה קטנה, אז בטח שאין לי מה לשפוט אנשים אחרים. רק ניסיתי לתאר את זה מנקודת השקפה שלי בלי ביקורת כלשהי. יכול להיות שלא ניסחתי את הדברים בצורה ברורה ואם פגעתי (שלא בכוונה) אז אני מתנצלת.

ירדןבת29

New member
תודה לכולכם

אכן אמרתם דברים נפלאים, אך לצערי לא אוכל כרגע להגיב. מישהוא רמז לי על כך שאני (בתמימותי) השארתי יותר מדי פרטים אישיים בכרטיס וסיפרתי פה דברים אינטימיים כך שיכול להיות שמישהוא יפגע אם יזהו אותו, לכן אני מורידה פרופיל בינתיים. אשתדל לעדכן, ושוב המון תודה!

e-magine

New member
ירדן, תכתבי רק מה שנח לך,

ומתי שנח לך, אנחנו כאן בשביל לעזור ולא בשביל לשמוע סיפורים, אם נח לך תמחקי את המידע שנראה לך חשפני מהכרטיס האישי. את יכולה גם לחזור אם יוזר ניים חדש אם יהיה לך יותר נח.

ירדנוש מתוקה, אפילו שזה לא מצחיק

מצאתי את עצמי מתגלגלת מצחוק תשמעי בעיני אין שום רע באוננות כל אחד שיאונן בכיף זה גם טבעי אגב אם זה עושה לא טוב ואין הבדל בין אוננות מול מחשב או מול סרט פורנו או מול חוברות פורנו אם זה גורם גירוי לבן אדם למה לא? במקרה שלך,יכול להיות שזה פרובוקציה בגלל הבעיות ביניכם אז למה שלא תתפסי אותו בשקט לכוס קפה ותדברי איתו על זה? ותעזבי את כל הדעות הקדומות בחייך נשמה את צעירה אמנם אבל אנחנו חיים בסוף המאה ה-20 במילניום החדש אגב אני מגיל שגיליתי את איבר המין שלי כל חיי אוננתי בכיף ואף פעם לא התביישתי להסתיר את זה גם כשיש לי גבר בחיים אני לפעמים מאוננת אז מה, רק אלה שכתבו את התנ"ך היו מיושנים וארכאים וחשבו שזו השחתת זרע או אורגזמה לשוא אנחנו אנשים מתקדמים וליברלים ושוב אם זה סימפטום ותגובה למה שקורה ביניכם, שווה לשוחח ולברר בקשר אלי , אני אענה לך על מה ששאלת אותי לפני כמה ימים על המצב רוב שלי אני פשוט צריכה למצוא דרך לנסח את זה בצורה כזאת שזה יהיה מספיק דיסקרטי ועקרוני שגם אחרים יוכלו ללמוד מזה משהו והקשר אגב הוירטואלי עדיין נמשך פשוט קרה משהו שהכניס אותי למשבר קשה ועוד אספר על זה מקווה שתרמתי לך משהו בדברים שלי

אויש עכשיו אני רואה שלא פתחתי פה

אף שרשור להודעה שלך אז אני קצת מצטערת אבל תיכף אקרא את כל השרשורים אני פשוט לא כל כך מרוכזת מרוב עייפות כבדה

ARIK1111

New member
לקח לך הרבה זמן

להראות סימן חיים אבל אני שמחה לראות אותך שוב. לגבי מה שכתבת, אני חולקת על חלק מהדברים, אבל לא כאן המקום להרחיב. בכל אופן אני שמחה לבשר שהנושא טופל וכרגע אין לי יותר מדי זמן כי הדרדסים בחופש אז מתנהלת מלחמה קשה פה על המחשב. אני עדיין מחכה לך שתספרי מה קרה ואולי נוכל לעזור? גם אם לא, יש משהוא משחרר ב"לדבר על זה" אז כשתמצאי לך זמן-אני כאן, וכמובן כל השאר... חג אורים שמח!

למעלה